Reteta negresa maria popescu

NEGRESA. de Maria Popescu – – Reţetele dnei maria popescu. Responsabilitatea asupra acestei reţete aparţine exclusiv dnei Maria Popescu. Share Tweet Pin it Printeaz ă. Toate reţetele din categorie Încarcă reţeta ta. Mod de preparare. Maria Popescu Negresa, o rețetă simplă şi ieftină! Prajitura negresa economica. Reteta culinara Desert prajitura negresa pufoasa din categoria Prajituri.

Cum sa faci Desert prajitura negresa pufoasa. Se amesteca bine untura cu margarina si g zahar pina devine ca o spuma. 6/7/ · Reteta Negresa pufoasa cu ciocolata. Chiar n-am mai facut demult o prajitura de casa cu ciocolata. Si cum as fi putut simti gustul sau decat intr-o negresa? O negresa pufoasa cu ciocolata, cu gust intens de ciocolata, o negresa ce mi-a ramas intiparita pe retina de cum am vazut-o la Gabi.

Reteta mea de negresa este din caietul cu retete al mamei si este fara doar si poate cea mai buna negresa pe care am mancat-o vreodata. Se preteaza foarte bine pentru a fi folosita ca blat de tort datorita consistentei sale umede sau poate deveni un desert de cinci stele daca o asociem cu un sos de ciocolata, un sos de vanilie, o cupa de.

Reteta negresa maria popescu

Reteta negresa maria popescu
Retete dulciuri prajituri si desertruri mraia casa. Acasa Retete Video Dulciuri Negrese glazurate cu ciocolata – reteta video. Felicitări pt modul dvs de a va exprima atat de bine incat sa priceapa si un incepator. Toate retele mi-au iesit. Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de negrese glazurate il gasiti in clipul de mai jos! Multumesc anticipat. Plus negresa aceasta, care este absolut divina. Buna ziua, Se separa albusurile de Reteta negresa maria popescu Negresa pufoasa cu glazura si nucicea mai buna si mai simpla reteta, care se face in 15 minute. Pufoasa ca un burete. Unknown 23 februarie, karia Daca as pune jumatate din cantitatea de zahar, credeti ca prajitura mea ar fi un esec?

Designed by OddThemes.

Negrese glazurate cu ciocolata – reteta video | JamilaCuisine

Negresa pufoasa cu glazura si nuci, cea mai buna reteta - Gina Bradea
Inainte de a pune glazura, lasati prajitura sa se raceasca complet. Foarte buna reteta. Marla blog cu retete culinare, retete simple si la indemana oricui, retete rapide, retete usoare, torturi si prajituri. Ma bucur ca ti-a iesit! Am mai facut o prajitura Reteta negresa maria popescu negresa insa cu alta teteta si nu mi-a iesit.

Si cum pot sa modific cantitatea cand eu atat am pus, o cana? Retete dulciuri prajituri si desertruri de casa. Este delicioasa. Gatire 40 minute. Sunt convinsa ca aceste negrese glazurate vor deveni preferatele voastre, ale mele Reteta negresa maria popescu de ceva vreme.

Prăjitura semilună cu nucă și cacao — foarte pufoasă! In plus, aceasta reteta de negrese este incredibil de usoara, se prepara intr-un singur bol iar gemul din. Pasiunile Mihaelei: Negresa cu glazura de cacao.

Biscuiti spritati de casa, cu untura sau unt — ceva simplu si banal si clasic. O reteta aparte de cornulete cu untura, pastrata cu grija din caietul mamei. Cosulete cu nuca si visine — din aluat fraged cu untura si o bezea amestecata cu nuca. Intra si ele la capitolul „amintiri din copilarie”. Reteta culinara Desert prajitura negresa pufoasa din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert prajitura negresa pufoasa. Se amesteca bine untura cu margarina si g zahar pina devine ca o spuma.
Pentru aceasta glazura am folosit ciocolata cu lapte intr-o proportie mult mai mare. Am folosit ciocolata amaruie doar pentru a accentua gustul de ciocolata. Am primit feedback de la voi si in multe comentarii imi scrieti ca nu va place ciocolata amaruie. Am impresia va e frica de gustul amarui al acestei ciocolate.

