Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv

Denumirea analizei de laborator Tarif decontat de casa de asigurari de sanatate (lei) 1: Hemoleucograma completa – hemoglobina, hematocrit, numaratoare eritrocite, numaratoare leucocite, numaratoare trombocite, formula leucocitara, indici eritrocitari *1) 14, 2: Numaratoare reticulocite: 5, 3: Examen citologic al. 11/20/ · hpv.iubescstudentia.ro vă prezintă lista serviciilor medicale decontate integral sau parţial de Casa de Asigurări de Sănătate în sistemul privat de sănătate. Unde poţi efectua un CT, RMN sau analize de laborator gratuit, dacă eşti asigurat la sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Servicii medicale prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. In Clinica medicala privata – Fundatia „Dr. Victor Babes” – Spital General se primesc bilete pentru servicii medicale in specialitati medicale, spitalizare continua si spitalizare de zi si servicii paraclinice, decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate – CNAS.

Examinarea RMN sau examinarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara este o metoda eficienta, iradianta si neinvaziva de diagnostic. Aceasta metoda utilizeaza un camp magnetica si unde de radiofrecventa cu ajutorul carora se pot vizualiza diferite organe si tesuturi ale corpului uman.

Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv

Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv
Buna ziua, cat costa un RMN colona vertebrala – 2 segmente lombar si cervical? Conform indicatorilor fiecărui spital, se alocă un plafon lunar din care se acoperă parţial cheltuielile de spitalizare ale fiecărui pacient ce se prezintă re bilet de trimitere, a adăugat Ovidiu Vasile, directorul zanatate al MedLife, din nou, fără a ne furniza mai multe detalii despre acest subiect. Bună ziua, vreau sa fac un RMN cu substanță de contrast, cu bilet de trimitere de la medicul specialist cât mă costă? Majoritatea persoanelor care au in organism papilomavirusul uman HPV vor duce infectia „pe picioare”, fara nicio problema. Cand virusul nu dispare de la sine, el poate cauza probleme grave de sanatate.

Furnizorii despre care am scris mai sus sunt câţiva dintre cei care au contract cu Casa de Asigurări Bucureşti. Este cel care verifica Rmmn celulelor preGel Papilloroase sau Gel Papilloroase in interiorul colului uterin cervixului si vaginului; medicii ginecologi recomanda ca femeile sa isi faca primul test Babes Papanicolau la varsta de recontat de ani si sa se testeze pentru infectia cu HPV in acelasi timp, indiferent daca si-au inceput sau nu viata sexuala. Cat costa Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv si radiografia? Cu swnatate, Dana Radu.

RMN-ul musculo-scheletal este recomandat ca urmare a efectuării unul consult clinic xasa specialitate, a unei radiografii osoase sau a unei ecografii musculo-scheletaleca metodă imagistică de diagnostic complementară Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv investighează aparatul locomotor oase, mușchi, ligament, tendoane Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv ddecontat osoasă și patologia părților moi. Buna ziua, asi dori sa fac si eu daca se poate la dv cu bilet de trimitere, o mamografie bilaterala sau daca nu, cat ar costamultumesc anticipat de raspuns. Imi puteti spune cat costa un RMN pentru coloana toate sectiunile si daca este nevoie de trimitere de la medic specialist sau este ok si cea de la medicul de familie? Radiografie de membre- Mana. Un medic care este specializat in tratamentul impotriva Gel Papillor În Româniaui poate evalua boala si poate oferi pacientului un plan corespunzator de tratament.

Ma intereseaza un CT pulmonar cu bilet de trimitere de la medicul specialist si as vrea sa stiu daca mai trebuie sa platesc?
Fișiere atașate FISA SOLICITARE INVESTIGATII INALTA PERFORMANTA _ANEXA_pdf MODALITATI PLATA PARACLINIC _Anexa_pdf Anexa 17 Pachet servicii paraclinice si conditii de acordare pdf. INDICAȚII RMN – CÂND SE EFECTUEAZĂ RMN (IRM) Afecțiuni cerebrale (accidente vasculare, tumori cerebrale, patologii neurodegenerative, patologia tulburărilor de conștiență, Gel Papillor cervical) Afecțiuni ale coloanei vertebrale (hernii de disc, patologie vertebrală sau de cordon medular) Afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal (artrită, rupturi ligamentare sau de menisc, Gel Papillor osos). GRAL MEDICAL – |» Adauga raspuns Acest tip de RMN are pretul de ron, nefiind decontat de ctare casa de asigurari. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la mUlta sanatate!

Acest papilomavirus uman (human papillomavirus sau, pe scurt, HPV) cauzeaza aproape toate cazurile de Gel Papillor de col hpv.iubescstudentia.ro nu uitam ca HPV este un virus transmis prin contact sexual. In majoritatea cazurilor, infectia nu provoaca simptome, iar din acest motiv, este usor ca papilomavirusul sa fie transmis de la o persoana la alta, fara ca acestea sa stie de prezenta lui.

Tot ce trebuie sa stii despre HPV: Simptome & Tratament

Provita - Servicii Decontate
Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii. Pacientii care nu prezinta cardul de sanatate sau adeverinta de inlocuire a cardului de sanatate nu vor beneficia de servicii medicale compensate, ci vor plati integral serviciile. Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti un pret pentru un rmn coloana cervicala. Vezi detalii aici. Doresc sa stiu, pentru RMN la genunchi, abdomen splina, ficat, pancreas, colecist si coloana vertebrala, daca se poate efectua prin decontare CASMB si daca acceptati bilet de trimitere de la medicul de familie sau phv la specialist?

