Naruto alb neg

Joc Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy (code in the box) pentru Nintendo Switch. A Naruto negatív szereplőinek megalkotásakor Kisimoto Maszasi elsődleges célja volt, hogy azok a sorozat főszereplőinek erkölcseinek és értékrendjének ellentétét képviseljék. Ez a szempont annyira meghatározó volt a szereplők kialakítása során, hogy Kisimoto ekkor még nem is helyezte őket gondolatban harci körülmények közé. Naruto Uzumaki este un personaj fictiv din seriile manga și anime Naruto, creat de Masashi Kishimoto ca personaj principal al seriei. In timpul concepției lui Naruto, Kishimoto a vrut ca personajul să fie unul „simplu și prost” dându-i multe dintre caracteristicile lui Son Goku, personajul principal din Dragon Ball. În serie, Naruto este un ninja din satul fictiv Konoha iar visul lui este să devină un Hokage, liderul. Search the world’s information, including webpages, images, videos and more.

Google has many special features to help you find exactly what you’re looking for.

Naruto alb neg

Atașamentul lui Naruto față de Sakura este atât de puternic încât ar face orice ca ea să fie fericită, jurând chiar să-l aducă înapoi pe Sasuke. September Az Akacuki tagjai hosszú, fekete, magas gallérú köpenyükről ismerhetők fel, melyet vörös felhők díszítenek. Karin Szaszuke iránti érzései még gyermekkoráig nyúlnak vissza, amikor a csúnin vizsgán Fűrejtek geninjeként vett részt és Szaszuke megmentette őt egy nagy medvétől. Cu toate acestea, multe din acțiunile lui Naruto au ca scop găsirea lui Sasuke. Uzumaki Narutóval is összetűzésbe kerül. Potrivit lui Kakashi, Naruto Naruto alb neg un stil de învățare kinestezic, că el este relativ foarte naiv, Naruto alb neg și fiind lent la Naruto alb neg unui lucru sau a unei situații, Narufo necesită de multe ori o analogie simplificată, în scopul de a înțelege ceea ce îi explică cineva. Accesat în 22 decembrie

A Naruto negatív szereplőinek listája – Wikipédia

Bővebben: Orocsimaru Naruto. El a observat ca pantalonii îl făceau sa arate copilăresc așa că a suflecat o parte a lor pentru a-și corecta greșeala. Ezen képességét arra használja fel, hogy jégfallal vegye körül ellenfeleit, majd tűkkel dobálja meg őket olyan pontossággal, hogy bizonyos területek eltalálásával akár halál közeli állapotot is elő tud idézni. Néhány falusinak sikerül megszöknie, ők kérik Narutóék segítségét. El, împreună cu echipa lui, reușesc să-l Naruto alb neg, dar abilitățile lui Sasuke sunt mult superioare echipei lui Naruto. Momocsi Zabuza jobbkeze és leghűségesebb követője.

Miután viszály-kedvelő családja a csaták során életét vesztette, Orocsimaru viselte gondját Kimimarónak. Bár ez a technika elég hatalommal ruházta fel, hogy átvegye a Naruto alb neg az Ucsiha klán felett, a Mangekjó Saringan túlzott használata teljesen tönkretette szemeit, amiket Naruto alb neg testvére szemeivel pótolt.

Itacsi a maga részéről elfogadta gonosztevő-szerepét, soha nem árulta el megbízóit és még ösztönözte is Szaszukét, hogy testben és lélekben erősödjön meg, hogy egyszer képes legyen megölni őt és ezzel megbosszulni családja halálát. A sorozat folyamán Itacsi folyamatosan megpróbál kitérni a harc elől, és erőszakmentes megoldást keres. Ha mégis harcra kényszerítik, általában csak önvédelemből küzd. Itacsi kimérten tanulmányozza ellenfelei mozdulatait Saringan -szemével, majd pedig illúziókban ejti fogságba őket egyetlen mozdulattal vagy pillantással.