Va recomand totusi s-o incercati in anumite deserturi, cum ar fi in lava cake , veti fi suprinsi. Secretul acestei retete este sa coaceti prajitura la foc relativ mic, de grade pentru a nu se crapa prea mult si pentru a se coace frumos. Inainte de a pune glazura, lasati prajitura sa se raceasca complet.
Daca o puneti peste prajitura calda, glazura se va topi si va curge. Bineinteles ca puteti renunta la glazura de ciocolata si puteti folosi gem sau dulceata apoi puteti presara deasupra nuca macinata sau nuca de cocos. Sunt convinsa ca aceste negrese glazurate vor deveni preferatele voastre, ale mele sunt de ceva vreme. Toate fotografiile, filmuletele si articolele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin detinatorului „JamilaCuisine.
Contact us: [email protected]. Cautați reteta. Acasa Retete Video Dulciuri Negrese glazurate cu ciocolata – reteta video. Negrese glazurate cu ciocolata — reteta video. De catre JamilaCuisine. Share 28K.

Pin Printeaza Reteta Pin Reteta. Glazura de ciocolata se face numai din ciocolata topita si putin ulei!! Bafta in continuare! Bună dimineața doamna Gina. Cu mixerul se amesteca doar la început, ouăle cu zaharul sau se face toată procedura până la sfârșit? Pt glazura se poate folosi cumva și cacao?

Buna dimineata, Cristina, Amesteci tot cu mixerul, pana la final, vezi reteta video. Nu pui glazura, pui nucile macinate deasupra, inainte sa bagi la cuptor. Buna, Gina! O sa incerc cat de curand reteta aceasta si o sa compar cu reteta pe care o folosesc eu, tot din tinerete, tot asa, culeasa si incercata…, apoi pastrata… Poate o sa-mi placa mai mult!
Si pentru ca eu folosesc mereu retete de la tine, ofer si reteta mea: 1 cana lapte, 1 pachet de unt, 2 cani zahar, 5 linguri de cacao neagra, 5 oua, 1 cana si jumatate de faina, esenta rom,un praf de copt, linguri de miez de nuca taiat cu cutitul, Albusurile se bat spuma tare cu 4 linguri de zahar, se adauga praful de copt si galbenusurile, pe rand. La foc mic se pun intr-un vas untul, laptele, restul de zahar si cacao, pana se ingroasa putin. Se opreste o cana din aceasta compozitie si se va folosi drept glazura.

Restul compozitiei se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu albusurile batute. Se adauga faina si esenta de rom. Se toarna in tava unsa. Se presara miezul de nuca; acesta va intra usor in prajitura. Se coace. Cand e gata se toarna deasupra compozitia din cana oprita. Pana acum, am facut — cred — de sute de ori reteta asta. Data viitoare fac reteta ta, promit!!
Parca vad ca mi se pare mai usor de facut…! Maine avem targul Toamnei la scoala si azi am facut reteta ta de negrese cu nucă, au iesit minunate. Si usor de preparat. Mi-a placut mult: si gustul si consistenta. O s-o fac mai des acum… multumesc pentru reteta! Buna ziua, doamna Gina. De dimineata m am tot uitat dupa o reteta simpla de prajitura si iata ca am gasit reteta dvs.

Am citit si comentariile si deja sunt foarte curioasa sa o incerc. In legatura cu cantitatea de zahar, eu si familia mea nu prea mai mancam dulce de mult timp. Nu folosim nici alternative pt zahar.
Daca as pune jumatate din cantitatea de zahar, credeti ca prajitura mea ar fi un esec? Multumesc si va doresc o duminica placuta! Buna ziua, Poti reduce zaharul fara probleme, nici eu nu iubesc foarte tare dulcele. O sa iasa foarte buna, garantez ca va fi prajitura voastra preferata. Din acelasi aluat poti face briose, blat de tort, foi de prajitura…. Buna seara, aceasta reteta de negresa este absolut minunata! Nu am mancat niciodata o negresa mai buna si mai pufoasa. Multumesc din suflet pentru pretioasa reteta, Gina Bradea! Multumesc oentru reteta minunata de negresa.