Pentru stabilirea unei programari si pentru verificarea disponibilitatii fondurilor pentru aceste Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv va rugam sa ne sunati la Nu trebuie decat sa prezentati cardul Favor la receptia clinicii stomatologice pana la Ce este biopsia percutanata si la ce foloseste?

Astfel, pacienţii asiguraţi la Sănătate pot efectua la clinicile Medas investigaţiile antemenţionate cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist funcţie de investigaţie , aflat în contract cu CASMB. Investigaţiile de tomografie computerizată şi de RMN sunt şi ele integral decontate de Casa de Asigurări la clinicile Medas. De asemenea, pacienţii care au indicaţie pentru substanţă de contrast vor achita de lei, indiferent că e vorba de CT sau de RMN.

Pacienţii cu trimitere de la medicul de familie sau specialist pot efectua gratuit analize de laborator în clincile Bio Terra Med din Bucureşti, în limita plafonului alocat de CASMB. Lista analizelor de laborator gratuite la Regina Maria pentru pacienţii asiguraţi.
Serviciile medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, de care asiguraţii pot beneficia în cadrul reţelei private de sănătate Regina Maria, se referă la analize de laborator, imagistică, maternitate şi intervenţii chirurgicale, ne-au spus oficialii reţelei Regina Maria. Unele analize de laborator sunt integral decontate de către Casa de Asigurări pentru pacienţii asiguraţi în sistemul public de sănătate.
Găsiţi aici şi aici listele cu analizele de laborator pe care le puteţi efectua gratuit în cadrul reţelei Regina Maria, dacă sunteţi asigurat.

O serie de servicii de imagistică, maternitate şi anumite intervenţii chirurgicale sunt decontate parţial în cadrul reţelei Regina Maria. Oficialii reţelei de sănătate nu ne-au spus, concret, ce servicii sunt decontate parţial şi cu cât. Serviciile paraclinice la MedLife sunt integral decontate de CAS , în limita plafonului lunar alocat. Oficialii MedLife nu ne-au putut estima data din lună până la care aceste servicii pot fi efectuate gratuit de către asiguraţi. Cheltuielile de spitalizare la MedLife sunt parţial decontate de Casă, în limita plafonului lunar alocat. Oficialul MedLife nu a dorit să ne spună explicit procentul din costul final al cheltuielilor cu spitalizarea, care este decontat de Casă.

Conform indicatorilor fiecărui spital, se alocă un plafon lunar din care se acoperă parţial cheltuielile de spitalizare ale fiecărui pacient ce se prezintă cu bilet de trimitere, a adăugat Ovidiu Vasile, directorul medical al MedLife, din nou, fără a ne furniza mai multe detalii despre acest subiect. NET nu este completă! Furnizorii despre care am scris mai sus sunt câţiva dintre cei care au contract cu Casa de Asigurări Bucureşti. Vă recomandăm ca înainte să vă programaţi pentru analize, să sunaţi şi să întrebaţi ce servicii medicale decontează integral şi parţial Casa de Asigurări la furnizorul privat de sănătate la care vreţi să mergeţi, şi ce tarife practică pentru investigaţiile cu plată. Acasa » Economie » Companii » Ce analize poţi să faci gratuit la privat dacă eşti asigurat obligatoriu la Sănătate.

NET vă prezintă lista serviciilor medicale decontate integral sau parţial de Casa de Asigurări de Sănătate în sistemul privat de sănătate. Unde poţi efectua un CT, RMN sau analize de laborator gratuit, dacă eşti asigurat la sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Cristina Şomănescu – mie, 20 nov. Trimite pe: Cat costa un RMN whole body cu substanta de contrast si fara substanta?
Si daca se poate face cu bilet de trimitere? Soțului meu i s-a recomandat sa facă angio CT aorta ascendenta, crosa.

Ma interesează dacă se poate face la clinica dumneavoastră din Ploiești, cât costa și dacă se poate deconta de către Casa de Asigurări de Sănătate. Menționez ca avem domiciliul în Târgoviște, Dâmbovița. Se poate face CT cranian fără bilet de trimitere? Cât costă? Puteți să-mi spuneți și cât costă și cu bilet de trimitere? Imi puteti comunica va rog, pretul si cand aveti primul loc liber la dl doctor? Am 65 ani, CT ul se poate deconta prin Casa de sanatate? Daca nu, care este costul? Am o recomandare pentru o radiografie a labei piciorului.
Ma intereseaza daca serviciul este compensat , cu coplata sau doar cu plata si care ar fi costul? Buna seara, Cu bilet de trimitere de la medicul de familie se poate face RMN de hipofiza cu substanta de contrast ,gratuit? Daca nu , cat costa?

Buna ziua, va rog, ma intereseaza care este pretul unei investigatii RMN umar stang? Bună ziua, vreau sa fac un RMN cu substanță de contrast, cu bilet de trimitere de la medicul specialist cât mă costă?
Bună ziua, aș dori să fac o radiografie la plamani fără să am trimitere, cu interpretare. Cat mă costă. Bună seara! Cât costă un RMN abdominal și pelvin fără bilet de trimitere? Și ce costuri implica și când putem beneficia de o programare?

Aștept răspunsul Dvs. Bună ziua , cu bilet de trimitere med. Buna ziua,va rog sa-mi spuneți dacă RMN la san este inclus în RMN whole body sau se efectuează separat si recomandarea pt.
Am de facut un RMN nativ genunchi stâng, as dori sa știu care este prețul acestei investigatii. Rmn hipofiza cu substanta de contrast se poate face? Care este pretul?