Ebben az illúzióban néhány perces kínzás napoknak tűnik ellenfele számára.
Meglátja útközben Sasukét és bevall neki mindent, például, hogy szereti. Odamennek Kabutóhoz, akit le is győznek és feloldják az Edo-Tenseit. Cukujomi a Hold, Szuszanó a tenger és a vihar, Amateraszu pedig a Nap istene. Az eredeti animében Itacsi hangját kölcsönző szeijú Isikava Hideo. Ködrejtek egykori nindzsája, az Akacukiban Ucsiha Itacsi társa.

Annak ellenére, hogy a szervezet tagjai között igen barátságtalan a viszony, Kiszame és Itacsi jól kijönnek és törődnek egymással. Mikor Kiszame még Ködrejtek falujához tartozott, egyike volt a Köd Hét Kardforgatójának, egy erőszakos nindzsacsapatnak.
Harc közben gyakran használja fel a vizet, melyet cápa-formájúra képes alakítani és azzal támadni ellenfelét. Ha nincs a közelében elegendő víz, önmaga is képes akár egész tavat létrehozni. Miután Szaszuke és csapata kudarcot vallott a Hacsibi elfogásával, Kiszame kapta ezt a feladatot. A Hacsibi dzsincsúriki, Gyilkos Méh elleni harcában használta különleges képességét: egy cápává olvadt össze a Szamehadával, amihez ha valaki hozzáér, akkor annak elszívja a csakráját.

Ekkor váratlan dolog történt: Szamehadanak jobban „ízlett” Gyilkos Méh csakrája, ezért otthagyta Kiszamet és be akart épülni Méh testébe, de Kiszame elrúgta a kardot és Méh kardjai közül vett egyet magához. Gyilkos Méh csakráját elszívta, ezután le akarta vágni a lábait, hogy ne menekülhessen el, azonban ekkor érkezett meg a Raikage és két testőre.
A Raikage és Gyilkos Méh egy egyesített csapással lefejezték Kiszamét. Később derült ki, hogy akit megöltek az Zecu egyik klónja volt és Kiszame a Szamehadába rejtőzve beszivárgott Felhőrejtekbe , hogy ott végezzen Gyilkos Méhhel. Az eredeti animében Kiszame hangját kölcsönző szeijú Dan Tomojuki , [74] angol szinkronhangja Kirk Thornton. Sziklarejtek egykori nindzsája.

Mielőtt Ucsiha Itacsi kényszerítette, hogy csatlakozzon az Akacukihoz bér-terroristaként dolgozott. Annak ellenére, hogy a szervezet tevékenységével teljes mértékben egyetért, Itacsit és egész családját ki nem állhatja, mivel úgy hiszi Saringan -szemük miatt lenézik az ő képességeit.
Szaszori helyére annak halála után Tobi kerül. Bár eleinte nem állhatja Tobit annak magatartása miatt, Deidara hasonló helyzetbe kerül mint egykor Szaszori: Tobi tanítója lesz és törődni kezdett társa jólétével is. Deidara a kezén lévő szájakon keresztül képes agyagot fogyasztani és saját művészetéhez felhasználni azt, vagyis robbanó szobrokat tud előállítani belőle. Deidara szobrai bármilyen formájúak lehetnek; a megszületésük és felrobbanásuk közötti időszak alatt pedig Deidara képes életre kelteni és irányítani őket.
Deidara rendkívül bízik szobrai képességeiben, úgy érzi alkotásai legyőzhetetlenek.

Deidarának az a furcsa szokása, hogy minden mondata után azt mondja: „Hm”. Végül azonban öngyilkos tervével sem sikerült legyőznie Sasukét. A késöbbi nagy Ninja Háborúban Kabuto a többi Akatsuki taggal eggyütt feltámasztja. Az eredeti animében Deidara hangját kölcsönző szeijú Kavamoto Kacuhiko , [79] az angol változat Homokrejtek egykori nindzsája. Szüleit fiatal korában vesztette el kakasi apja, Hatake Szakumo miatt, így őt nagyanyja, Csijo nevelte fel.
Felnőve szülei szeretetének hiánya miatt elhagyta faluját és csatlakozott az Akacukihoz, ahol Orocsimaru társa lett. Sikerült kifejlesztenie egy módszert, mellyel emberi holttesteket bábokká tud alakítani és ezek a bábok a halott minden dzsucuját és különleges képességét is birtokolják.