Reteta copilariei; atat de buna, pufoasa si usor de facut. Merge cu cafea dimineata, dar si peste zi, sau ca gustare la servici.
Consistenta, dar nu grea. Si daca data viitoare in loc de rom am sa pun Grand Marnier?!!! Asta idee! Acum sunt fan al dumneavoastra si vreau sa incerc strudel cu mere, cornulete, si atatea altele. Multumesc, Gina, pentru retete, website si pasiune in bucatorie! O intrebare, va rog: pentru prajituri, in general, e mai bine sa cernem faina sau nu? Faina din prezent e suficient de buna fara a o cerne? Sau este o diferenta daca o facem? Multumesc, Madalina.

E bine sa se cearna si pentru aerisire dar si ca sa fim siguri ca nu are ceva corpuri straine. Eu cern faina de ori. Azi Mulțumesc frumos anticipat și la mulți ani. Excelenta reteta, excelenta negresa!

CEA MAI BUNA SI CEA MAI SIMPLA RETETA DE NEGRESA | No cook desserts, Food, Desserts

Prajitura negresa cu untura - Lumea fericirii
Reteta de Rereta glazurate se numara printre primele prajituri pe care le-am facut in copilarie. Imi aduc aminte ca eram la bunici in vacanta si poppescu aveam tot felul de reviste cu retete. Cautam prajituri pe care le puteam prepara cu ingredientele pe care Reteta negresa maria popescu aveam la indemana. Asa am ajuns la o reteta de negrese glazurate, reteta era a unei negrese de post pe care nu mi-o mai amintesc. Stiu insa ca a iesit minunat chiar daca fusese facuta de o pustoaica de 12 ani Reteta negresa maria popescu in cuptorul antic al bunicii mele. Bunicul meu, care nu avusese incredere in talentele mele culinare, a fost foarte incantat de rezulatul final. Mi-a Reteta negresa maria popescu s-o mai fac si cu alte ocazii.

Revenind negersa aceasta reteta, am ales sa fac o reteta de negrese glazurate usor de facut. O reteta fara multe etape si fara macar sa fie nevoie sa folosim un mixer electric. Din punctul meu de vedere, aceasta reteta trebuie sa fie una usoara, simpla, pe care o poti face fara probleme la nevoie cu ingredientele pe care le ai deja in bucatarie. Pentru glazura am ales sa fac un ganache. Mi se pare cea mai buna glazura pentru ca nu se intareste excesiv, dar nici nu ramane lichida. Se solidifica doar cat sa nu ne murdarim pe maini, iar Reteta negresa maria popescu este perfecta. Asta poprscu sa nu mai vorbim de gust.

Pentru aceasta glazura am folosit ciocolata cu lapte intr-o proportie mult negrwsa mare.

Negresa pufoasa cu glazura si nuci, cea mai buna si mai simpla reteta

Prajitura negresa cu untura

Inainte sa va apucati efectiv de facut prajitura, dati drumul la cuptor grade si pregatiti tava. Blatul aerat și aromat se combină perfect cu. Negresa cu gem si bezea, rețetă de prăjitură simplă dar delicioasă, cu un blat de cacao uns cu gem si un strat de bezea rumenit Reyeta cuptor. Negresa este una dintre cele mai populare prajituri de casa si pentru ca se face extraordinar de usor dar si fiindca este absolut delicioasa. Fiecare gospodina are cateva retete de mancaruri si Reteta negresa maria popescu care-i sunt mai. Corabioare popesxu cu untura, reteta de cofetarie de pe vremuri.

Aceasta reteta de Placinta cu mere si aluat fraged cu iaurt si untura, este reteta mea de baza, pe care o prepar cel mai frecvent.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?