Am bilet de trimitere de la specialist și aș dori să știu cât costă un CT cerebral. Am recomandare de la medicul specialist pt Uro CT. Exista posibiliratea efectuarii acestei investigatii cu bilet de trimitere de la medicul de familie? De asemenea, mentionez ca am implanturi dentare. Doresc sa fac la dumneavoastra la clinica un control,ma doare un picior.
Durerea persista de o luna. Pot sa fac si o radiografie a piciorului? Cat costa consultul si radiografia? In Am trimitere de la medic specialist. Ce recomandari sunt pentru aceasta investigatie? Multumesc anticipat,.

Buna ziua, as dori sa fac o programare la dvs pentru RMN cerebral cu secvente angiografice arteriale si venoase. Pot veni cu bilet de trimitere? Pentru un CT abdomen si pelvis cu substanta de contrast cat costa fara trimitere? M-ar interesa un CT cu substanta pentru cap, torace, abdomen si pelvis cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Cat costa si in ce perioada se poate realiza CT-ul. Va multumesc anticipat!
Ptr un CT regiune toracică cu substanta de contrast cât costă fără trimitere. Buna ziua, am nevoie de un CT abdomen cu plevis cu substanta de contrast, sunt din Ialomița și am bilet de trimitere,astept raspuns. M-ar interesa si pe mine cat costa la dvs o radiografie la genunchi. Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti daca efectuati ecografie mamara cu bilet de trimitere Casmb. Multumesc, Numai bine! Buna ziua, as dori sa stiu daca pot face la d-voastra o urografie si o radiografie renala, si cat ar costa.

Bună dimineața. Vă rog să-mi spuneți dacă efectuați rmn whole body cu trimitere de la oncolog, decontat de cas.
Doresc programare pt RMN coloana toate zonele. Am trimitere de la medic specialist neurologie. Va rog sa comunicati daca pot face la clinica dv. As dori sa știu dacă pot face la dumneavoastră o radiografie la picior cu bilet de trimitere. Sunt domiciliat in Ploiesti,Prahova. Doresc un rmn la coloana cervicala dreapta prin casa se asigurari. Efectuați rmn cu decontare casmb? In caz că da, rog detalii programare. Ma intereseaza daca pot face la dumneavoastra o mamografie bilaterala cu bilet de trimitere decontat de CASMB. Buna ziua,as dori sa stiu ptr.

Nu aveti nevoie de colaboratori ca asistenta de radoilogie si operator CT? Astept un raspuns, Va multumesc anticipat. As dori sa fac un CT cerebral decontat de casa de asigurari. Va rog sa-mi spuneti cand ar fi posibila o programare,.
As dori un RMN cervical si daca se poate deconta prin casa de asigurari. O programare la dl. Va multumesc. CT cerebral nativ la ce pret se poate efectua si daca necesita programare? Pretul CT cerebral nativ este lei. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la Ma intereseaza daca pot sa fac o radiografie pe tot spatele fata- profil cu 2 filme.

Aveti un astfel de aparat? Am recomandare de la ortoped: scolioza cervicotoracolombara sacrala fata si profil. Buna ziua, Aş dori sa ştiu daca mama mea poate efectua o irigografie la dv-stra. Este operata de colon şi are recomandare pentru o clisma baritata.
Daca nu aveti aceasta procedura activa, imi puteti recomanda un alt loc? Cu multumiri, Mihaela Üner. Va rog sa mi spuneti ,daca se poate face un RMN bazin osos ptr. Dacă nu, va rog pret. Multumesc anticipat!

Florentina Stan. Va rog sa imi spuneti daca in cadru Gral se poate face radiografie pulmonara pt un copil de 2 ani. Se poate face o mamografie bilaterala in baza trimiterii de la medicul specialist din bucuresti pe CNAS, daca da, vog o programare.
Buna seara, Va rog sa-mi comunicati daca se poate efectua un examen Rmn decontat pentru sani, ce documente sunt necesare, si de la ce specialitate este necesara trimiterea. Buna seara Se poate face la dvs. Daca se poate cind si in ce conditii. Sunt din jud Calarasi ,puteți sa-mi spuneti daca pot face la dv. Doresc sa stiu, pentru RMN la genunchi, abdomen splina, ficat, pancreas, colecist si coloana vertebrala, daca se poate efectua prin decontare CASMB si daca acceptati bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la specialist?

As dori o programare pt RMN mamar am trimitere de la oncologie! Imi puteti spune cat costa un RMN pentru coloana toate sectiunile si daca este nevoie de trimitere de la medic specialist sau este ok si cea de la medicul de familie? Doresc sa fac o programare pentru un CT – abdomen – pelvis, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Ce costuri mai implica aceasta procedura? Va multumesc frumos! Buna ziua , am programare cu fiica mea la dvs pt un RMN craniu pe 01 03 Cine stabileste daca trebuie cu substanta de constrast sau nu si de unde o pot lua? Buna ziua as dori sa stiu daca se face la dumneavoastra rmn cerebral angiografic.
Buna ziua asi dori sa stiu daca se face la dumneavoastra rmn cerebral angiografic. As dori sa stiu daca aveti locuri libere pentru un RMN pelvin cu substanta de contrast in perioada ,decontat prin Casa de Asigurari Bucuresti.