Minden bábjának fegyverzetét Szaszori saját készítésű mérgével vonja be, mely erős fájdalmat és végül halált okoz.
Haruno Szakura azonban képes volt előállítani a megfelelő szert a méreg közömbösítésére, így ő és Csijo szembe tudtak szálni Szaszorival. Az eredeti animében Szaszori hangját kölcsönző megjelenései alkalmával különböző szeijúk adták. Mikor Hiruko nevű, skorpióra emlékeztető bábjában foglalt helyet Aojama Jutaka , [85] gyermekkori megjelenése alkalmával Jadzsima Akiko , [86] felnőttként pedig Szakurai Takahiro szinkronizálta. Blanc , [88] gyermekkori megjelenése alkalmával Kari Wahlgren , [49] felnőttként pedig Johnny Yong Bosch kölcsönözte a hangját. Ez részben azon különleges képessége miatt van, hogy egybe tud olvadni tárgyakkal, vagy akár a földdel is, mely nagyon gyors helyváltoztatást tesz számára lehetővé.

Zecu számos feladatot lát el a szervezeten belül, de elsősorban megfigyelő, őrszem és kém.
Mindkét oldala más személyiséggel és tudással rendelkezik, ami gyakran vitákhoz is vezet két fele között. Ha szükséges a két fél képes különválni és egymástól függetlenül tevékenykedni. Zecu fehér oldala képes tökéletes klónokat létrehozni saját magából vagy akárkiről, akit megérint, illetve spóráival képes az áldozatát bekebelezve támadni. Az első hokage DNS-ének és a farkas démonok csakrájának felhasználásával Ucsiha Madara számtalan klónt készített Zecu fehér oldalából, hogy katonákként felhasználja őket a negyedik nagy nindzsaháború alatt.
Zecu két, fekete és fehér oldala kettős személyiségének kihangsúlyozását szolgálja. Az eredeti animében Zecu hangját kölcsönző szeijú Tobita Nobuo. Egy pillanatra az Első Részben szerepelt, ottani szinkronhangja nem ismert.

Ezen keresztül minden Hidan testét érő sérülés az ellenfelén is jelentkezik, így Hidan úgy képes végezni ellenfelével, hogy saját magán ejt halálos sebeket. Mivel Hidan halhatatlan, ezzel saját életét nem veszélyezteti, egyébként akik a Dzsasin vallást követik, azoknak beteges módon élvezniük kell a fájdalmat. Kettejük küzdelme során Hidan teste felrobban, Sikamaru pedig egy olyan helyre temeti Hidan még eleven maradványait, ahol még az Akacuki tagjai sem találhatják meg és rakhatják újra össze.
Vízesésrejtek egykori nindzsája, az Akacukiban Hidan társa, aki kapzsiságból csatlakozott a szervezethez. Kakuzu azért kapta a halhatatlan Hidant társául, mivel határtalan kapzsisága és a pénz imádata gyakran sarkallta arra, hogy végezzen társaival. Kakuzu összesen négy szívet képes tárolni állati maszkokban a hátára varrva.

