Reteta negresa cu glazura de ciocolata

Este absolut fantastica aceasta negresa cu ciocolata, multa ciocolata. un gust, textura, aroma si culoare perfecte – moderat de umeda si pufoasa ne-a cucerit din prima. Asta as zice ca este negresa exemplara, foarte ciocolatoasa, iar glazura o face si mai delicioasa. 3/29/ · MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu glazura de ciocolata: Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, cacaua si zaharul. Adaugam treptat laptele caldut si ueiul si mixam bine pana la omogenizare. Punem acum si esenta de rom. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta. 6/7/ · Mod de preparare Negresa pufoasa cu ciocolata: Am pus g ciocolata la congelator pentru cateva minute, cat sa se intareasca foarte bine, apoi am pus-o in vasul robotului si am mixat-o pudra. Restul de ciocolata se toaca grosier cu cutitul. Rețetă de negresă cu glazură de ciocolată. by Catalina Coman · Published septembrie 21, · Updated septembrie 21, Ne place negresa.

Totuși, deși o rețetă de negresă este super ușor de făcut, cred că trecuseră vreo ani de la ultima tavă făcută de mine. Pur și simplu am făcut alte chestii, bazându-mă pe checuri sau clătite și uitând de.

Reteta negresa cu glazura de ciocolata

Reteta negresa cu glazura de ciocolata
Elena lena Laura Stanciu L. Prajitura cu mere si migdale. Biscuiti crapati cu cacao. Ne bucuram ca impartasesti cu nnegresa pasiunea pentru gust si mancare buna. Ataseaza imaginea preparatului tau. Adauga reteta.

Face mama o negresaaaaa de te lingi pe degete.
3/22/ · Negresa cu nuca si glazura de ciocolata Categorii: Deserturi / – 2 voturi.

Reteta Negresa cu glazura de ciocolata

Rețetă de negresă cu glazură de ciocolată - Porția de citit
Salate Aluaturi 2. Categorii retete. Cum faci gogosi. Nutriție: Informații nutriționale pentru 1 porție g. Buna Lena!

Placinte si pizza 9. Pateuri cu branza Pizza rapida a la Lena Tarta cu branza, ciuperci si bacon Paste cu ciuperci, sunca si sos alb Paste „Fusilli” cu ton Paste a la carbonara Apertiv ”Pinguini” Suberek cu branza Cremvusti umpluti cu cascaval Garnituri 3. Ardei copti cu smantana Cartofi cu boia Dovlecel Sotat cu Legume Conserve 9. Zacusca cu vinete mai bucati.

Gogosari cu mustar Dulceata de dovlecei Creme diverse 5. Aluaturi 2. Paine de casa cu susan Paine neagra Retete Vegane fara foc 6.
Bauturi 2 Deserturi 2 Supa-crema de avocado si susan Retete usoare 2. Oua cu legume, in stil turcesc – Menemen Pachetele cu clatite, salam si ochiuri de ou Supa-crema de avocado si susan Crema de avocado cu iaurt cu Turbo Chef Budinca de ciocolata cu avocado Peste 6. Peste cu mujdei Canapele cu somon afumat si capere Paste „tagliolini” cu somon Paste cu ciuperci, sunca si sos alb Budinca de paste Budinca de paste cu branza de vaci Carne 6.
Musaca cu carne și cartofi Gulas cu carne de porc Carne brezata de vita cu legume Paste cu ciuperci, sunca si sos alb Omletă la cuptor cu mazăre și ciuperci Ciuperci Pleurotus pane Galuste cu prune fara cartofi Musaca cu carne și cartofi Cartofi cu kaiser la cuptor Fructe 7. Prăjitură cu fructe Tiramisu cu fructe de padure Prăjitură aromată cu fructe, de post Friptura de porc Gulas cu carne de porc Rasol de porc afumat Somon 3. Salata de surimi, legume si orez Orez cu rosii si busuioc Legume cu orez si pui Piept de pui 4. Spaghete 2. Spaghete impachetate in vinete Spaghetti cu bucatele de ton Salata de surimi, legume si orez Grau cu legume Legume la cuptor cu crocant de paine Varza 7.
Varza calita cu carnati Ciorba de pui cu varza Varza calita cu paste Pasca cu branza de vaci,fara aluat Budinca de paste cu branza de vaci Pateuri cu branza Elena Butuc. Timp de preparare.

Timp total de pregatire. Deoarece folosim Youtube oferit de Google pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoria „Google” in Centrul de preferinte pentru confidentialitate. Pentru mai multe retete video inscrie-te pe canalul nostru Youtube! Pasi de urmat Pas 1. Pe baie de aburi topiti g de ciocolata si g de unt. Amestecati bine pana devine o compozitie omogena. Pas 2. Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, cacao si praful de copt.
Pas 3. Turnati amestecul de ciocolata topita si unt peste ingredientele uscate din bol. Pas 4. Treptat, in reprize adaugati ouale, amestecati.

Pas 5. Apoi adaugati smantana fermentata si iarasi amestecati bine cu un tel. Pas 6. Trebuie sa va iasa un aluat frumos, putin dens. Pas 7. Turnati-l intr-o tava de cuptor 25x35cm asternuta cu hartie de copt si nivelati bine. Pas 8. Lasati prajitura in tava sa se raceasca complet.
Pas 9. Cand este gata racita prajitura incepem sa pregatim glazura: – Intr-un bol puneti g ciocolata, 20g de unt si 50ml smantana dulce. Pas Mai puneti ore la frigider pana se intareste glazura. O portionati atent, pentru sectiune curata, de fiecare data spalati cutitul cand taiati o felie. Si o sectiune delicioasa – perfect de umeda, pufoasa si ciocolatoasa. Pofta Buna! Data publicarii: 08 iun S-ar putea sa-ti mai placa. Negresa cu bezea. Placinta cu iaurt. Tort cu miere rapid, la tava.