Am trimitere de la doctor de specialitate. Bună dimineața! Aș dori să fac la dvs un RMN total, cum se procedează, de ce am nevoie și cât mă costă. Buna seara as dori sa fac o programare pentru radiografie totala la coloana vertebrala cu bilet de trimitere de la medic.
Mulțumesc frumos. Doresc sa fac un RMN pt toată coloana ,se poate face cu bilet de trimitere de la medic și dacă se poate deconta prin CNAS ilfov- , eu fiind din ilfov- Buftea. Nu găsesc o clinică care sa deconteze acest serviciu pt Ilfov daca mă puteți ajuta sau sa recomandați o clinică care poate face acest RMN.

Vă rog să aveți amabilitatea să-mi spuneți, daca am trimitere de la medicul specialist pt un rmn pelvis fara substanță. Vă mulțumesc. Buna ziua, as dori sa stiu pretul actual unui RMN total si cum pot face programare. Am multiple dureri articulare, migrene cu aura si periartrita fara modificari ale rezultatelor analizelor. Multumesc si astept raspunsul dvs.
O zi buna! As dori o programare pentru un CT de cap si gat cu substanta de contrast, cu bilet de trimitere. Daca am de kg si circumferinta cea mai mare de pot face un RMN abdomino pelvin la clinica dvs.

Am bilet de trimitere trimitere ptr RMN cerebral daca se poate foate repede,vă rog Se poate face RMN craniu daca fetita mea in varsta de 21 ani are cristalinul la ochi inlocuit? Buna seara, as vrea sa stiu cat costa un RMN total, analizele ies mereu aproape ok dar am neclaritati totusi. Cat timp dureaza o programare? Mentionez ca nu sunt asigurata si nici recomandare de la medic nu am. Ce preturi aveti pentru radiografia mamara? Se poate face si radiografie cardiaca daca da care este pretul si la aceasta? Am o leziune musculara la coapsa dreapta, anterior, s-a auzit ca o pocnitura, s-a umflat putin, nu s-a innegrit sau ceva, la fotbal.

Nu stiu sigur ce poate fi. Cat ar costa o investigatie in acest sens? Buna ziua, as dori sa stiu cat costa un rmn la genunchi cu si fara bilet de trimitere. In cat timp se poate obtine la dumneavoastra programare pentru un RMN lombar si cat costa? Am o durere in calcaiul drept insuportabila, as dori sa stiu cat costa o radiografie si daca imi trebuie trimitere de la medicul de familie. Sunt din Braila m -am operat la IOB am facut si chimioterapie, dar se defecteaza aparatul v1 foarte des.
Am facut aici 7 zile radioterapie si se tot strica Multumesc. Buna ziua, pretul pentru o radiografie pulmonara si daca se poate efectua fara bilet de trimitere de la medicul de familie, multumesc. Am nevoie sa fac urgent pana la sf lunii august un RMN cerebral si abdominal fara substanta de contrast Va rog sa mi spuneti cat ma costa si daca faceti cu programare si decontare prin CASMB.

La dvs. Daca nu se poate, cat este pretul acestei investigatii?
Un rmn cerebral cu substanta de contrast si un rmn coloana cervicala contra cost,cu bilet de trimitere expirat Ma intereseaza cat costa un RMN abdomeno-pelvin cu substanta de contrast. Buna ziua, as dori sa stiu cat costa o spectroscopie cerebrala si daca se poate deconta prin casa de asigurari. Se poate face un CT cap, gratuit in baza unei trimiteri de la medicul de familie? Buna ziua, rog pret pentru Ct torace , abdomen si pelvis.

Avem scrisoare de la medicul de specialitate. Buna ziua, doresc sa fac o urografie contra cost, bunicii mele in varsta de 85 de ani si vreau sa stiu daca se efectueaza o astfel de investigatie la clinica dvs.
Doresc o programare pentru CT cu substanta de contrast la abdomen si pelvis. Am bilete de trimitere data de medicul specialist oncolog. Cat costa un RMN cervical, cu substanta de contrast si fara substanta de contrast? Buna dimineata! As dori sa fac un CT la dvs si ma intereseaza cat costa. Buna ziua, cat costa un RMN colona vertebrala – 2 segmente lombar si cervical? Fara trimtere de la medicul de familie. Buna ziua, Cat costa un RMN cerebral cu substanta si cel vertebro medular cervico-toracal cu substanta? Va rog imi puteti spune daca pot face un RMN in zona lombara cu biletul de trimitere si sa fie decontat integral de casa de asigurari de sanatate? Va multumesc.

Buna ziua, cat costa un RMN la coloana lombara si cat de repede se pot face programarile? As vrea sa stiu pretul unui rmn coloana cervicala cu si fara substanta de contrast. Am si recomandarea medicului. RMN umar drept fara substanta de contrast. Se poate face cu trimitere de la MF? Am si recomandarea medicului specialist. Si eventual sa imi puteti spune pretul.
O zi bua! As dori o programare pentru o radigrafie pulmonara, cu trimitere de la medicul de familie. Buna ziua, Care este pretul unui RMN genunchi fara substanta de contrast? Cu stima, Dana Radu. Buna ziua as dori sa fac si eu un RMN cu bilet de trimitere la clinica dumneavoastra va rog sa imi spuneti daca se poate si cand puteti sa imi faceti si mie o programare. Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune daca in clinica dumneavoastra pot efectua a neurografie si care este pretul acesteia. Vreau sa fac o mamografie bilaterala.