Az álarcokat le tudja választani testéről, hogy azok segítségével elemi támadásokat hajtson végre, majd ismét gyorsan visszahívni azokat ha szüksége lenne a bennük tárolt szívekre. Mikor Uzumaki Naruto támadásai után utolsó szíve is a megállás határára kerül, Hatake Kakasi már könnyedén végezni tud Kakuzuval.
Az eredeti animében Kakuzu hangját kölcsönző szeijú Hasi Takaja , [] angol szinkronhangja Fred Tatasciore. Első megjelenése alkalmával csupán sötét körvonalai láthatóak, teljes kinézete a sorozat Második része folyamatosan mutatkozik meg. A Dzsiraija mellett töltött idő alatt ébredt fel benne a Rinnegan képessége és az a vágy, hogy békét teremtsen a világban. Ennek elérése érdekében felvette a Pain nevet és meghódította Esőrejteket, majd megölte Hanzót és annak szeretteit, így gyakorlatilag egy istenhez hasonló tiszteletre szert téve Esőrejtek lakói körében.

Nagato a holttesteken elhelyezett testékszerek segítségével áramoltatja át beléjük csakráját , így képes azokat feltámasztani és távolról irányítani. Ezzel együtt egyedi képességekkel is felruházza azokat. Az Állat-ösvény számos teremtményt képes megidézni , a Preta-ösvény képes elnyelni a támadások erejét. A hat test irányítása nagy megterhelést jelent Nagato számára, akinek saját teste ezért teljesen legyengült és erőtlen.
Narutónak sikerül legyőznie mind a hat testet, melyek közül Deva Pain maradt utoljára talpon. Narutónak végül a további harc helyett sikerül elnyernie Nagato bizalmát, aki úgy dönt feláldozza az életét, hogy feltámassza mindazokat, akik Avarrejtek ostroma alatt életüket vesztették.

Nagato holttestét Konan vitte vissza Esőrejtekbe. Az eredeti animében Pain hangját kölcsönző szeijú Horiucsi Kenjú , [] az angol változat Kisimoto eredetileg obszcén külsőt szeretett volna adni neki, melyben kebleiből több látszódott volna. Az árvára Dzsiraija talált rá és vette pártfogásába; arra oktatta, hogy tovább fejlessze természet adta fogékonyságát az origami iránt.
Konan harcstílusának éppen ezért fontos eleme a papír. A képességeit nagyban korlátozza ha nedvesség éri, mivel a papírlapok így összetapadnak és elveszítik tartásukat. Az eredeti animében Konan hangját kölcsönző szeijú Tanaka Acuko. Avarrejtek egyik alapítója és az Ucsiha klán védjegyévé vált Mangekjó Saringan nevű technika első használója.

Bár ez a technika elég hatalommal ruházta fel, hogy átvegye a hatalmat az Ucsiha klán felett, a Mangekjó Saringan túlzott használata teljesen tönkretette szemeit, amiket saját testvére szemeivel pótolt. Hasirama Madarát ajánlja a hokage posztjának betöltésére, azonban a nép nem őt támogatta. Később el is hagyta a falut.
Kettejük között párviadalra került sor, mely végén Madara látszólag életét vesztette. Hasirama sejtjeit magába ülteti, emiatt felébred benne a rinnegan szemtechnika, amit később a csecsemő Nagatoba ülteti. A negyedik mizukagéban levő háromfarkú felett megszerzett irányítás miatt az egész ködrejteket irányítani tudja. Ekkor nevezik Vérködejteknek. Miután Obitót majdnem kilapított egy szikla, felébredt Madaránál, akit először „halálnak” vélt a kaszája miatt.

Obitónak összezúzta a szikla a jobb oldalát, ezért Madara Szendzsu Hasirama mesterséges testét rávarrta a bal oldalára.
Hamarosan Zecu elmondja Obitonak, hogy a „vér”ködrejtekiek körbevették Kakasit és női csapattársukat Rint. Obito Kakasiéknak indul segíteni Zecuval, azonban Rin öngyilkos lesz, és mire Obito odaér, már késő. Miután lemészárolt Kakasin kívül mindenkit, visszamegy Madarához, hogy kitanítsa őt. Madara halála előtt Obitora bízza a nevét a feltámadásáig. A negyedik nagy ninja háborúban Kabuto feltámasztja az Edo tensei segítségével, amit sikeresen kijátszik, így, amikor Itacsi visszavonja a dzsucut, Madara nem tűnik el. Szaszuke ekkor új nevet és küldetést ad a csapatnak: a Sólyom feladata, hogy elpusztítsa Avarrejteket.