Pascal elena 25 oct , Salut Lena!
Nota mea pentru reteta: O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte. Dupa ce s-a racit. Robotul de bucatarie, unul dintre cele mai indragite aparate. Accesorii si capace plastic Transporta produsele tale in siguranta deplina! Revista blogurilor. Trenduri culinare, interviuri, retete savuroase. Toate noutatile care fac deliciul unui foodie, de pe bloguri, Facebook, Instagram si alte locuri yummy. Prima pagina » Retete Culinare » Prajituri Prajituri. Ingrediente g zahar, ml lapte, 50 g cacao, 2 plicuri zahar vanilat, g unt sau margarina Rama , g faina, 5 oua, 1 plic praf de copt, coaja rasa de portocala, o priza sare.
Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min. Nucile le taiem marunt cu un cutit. Ouale de la temperatura camerei le batem spuma impreuna cu. Incepem prin a pregati blatul.

Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit. Varadi Silvia Chef de cuisine , 08 decembrie Varadi Silvia Chef de cuisine , 25 noiembrie Ma bucur mult ca va place. Cristy,cand o faci sa-mi spui cum ti-a placut. Cely Snijec Chef de cuisine , 24 noiembrie E super reteta! Caut reteta asta de mult. Obisnuiam sa fac negrese cu ceva timp in urma.
Dupa parerea mea asta este adevarata reteta de negresa. Czompa Chef de cuisine , 12 noiembrie Raporteaza reteta. Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa. Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele. Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga. Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând.

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca.
Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Web analytics. Fii la curent cu ultimele noutati! In concluzie va puteti juca cu ingredientele utilizate pentru a obtine prajitura cu ingredientele dorite. In plus va propun o glazura usor si rapid de preparat, fara unt, care va da o nota rafinata negresei noastre. Pentru a pregati aceasta delicioasa negresa cu glazura de ciocolata vom incepe prin a marunti usor nucile si migdalele cu ajutorul unui blender de bucatarie.
Vom da si ciocolata pe razatoare, deoarece ne va fi mai usor in momentul in care va trebui sa o adaugam in compozitie. Mai departe vom amesteca intr-un vas ouale, zaharul si zaharul vanilat cu ajutorul unui mixer pana capata o consistenta spumoasa si o culoare galben deschis.

La acest amestec se adauga coaja de lamaie si treptat faina amestecata cu praful de copt si cernuta. Urmatorul ingredient pe care il vom adauga si incorpora in compozitie este laptele.
Adaugam si ciocolata razuita, romul, alunele si migdalele si nucile maruntite la blender. Amestecam bine toate ingredientele si tornam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la °C si o tinem 20 minute. Micsoram la °C si o tinem alte minute, apoi putem scoate tava din cuptor. Lasam sa se raceasca si taie cubulete de aproximativ 4 cm. Pentru prepararea glazurii se pun intr-o craticioara la incalzit 9 linguri de apa. Cand s-a incalzit apa se adauga treptat zaharul pudra cu cacaoa si se amesteca rapid cu un tel pana se obtine o copozitie omogena. Se adauga glazura peate cubuletele de negresa si se intinde uniform pe toata suprafata.
Se lasa sa se inchege glazura. Buna, Mari!

Multumesc ma bucur sa citesc ca iti place! Erau 3 lingurite, am modificat, multumesc pentru sugestie! Ataseaza imaginea preparatului tau. Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Toate Salata. Salata de bulgur.

Cuscus cu legume. Saratele cu seminte. Quiche cu legume. Salata capricciosa. Salata cu fasole, ton si oua.
Toate Paste Risotto Supe. Paste la cuptor cu dovlecei. Spaghetti cu zucchini si somon. Supa crema de cartofi, dovleac si fasole. Fusilli cu ciuperci si pui. Pesto alla Genovese. Risotto cu dovleac si pancetta. Risotto cu dovleac si carnati.

Risotto cu carnaciori si rucola.

Reteta Desert negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata, reteta Ramonei Dascalu
Aceste retete au fost create de comunitatea noastra, utilizatorii inregistrati pe LaLena. Si tu poti crea o reteta! Cinstit si modest pot sa va spun ca am facut cea mai delicioasa reteta de Rettea Este absolut fantastica aceasta negresa cu ciocolata, multa ciocolata Asta as zice ca este negresa exemplara, foarte ciocolatoasa, iar glazura o face si mai delicioasa. Daca ati mai facut negrese pana acum, sa le uitati pe toate si sa incercati aceasta reteta minunata de negresa cu glazura de ciocolata. Iese o ciocolaata mare de 25x35cm, va puteti delecta si savura fara Reteta negresa cu glazura de ciocolata ca va disparea prea repede.

Dar si asa, la noi efectiv s-a topit, si de fiecare data cu multe laude si „Mmmm-uri Puneti la cuptor Retea la de grade pentru 30 de minute.

Negresa cu nuca si glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Taguri: prajitura negresanegresa cu ciocolatadesert negresa cu glazura de ciocolatabrownieretete Prajituri. Dam tava la cuptor la foc mic-mediu grade pentru aproximativ 40 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea. Topim ciocolata pe baie de aburi si turnam putin cate Reteta negresa cu glazura de ciocolata din frisca lichida. Amestecam in compozitie pana cand se va forma o glazura fina pe care o vom turna peste prajitura. Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!

Desert negresa cu glazura de ciocolata de deyutzky in Prajituri29 Mar vizualizari. Pentru fotografii culinare reusite foloseste Nikon D

Faci un comentariu sau dai un răspuns?