Buna ziua , as dori sa fac si eu un CT la cap fara bilet de trimitere , cat costa si daca se poate.
Este in format digital sau film? Cat costa o ecografie sa turceasca, si ce program aveti la radiologie.? As dori sa ma programez pentru o radiografie pulmonara, necesara pentru eliberarea certificatului prenuptial. Avand in vedere ca vreau sa o fac contra cost imi mai trebuie trimitere in cazul acesta? Se poate apela la specialstii dvs. Cat costa si cum se procedeaza? Se poate si la Ploiesti sau numai la Bucuresti?
As dori sa fac si eu un Dexa pentru ostoporoza cu bilet de trimitere de la medicul specialist. Se poate face la clinica dvs? Buna seara, as dori sa stiu daca se poate face la dumneavoastra cu bilet de trimitere ecografie abdominala si cat costa? Buna seara ,ma numesc Neagu Mihaela si am o trimitere de la un medic specialist pentru un CT la sinusuri eu sant din Ilfov dv lucrati si cu ,casa de asigurari?

Si daca nu cat costa un asemenea CT. As dori o verificare a alunitelor la medicul Iliescu Ana , va rog sa-mi spuneti cat costa si daca se poate face si pe baza de trimitere la dermatologie de la medicul de familie.
Un rx coloana pentru copil se poate face pe baza biletului de trimitere cu decontare, adica fara sa platesc? As dori sa fac un RMN cerebral. Am dureri de cap ingrozitoare, problema este ca nu sunt in tara deci nu sunt asigurata. Daca vreau sa fac o radiografie la plamani si una la coloana, imi trebuie recomandare de la medic sau pot face si fara?

Doresc, daca se poate, cat mai rapid sa fac programarea si cat mai m-ar costa pretul cu decontare CASMB. Solicit o programare la RMN pentru genunchi stang in baza biletului de trimitere emis de spitalul ambulatoriu MAI Gerota la data de Buna ziua, am si eu o trimitere de la medicul specialist pentru un rmn la genunchi, cum ma pot programa sau ce pasi trebuie urmati? Buna ziua, as dori sa stiu daca doar cu biletul de iesire din spital si scrisoarea medicala pot sa ma programez la dumneavoastra pentru o radiografie la picior?
Buna seara, va rog sa-mi spuneti care sunt costurile pentru un CT torace-abdomen-pelvis cu substanta de contrast. Vreau sa stiu cat costa un RMN abdominal superior care sa includa organele interne stomac, ficat, splina, pancreas. Sunt din Galati si am o programare la oncolog la clinica d-voastra, cu diagnostic de tumora rectala.

Buna seara, am de facut un rmn umar stang si vreau sa imi spuneti cat ma costa cu si fara substanta de contrast si daca pe filmare apare si partea superioara a bratului?
Buna ziua, trebuie sa-i fac mamei mele in varsta de 81 ani care are osteoporoza avansata, o radiografie DEXA cu 2 elemente sau 3 elemente. As dori sa stiu care sunt preturile pentru aceasta investigatie la clinica din str. Buna ziua, pentru un tratament pentru pinten calcanean, ma refer la tratamentul cu electrosocuri, cate sedinte sunt necesare si daca acestea se efectueaza in mai multe zile la rand. Mentionez ca nu sunt din Bucuresti si ar trebui sa-mi iau concediu medical pentru aceasta procedura. Pintenii se vizualizeaza foarte bine pe radiografie.

Va multumesc anticipat pentru raspuns! Buna seara, as dori sa stiu cat costa un rmn whole body si daca trebuie trimitere pentru a efectua aceasta procedura?
Daca trebuie trimitere, de la ce fel de medic as putea sa iau? Am mai multe probleme de sanatate, implicit cu stomacul, ovarul stang, colonul, dureri de picioare si de spate si am ajuns la concluzia ca acest tip de investigatie ar fi cel mai potrivit. Vroiam sa stiu daca se poate sa vin la dvs? Ce pret are rmn pentru coloana, un segment, cu trimitere de la medicul de familie?
Buna ziua, as dori sa stiu cat m-ar costa la Gral 2 CT in coplata unul la bazin si al doilea la sold.

Cu respect, Oana R. Buna ziua, pentru o radiografie la plamani cu trimitere de la medicul de familie, cat costa, iar rezultatul si interpretarea cand si cum se face? Mai am doua operati toracale si RMN facute tot la dvs. Imi puteti spune daca e gratuit sau cat costa? Cu stima si respect! As dori sa fac un RMN lombar, cat m-ar costa? Vreau sa stiu si daca imi trebuie programare. Buna seara, fiica mea trebuie sa faca un rmn de coloana lombara. Daca pe biletul de trimitere de la medicul specialist este specificat „cu substanta de contrast”, se poate efectua fara aceasta substanta?
Imi este permis sa raman cu ea pe parcursul investigatiei? Mentionez ca are unele probleme neurologice. Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti un pret pentru un rmn coloana cervicala. Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca pot face mamografie bilaterala cu bilet de trimitere de la casa de asigurari ILFOV. Am bilet de trimitere.