Céljuk elérése érdekében Szaszuke laza együttműködésbe kezd az Akacukival is, hogy segítsen a bűnszervezetnek elfognia a nyolc farkú démont. Ekkor az együttműködés jelképeként a Sólyom tagjai az Akacuki egyenruháját is magukra öltötték, de az Akacukit jelképező felhők nem voltak rajta. Szaszuke egyetlen célja, hogy végezzen bátyjával, ami miatt visszahúzódóvá és rideggé vált. Bátyjával való összecsapása során az Első részben Itacsi könnyedén legyőzi Szaszukét, aminek hatására az elhagyja a falut, hogy Avarrejtek ellenségének, Orocsimarunak a segítségével tegyem szert nagyobb erőre.
Az eredeti animében Szaszuke hangját kölcsönző szeijú Szugijama Noriaki , [] angol szinkronhangja Yuri Lowenthal. Orocsimaru egykori kísérleti alanya és a Sólyom tagja.

Szuigecu igen nyílt és őszinte, emiatt gyakran összeszólalkozott a Sólyom vezetőjével, Ucsiha Szaszukével , akinek pozícióját azonban idővel elfogadta és később még életét is kockáztatta, hogy megvédje őt. Miközben folyékony állapotból szilárdba alakítja vissza testét, képes megnövelni végtagjai méretét is, mellyel párhuzamosan testi ereje is megnövekszik. Mivel képtelen volt bekerülni a csapatba, Szuigecu elkezdte összegyűjteni a Hét Kardforgató kardjait. Az eredeti animében Szuigecu hangját kölcsönző szeijú Kondo Takasi. Orocsimaru egykori kísérleti asszisztense, a második tag aki csatlakozott a Sólyomhoz.
Karin szemei és haja vörös színű, szokatlan frizurája az egyik oldalon rövid és csapzott, a másikon hosszú és ápolt.

Mikor Szuigecuval és Dzsúgóval van vagány és erőszakos természete kerül előtérbe, Szaszukével viszont inkább flörtölni szeret. Karin Szaszuke iránti érzései még gyermekkoráig nyúlnak vissza, amikor a csúnin vizsgán Fűrejtek geninjeként vett részt és Szaszuke megmentette őt egy nagy medvétől.
Szaszuke Simura Danzóval vívott harca során Karin súlyosan megsebesül, a harc végén pedig Szaszuke végezni akar vele, mivel sérülten nincs már rá szüksége és túl sokat tud a tervéről. Csak Szakura megjelenésének köszönheti életét. Karin különleges képessége, hogy a csakra segítségével bárkit meg tud találni vagy követni nagy távolságról és még a követett személy csakrájában bekövetkezett apróbb változásokat is képes érzékelni.

Hatake Kakasi véleménye szerint Karin igen tehetséges csakra-nyomkövető nindzsa, mivel képes volt érzékelni, hogy egy nyolc fős csapattal közeledett hozzájuk és még azt is meg tudta állapítani, hogy az egyikük egy kutya.
Ezzel a módszerrel akár halálos sebeket is képes begyógyítani, testén viszont megmaradnak a harapások hegei. Karin fiatalkorában Uzushiogakurei az Uzumaki klán lakhelye, Örvényben rejtőző falu menekültként élt Fűrejtekben. Az anyja a fűrejteki kórházban dolgozott, mint gyógyító, akibe elég beleharapni és meggyógyulsz. Egyik este a kórház dolgozója felkereste otthon, és bevitte a kórházba, mivel az anyja a sok harapástól meghalt, és le kellett váltania a műszakjában, és ha ellenkezett, azzal jöttek neki, hogy mivel kívülálló, ezért nem érdekli a falu.