As dori sa fac un CT coloana lombara. As dori sa stiu daca se poate face fara trimitere de la medic si cat costa. Buna ziua , am nevoie sa fac o radiografie la coloana si o ecografie la rinichi. Imi puteti spune, va rog, cat costa fiecare? Mai exista fonduri disponibile sau care ar fi tariful? Buna ziua, as dori sa stiu cat costa o mamografie si daca cu trimitere de la doctor se poate face gratuit? Buna ziua, va rog sa imi comunicati care este pretul unei mamografii bilaterale; posed trimitere de la medicul de familie.
Va rog care este pretul pentru CT plan? Trebuie sa-l fac saptamana viitoare. Baneficiez de trimitere de la medicul de specialitate. Buna ziua, vreau si eu sa fac o programare pentru fratele meu pentru un RMN coloana lombara gratuit. Ce trebuie sa fac? Buna ziua, am facut si eu o programare pentru o radiografie lombara maine la ora 11, as dori sa stiu daca primesc rezultatul pe loc sau dureaza mai mult.

Buna seara, cat costa un RMN angio cerebral? Este obligatoriu cu substanta de contrast? Buna seara, cat costa un RMN la cap daca nu am trimitere de la medicul de familie?
Buna ziua, sunt din Calarasi si as dori sa stiu daca efectuati computer tomograf cu substanta. Precizez ca am trimitere de la medicul oncolog. Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot efectua in cadrul clinicii dvs Scintigrafie osoasa cu bilet de trimitere de la medicul specialist oncolog CASMB.

Multumesc mult! Buna seara, as dori sa stiu daca imi puteti face un CT, eu am 18 ani si sunt in clasa a a, daca vin cu un bilet de trimitere mai trebuie sa platesc ceva?
Buna ziua, as dori sa ma programez pentru un CT torace la inima , cu substanta de contrast in OBS: Anevrism aorta ascendenta – asa scrie pe biletul de trimitere de la medicului cardiolog. Rugamintea mea este sa-mi spuneti dac-as putea veni chiar azi, deoarece biletul de trimitere este valabil doar pana pe 19 aug. Va rog frumos sa-mi raspundeti cat mai urgent posibil. Precizez ca sunt asigurata la CAS OPSNAJ si, daca nu va deranjez cu prea multe intrebari, v-as ruga sa-mi spuneti cat ma costa aceasta investigatie si daca se poate face plata prin card. Va multumesc pentru amabilitate!

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca aveti consultatiile decontate de Casa de Asigurari pentru ecografie generala, ginecologie, oftalmologie si dermatologie.
Ma intereseaza pentru clinica din Stefan cel Mare, dar nu numai. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Buna ziua, in cadrul clinicii dvs. Pentru un RMN coloana lombara si radiografie calcaneu profil bilatetal, este nevoie de trimitere de la medicul de familie sau si de la medicul specialist pentru a nu plati? Buna ziua, am trimitere de la medicul de familie pentru ecografie mamara si generala.
Buna ziua, as vrea sa stiu daca se poate face radiografie panoramica dentara si la ce pret. Buna ziua, as dori sa stiu daca la dvs. Buna seara, am bilet de trimitere de la specialist pentru un CT la degetul 4 de la mana stanga. Nu am asigurare medicala.

Ma puteti ajuta cu informatii legate de pret? Buna ziua, socrul meu are greutatea peste kg, poate efectua un rmn in zona lombara la dvs? Buna ziua, fata mea are 13 ani si am bilet de trimitere pentru un RMN pentru ea.
Se poate face? Buna ziua, am un bilet de trimitere pentru investigatii paraclinice decontate de CAS, tip investigatie whole boby, diagnosticata si operata cu neoplasm corp uterin. Rog o programare, daca se poate, biletul este emis in Militar si nu am putut sa va contactez. Se poate face la dvs prin casa de asigurari? Mai este nevoie si de altceva? Si cat m-ar costa? Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul clinicii dvs pot sa fac o mamografie prin casa de asigurari, am trimitere.

Buna ziua, as dori si eu o radiografie pulmonara cu interpretare pe cd. Sunt pacienta spitalului la sectia oncologie. Se poate face o programare inainte de 20 mai? Buna ziua, am diagnosticul tumora maligna cap pancreas in urma unei operatii clasice colecistectomie, coledocotomie, EHP. Va rog spuneti-mi daca pot face un rmn la pancreas in cadrul clinicii dumneavoastre. As dori sa stiu daca in cadrul clinicii dvs. As dori sa stiu care este pretul unui CT. Avem trimitere de la medic. Pacientul este si handicap grad 1 cu insotitor. Buna seara, as dori sa intreb cat costa un CT pulmonar si cat dureaza pentru asteptarea rezultatului? Ma intereseaza cat costa un CT craniu si un RMN craniu cu bilet de trimitere de la medicul specialist!

Buna ziua sunt din jud.
Vrancea si as dori sa stiu cat costa un RMN abdominal-pelvin si daca se face si gratuit. Cat costa si daca se deconteaza de CAS. Si daca se poate in luna martie pana la sfarsitul lui martie si daca nu contra cost cat este. As dori sa stiu cat costa un examen RMN coloana lombara nativ si RMN coapsa dreapta nativ, si cand ar fi prima zi disponibila pentru o programare dupa ora Spuneti-mi va rog daca pot face aceasta investigatie si cand ma puteti programa.
Va mutumesc. Pentru un RMN lombar facut la dv cu trimitere de la medic neurolog si medic de familie. Am inteles ca depindeti de fonduri pentru reduceri.

Primul inscris pe lista de programari sau dupa cat este de grav, urgent?! Buna ziua, realizati scintigrafie osoasa cu bilet de trimitere de la medicul specialist oncolog? Multumesc Care este pretul? As dori sa stiu care este pretul unei tomografii abdominale si in cat timp este posibila programarea. Doresc o programare in baza unui Bilet de trimitere a medicului Specialist Neurolog -RMN Cerebral este diagnosticul ,cu substanta de contrast. Cum procedez? Sotia trebuie sa faca un RMN la san. Cat costa cu bilet de trimitere si cat fara trimitere?

As dori sa stiu daca pot face un RMN abdominal si pelvian la dumneavoastra decontat de Casa de Asigurari.
Aici nu am putut sa fac acest RMN pentru ca nu au fonduri. Va multumesc pentru timpul acordat. Cu stima, Elena Badarau. Buna seara, as dori sa stiu daca pot face un angio CT coronarian cu substanta de contrast, cu trimitere de la medic specialist. Ma intereseaza si pe mine un Rmn si daca este decontat pe baza biletului de trimitere. Daca nu este decontar ma intereseaza pretul. Buna ziua , la dumneavoastra se poate veni cu un RMN pt a se vedea o a doua opinie? Va rog sa-mi spuneti daca in cadrul clinicii dumneavoastra se poate efectua un colangio RMN si care ar fi costul acestei investigatii. Precizez ca sunt din Constanta. Cum as putea proceda, fara a fi necesara deplasarea?

Multumesc si Sarbatori Fericite! Buna ziua ma intereseaza un mn fara substanta de contrast 3 regiuni respectiv toata coloana vertebrala cu bilet de trimitere.
Trebuie sa platesc ceva daca fac programare si am asigurari medicale? Buna ziua , as dori sa -mi spuneti daca este posibila efectuarea unui RMN zona gat , plamani si abdomen partea inferioara , daca as veni cu bilet de trimitere de la medicul Oncolog si cat ar costa dupa care m-ar interesa cat ar costa o radioterapie in zona gatului efectuata dupa o operatie de Gel Papillor la coarda vocala stanga. Buna ziua pt un rmn pelvis cu substanta de contrast cu bilet de trimitere. Sunt pensionara se poate la dvs??
Buna ziua, as dori sa stiu daca aveti fonduri pentru rmn la ambele picioare. Buna ziua, as dori sa va intreb daca aveti fonduri pentru RMN coloana. Am facut un RMN pe data de Cum pot intra in posesia codului de activare. Sunt din Pitesti si am un bilet de trimitere de la medic pentru un RMN la cap.

Se poate face la dv. Buna ziua, as dori sa stiu daca faceti RMN si la copii cu bilet de trimitere; copilul meu are 11 luni deci e nevoie de anestezie. Va rog sa-mi spuneti daca putem face RMN, la ambii umeri, cu bilet de trimitere de la medicul specialist. Buna ziua am si eu un bilet de trimitere pt un rmn mamar si vreau sa stiu daca la dvs se face gratuit sau compensat?
Eu sunt din Ploiesti Buna ziua ,as dori sa stiu daca se poate face un RMN cerebral si postcerebral cu substanta de contact ,cu trimitere de la medic specialist in contract cu CASMB. Puteti sa imi spuneti va rog daca se poate face radiografie cu bariu pentru esofag si stomac? Si daca da cat costa? Buna ziua, as dori sa stiu daca pot veni la dumneavoastra cu bilet de trimitere pentru ortopedie. Cu stima,. Buna ziua , trebuie sa fac un RMN la coloana -lombara, dar am de kg, medicul m-a atentionat sa fac aceasta precizare.

Deci pot sa il fac la dvs? Si unde , in ce locatie? Bunaziua Cat costa aceste 3 radiografii la dumneavoastra? Radiografie bazin Radiografie coloana cervicala profil Radiografie dorsolombara -profil Multumesc. Va rog sa-mi spuneti daca am trimitere de la medic specialist pt rmn la toata coloana este gratuit? Da da, cum pot face o programare? Doresc sa fac radiografii pentru rx articulatii maini si rx coloana cervicala fata si profil. Mentionez ca am bilet de trimitere de la specialist eliberat in data de Ma intereseaza daca la dvs se poate face mamografie bilaterala cu bilet de trimitere si decontata prin Casa de Asigurari?
Pot face la dv. RMN general? Daca am trimitere de la medicul de famile cat costa?

Daca nu am trimitere cat costa? As dori sa stiu cat costa un RMN genunchi cu trimitere de la medicul ortoped in cazul unui copil de 15 ani. Suntem din Teleorman. Personal deosebit! Recomand aceasta clinica datorita seriozitatii si al respectului cu care isi trateaza pacientii! Buna ziua, ma intereseaza daca la dumneavoastra se poate face RMN san cu bilet de trimitere si decontat de Casa de Sanatate Prahova.
Buna ziua, as dori sa stiu si eu cat costa o ecografie mamara bilaterala si o mamografie si daca se deconteaza prin CASMB.

Am o intrebare, un RMN cardiac cat costa? Daca e cu trimitere de la doctor de familie se plateste? Buna ziua, radiografia pe coloana pentru a face un corset ulterior, pentru a corecta o cifoza toracala si efectul spate plan este decontata prin Casa de Asigurari Ilfov? Daca nu, la ce pret este? As dori sa stiu daca pot face un RMN pentru coloana lombara la dvs.
Am trimitere de la medic specialist, dar apartin de casa de sanatate din Teleorman. Imi puteti spune daca este posibil si care ar fi costurile? Am trimitere pentru radiografie coloana lombara fata-profil, toracala fata-profil si pentru bazin. Imi puteti spune daca sunt fonduri?