Miután 13 éves korában elbukott a Csúnin vizsgán, a kórházi dolgozó elküldte gyógyítani az északi erődítménybe, ahol a Kaguya klán élt, és gyilkolászott mindenkit.
Orocsimaru épp akkortájt talált rá, amikor két fűrejteki elkapta, és el akarta adni, mint szökevényt, de Orochimaru kígyója megette őket. Onnantól kezdve Karin Orochimarunak dolgozik. Az eredeti animében Karin hangját kölcsönző szeijú Tódzsó Kanako. Szellemileg igen labilis személy, vérszomjas és szelíd természete rendszertelenül és hirtelen váltakozik. Dzsúgo vérszomjas állapotában képes maga körül mindenkit lemészárolni, majd miután ismét kitisztul az elméje, kétségbeesetten próbál megvédeni magától másokat. Orocsimaru a vizsgálatok során elkülönített egy enzimet Dzsúgo véréből, mely lehetővé tette számára, hogy teste radikális változásokon menjen keresztül.

Ezen enzim segítségével Orocsimaru megalkotta átokbillogját , mellyel legerősebb szolgálóit jelölte meg. Dzsúgo az átalakulásait a helyzetnek megfelelően képes változtatni, és ezt akár csak egyetlen testrészére is képes korlátozni. Az eredeti animében Dzsúgo hangját kölcsönző szeijú Szakagucsi Súhei. Egykor egyike volt a Köd Hét Kardforgatójának, Ködrejtek harcosainak egy csoportjának. Există un vârtej alb cu un ciucure pe umărul lui stâng și un vârtej roșu pe spate.
Gulerul lui Naruto este mare și alb, pantalonii portocalii, sandalele albastre și o bandană pe frunte care ia fost dată de Iruka după ce a absolvit la Academie.

Naruto este exuberant, obraznic, neatent și nepăsător la clasamentul de formalitate sau socialitate. El a moștenit felul de a termina propozițiile cu „Dattebayo! Naruto are o serie de trăsături copilărești, cum ar fi păstrarea banilor într-un portofel sub formă de broască verde, dolofană și ca semn de afecțiune el o numește „Gama-chan” și este un mâncător foarte pretențios el mănâncă ramen aproape exclusiv și este un client fidel la Ramen Ichiraku , și are o teamă de fantome.
Naruto este oarecum și pervers și tinde să fie mustrat de Sakura Haruno și Iruka, dar a devenit numai atât după întâlnirea cu mentorul său Jiraiya, fiind provocat de mulți să spună că Jiraiya a ridicat o replică bună asupra lui. Cu toate acestea, ori de câte ori cineva drag lui Naruto este în dificultate sau într-o situație impusă, el poate fi serios, și va încerca instantaneu să sară în ajutor.

Potrivit lui Kakashi, Naruto are un stil de învățare kinestezic, că el este relativ foarte naiv, simplu și fiind lent la înțelegerea unui lucru sau a unei situații, care necesită de multe ori o analogie simplificată, în scopul de a înțelege ceea ce îi explică cineva.
În general, Naruto răspunde cel mai bine la concurență și are o mare încredere în sine, proclamând cu voce tare că va stăpâni orice tehnică de învățare deși este într-o fracțiune de timp de obicei, el nu ezită să ceară ajutor în cazul în care acesta are nevoie. Tatăl lui Naruto, Al patrulea Hokage , a sigilat periculoasa Vulpe cu Nouă cozi in corpul lui Naruto cu costul propriei vieți, lasându-l orfan.
În scopul de a realiza acest lucru, Naruto a început să facă farse prin tot satul și a mers atât de departe pentru a depune efor ca să devină Hokage, protectorul satului, sperând că îi va aduce recunoașterea și respectul sătenilor.

De la introducerea lui, determinarea lui Naruto a avut ca rezultat că unele din trăsăturile lui îi mângâie pe cei din jur, astfel încât în Partea a 2-a, profesorul lui, Kakashi Hatake , spune că aceasta este puterea specială a lui Naruto.
După ce Gaara a fost învins de Naruto în luptă, el își dă seama că puterea adevărată este arătată atunci când lupți pentru cei dragi și nu pentru sine. Prin abilitatea sa de a-i schimba pe ceilalți, Naruto a dobândit prietenii care i-au lipsit în copilărie. Printre multele prietenii pe care le-a format, niciuna nu este mai puternică decât acea pe care o are cu cei doi coechipieri: Sasuke Uchiha și Sakura Haruno. Cu Sasuke, Naruto împarte o relație competitiva pe care o considera ca o frăție. Atașamentul lui Naruto față de Sakura este atât de puternic încât ar face orice ca ea să fie fericită, jurând chiar să-l aducă înapoi pe Sasuke.

Din cauza demonului vulpe din el, Naruto are acces la uriașele rezerve de chakra ale acesteia, permițându-i să facă tehnici pe care cineva de vârsta lui nu ar putea niciodata să le facă.
Cu toate că fiecare coadă mărește dramatic puterea lui de luptă, Naruto începe să-și piarda conștiința cu numărul lor, pierzând complet controlul odata cu apariția celei de-a patra coadă. Pe parcursul seriei, Naruto profită de rezervele sale uriașe de chakra. Primul exemplu de acest fel este folosirea Tehnicii Umbrelor Clonate, care creează orice număr de copii fizice ale corpului celui ce le folosește, deși tehnica cere o cantitate foarte mare de chakra. Rasenganul, o bilă concentrată de chakra care se învârtește, prima oară creată de Minato, tatal lui Naruto si totodata Al Patrulea Hokage, este metoda favorită de atac a lui Naruto.

Fiind personajul principal al seriei, Naruto este prezent în toate părtile acesteia, jucând un rol important în ele. În Partea 1, implicarea lui Naruto în intrigă este indirectă, deoarece iși petrece majoritatea timpului îmbunătățindu-și abilitățile ninja și urmându-și visele, evenimentele importante având loc în alte părți. După invazia Konohăi, Naruto îi întâlnește pe Akatsuki , o organizație criminală ficțională care urmărește să extragă Vulpea cu Nouă Cozi din corpul său. Deși la prima întâlnire, Jiraiya îi îndepărtează, în Partea a 2-a, acțiunile lui Akatsuki devin conflictul central. În Partea a 2-a, Naruto primește mai puțină atenție decât în Partea 1.
Cum celelalte personaje încep să primească mai multă atenție și acțiunea începe să acopere mai multe întâmplări la distanțe mai mari, rolul lui Naruto este micșorat considerabil.

După întoarcerea în Konoha, Naruto este preocupat mai mult de amenințarea lui Akatsuki. Mai întâi, el îl salvează pe Gaara din mâinile lui Akatsuki, [46] apoi are un rol important în decăderea lui Kakuzu. Cu toate acestea, multe din acțiunile lui Naruto au ca scop găsirea lui Sasuke.
El, împreună cu echipa lui, reușesc să-l localizeze, dar abilitățile lui Sasuke sunt mult superioare echipei lui Naruto. Deși aproape reușesc să-l localizeze, chiar dând de fratele lui Sasuke, Itachi , în cele din urmă ei îi pierd urma, fiind nevoiți să se întoarcă acasă. Fiind personajul principal, Naruto a apărut în toate filmele seriei de până acum, de obicei fiind caracterul principal și facând o misiune cu Echipa 7. Al patrulea film marchează prima apariție a lui Naruto în filme cu înfățișarea din Shippuuden.

Naruto este un personaj controlabil în toate jocurile video „Naruto”. În câteva din aceste jocuri, este posibil să deblochezi și să-l joci într-o versiune specială cu puterile lui Rock Lee și Might Guy. În fiecare concurs de popularitate Shonen Jump al seriei, Naruto s-a clasat în primele 5 locuri, fiind pe locul întâi de doua ori.
Multe jucării au fost create după el, incluzând păpuși de pluș, [10] [59] brelocuri, [60] și numeroase figurine de acțiune, [9] în ambele înfățișări din părțile 1 și 2. Dublura lui Naruto, Junko Takeuchi, povestește că oamenii sunt fascinați de Naruto pentru că ei cred că el este mereu amuzant și binedispus, dar în realitate lui îi este foarte dificil, acceptându-și trecutul aspru și privind înainte. De asemenea, ea vrea să creeze un cântec despre trecutul lui singuratic, cum a făcut în prima animație din-naintea primului film.