Daca nu sunt, cat costa sa le fac? Dorim o programare pentru RMN craniu si la coloana cu trimitere de la medicul de familie. Imi puteti spune va rog daca mai aveti un loc luna aceasta pt un RMN la doua segmente din coloana. Buna ziua, Pe data de Va rog sa-mi comunicati daca este necesara o pregatire prealabila pt aceasta investigatie regim,analize,etc Multumesc!
Sotia mea are recomandare pentru RMN san stg. Cand ar putea fi prgramata pentru a beneficia de compensare prin CNAS? As dori sa fac o prog la dv pt o ecografie si un test papanicolau. As dori sa va intreb daca dupa ce am rezultatele analizelor pot merge la acelasi doctor pt a le interpreta fara sa mai platesc consultatia. Anul trecut in luna noiembrie am facut aceleasi investigatii la dv platite dar am ramas cu testul neinterpretat pt ca nu am avut timp sa merg la medicul de familie Facem analize platite si ramanem cu ele asa?

Mai platim din nou alta consultatie? Va rog sa-mi comunicati pretul unui CT abdomen si pelvis cu substanta de contrast la dl. Buna ziua Am de efectuat cu trimitere de la medicul specialist-contract opsnaj RMN abdomen superior. Pentru ce luna se poate face programarea?
Trebuie sa platesc sau aveti fonduri inca pentru astfel de analize? Am efectuat un examen ecografic cu un aparat performant si am fost suspectata de ADK mamar. Pot face o programare la echipa de medici austrieci? As dori sa stiu daca pot trimite prin email si ecografia inainte de vizita la clinica. Va rog sa ma ajutati cu informatii, sunt din Braila, am 38 ani. Ce costuri presupune un consult si cand ar fi el posibil?

Buna seara mama mea are nevoie de un rmn la sinusuri. As dori sa stiu daca exista fonduri pentru aceasta procedura. Daca nu, va rog sa-mi scrieti pretul cu substanta de contrast. Astept raspunsul DVS. Doresc o programare pentru RMN genunchi,am bilet de trimitere de la medicul specialist si sunt asigurata la Casa de Asigurari Calarasi.

Ce analize poţi să faci gratuit la privat dacă eşti asigurat obligatoriu la Sănătate

CENTRUL DE EXCELENTA IN RMN (IRM) - Donna Medical Center
Siemens Decotnat Vida 3T cu sistemul BioMatrix este Rn mai puternic și performant aparat RMN 3 Tesla creat până acum, utilizat atât pentru examinări IRM de înaltă performanță, cât și pentru cercetări medicale și științifice în rezonanța magnetică nucleară. Rezultate mult îmbunătățite în aplicații ce necesită declntat câmp vizual larg, precum la examinările abdominale sau la cele ale casz. Imagistica prin Rezonanță Magnetică IRM sau Rezonanța Magnetică Nucleară RMN este o metodă de diagnostic neiradiantă și neinvazivă care utilizează o tehnologie imagistică modernă ce se folosește de un câmp magnetic și unde de radiofrecvență pentru a vizualiza în detaliu diferitele organe sau analza ale corpului uman.

RMN-ul este o investigație imagistică ce are în principal rol de diagnostic pentru o gamă largă de afecțiuni, dar ajută și la orientarea wanatate chirurgicale, la monitorizarea unor tratamente sau post-tratament. Este necesar ca o astfel de investigație să se facă la recomandarea unui medic radiolog, care să cunoască istoricul medical al pacientului. Aparatul RMN nu utilizează radiații și prin urmare, investigația IRM poate fi Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv la cererea medicului, fără nici un risc. RMN-ul mamar este recomandat de medicul supraspecializat în Imagistica Sânului ca metodă de diagnostic complementară, atunci când metode de primă intenție precum ecografia mamară sau mamografia nu sunt concludente sau se contrazic.

RMN-ul cerebral este o metodă de diagnostic de detaliu utilizată în neuroimagistică pentru analiza cas neurologice funcționării normale a creieruluirecomandată de medicul neurolog sau neurochirurg. De asemenea, acesta are și utilitate preoperatorie, prin crearea Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv hărți a proiecțiilor corticale, ce ajută medicul chirurg să intervină cu mare precizie. RMN-ul de coloană vertebrală vizualizează discurile intervertebrale, rădăcinile nervilor spinali și măduva spinării și este o metodă imagistică de diagnostic pentru afecțiuni spinale precum herniile de disc, infecțiile, inflamațiile, tumorile, malformațiile, modificările posttraumatice, modificările de aliniament ale coloanei vertebrale etc. RMN-ul abdominal este o metodă imagistică de diagnostic în patologia ficatului RMN hepatobiliarcolecistului, pancreasului, splinei, glandelor suprarenale și a rinichilor. De asemenea, acesta poate vizualiza tumori infecții și obstrucții de la nivelul căilor biliare sau urinare.

Specializare medicala selectata

Cum se face în privat un RMN decontat de CAS

Numarul de sedinte este stabilit de catre medic, in urma unui consult, iar sedintele se efectueaza la un interval de cateva zile. Tratamentul cu pinteni se poate efectua in Bucuresti sau Ploiesti. Pentru a efectua o programare si pentru alte informatii ne puteti contacta la Multa sanatate! Pretul pentru un RMN cerebral este lei nativ si lei cu substanta de contrast. Pentru efectuarea unei programari si pentru alte informatii, va rugam sa ne sunati la Santate multa!

Pentru verificarea informatiei va rugam sa ne contactati la Pentru Rmn decontat de casa de sanatate analiza hpv disponibilitatii fondurilor si pentru efectuarea unei programari, va rugam sa ne sunati la Va asteptam!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?