Mai multe publicații de manga, anime și jocuri video și alte medii au lăudat, dar și criticizat. IGN a comentat la faptul că Naruto era foarte singur la începutul seriei.
Anime Reviews nu au fost de acord cu faptul ca Naruto este un „om de nimic”, tipul personajului prezent în multe ale serii manga și anime. De la Wikipedia, enciclopedia liberă. Portal Anime și manga. ISBN X. ISBN Weekly Shōnen Jump. Shueisha 18 : 6. Uzumaki: the Art of Naruto. Viz Media.

Anime News Network. Accesat în

Naruto Uzumaki – Wikipedia

Pontosság aNruto. Naruto alb neg a lista Kisimoto Maszasi Naruto című manga – Naruto alb neg animesorozatának negatív szereplőit mutatja be. A sorozat története egy kitalált világban játszódik, ahol számos föld verseng a hatalom megszerzéséért. Ezek a földek erőfölényüket olyan nindzsák kiképzésével próbálják biztosítani, akik természetfeletti erőket is képesek bevetni a harc során. A Naruto története két nagyobb Naruto alb neg osztható, melyeket egyszerűen az Első rész és a Második rész a címet viselik. A Második rész cselekménye két és fél évvel az Első rész vége után játszódik. A sorozat egy csoport fiatal nindzsa életét és kiképzését követi nyomon Avarrejtek falujában.

A Naruto negatív szereplőinek jeg Kisimoto Maszasi elsődleges célja volt, hogy azok a nev főszereplőinek erkölcseinek és értékrendjének ellentétét képviseljék. Ez a szempont annyira meghatározó volt a szereplők kialakítása során, hogy Kisimoto ekkor még nem is helyezte őket gondolatban harci körülmények közé. A negatív szereplők külsejének megtervezésekor az elsődleges cél az volt, hogy egyértelműen meg lehessen őket különböztetni a sorozat többi szereplőjétől. Hangrejtek faluját Orocsimaru alapította azzal a céllal, hogy kísérleteihez nindzsákat gyűjtsön és elsajátítsa a világ összes dzsucuját. Hangrejtek nem összefüggő falu, több kisebb rejtekhelyből áll a Hang földjén és azon kívül. Orocsimaru Narut testalkatú, bőre pedig sápadt, mellyel Kisimoto ki akarta hangsúlyozni a szereplő negatív mivoltát és látványosan megkülönböztetni a főhősöktől.

Naruto Uzumaki

In timpul concepției lui Naruto, Kishimoto a vrut ca personajul să fie unul „simplu și prost” dându-i multe dintre caracteristicile lui Naruto alb neg Goku, personajul principal din Dragon Ball. În serie, Naruto este un ninja din Naruto alb neg fictiv Konoha iar visul lui este să devină un Hokageliderul satului. Din cauza faptului că este gazda vulpii cu nouă cozio creatură malefică ce a atacat Konoha, el este ostracizat de către ceilalți săteni. Pentru aceasta el compensează cu personalitatea lui veselă și zgomotoasă, iar pe parcursul seriei, el reușește să se împrietenească cu alți ninja din Konoha și din alte sate. El are o relație mai apropiată cu Sasuke Uchihaunul din colegii lui din Echipa 7, și-l tratează ca pe fratele său. Naruto apare în toate filmele seriei, și de asemenea, în alte animații și jocuri video.

Multe publicații anime și manga și-au exprimat nemulțumirea Naruto alb neg l-au criticat pe Naruto. El a fost văzut ca un stereotip comparabil cu multe alte reviste shōnen.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?