M as nega pe mine insami

9/20/ · Am murit si m-am descoperit pe mine insami. Calatoria mea de la Gel Papillor la vindecarea profunda, trecand printr-o experienta in apropierea mortii In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de Gel Papillor timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care. 10/15/ · In cartea „Am murit si m-am descoperit pe mine insami”, Anita Moorjani povesteste tot ce a invatat in timpul experientei sale in apropierea mortii despre boala, vindecare, teama, iubirea de sine si maretia sublima care reprezinta esenta fiecarui om! In paginile acestei carti, Anita isi povesteste copilaria traita la Hong Kong, conflictele prin care a. Sunt pe undeva pe langa mine, dar nu in mine. Nu ma pot folosi de ele deoarece imi sunt straine. Pentru ca sunt in cautarea unui raspuns, am decis sa-mi redactez aceasta scrisoare de motivatie.

Ca si cum eu m-as recomanda pe mine insami. Ca si cum eu mi-as starni curiozitatea mie insami. Ca si cum eu m-as imblanzi pe mine insami. Am murit şi m-am descoperit pe mine însămi. O M. Adina Enciu. Isabel Zaharia. O M. Adina Enciu. Isabel Zaharia. Download PDF. Download Full PDF Package. This paper. A short summary of this paper.

32 Full PDFs related to this paper. READ PAPER. Am murit şi m-am descoperit pe mine.

M as nega pe mine insami

M as nega pe mine insami
Pt mine a fost ca o biblie Dimpotrivă, M as nega pe mine insami ar trebui să o savurăm şi să ne simţim în permanenţă bine! Î: Vrei să spui că minr răufăcător — de pildă un criminal — ajunge în acelaşi loc în planul spiritual ca şi un sfânt, nesimţindu-se judecat în niciun fel? A fi iubire inseamna printre altele a fi constient de importanta pretuirii sufletului nostru, a implinirii nevoilor noastre, fara a ne mai pune intotdeauna pe ultimul loc. Merita sa continui sa cred in multe din convingerile care mi-au fost inoculate in copilarie si prin educatie? La fel pf şi copiii altor cămine, agăţam aceste lanterne de copaci şi de garduri.

Merită să continui să cred în multe din convingerile care mi-au fost inoculate în copilărie şi prin educaţie? Brian Walker, care i-a conirmat întreaga poveste, M as nega pe mine insami starea lui de şoc atunci când m-am vindecat. Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. Î: Spuneai că boala ta a părut să se vindece când te-ai dus în India şi ai primit un tratament ayurvedic, dar ea a recidivat când te-a întors la Hong Kong. De ce nu mă integrez nicăieri? Fiecare muşchi al corpului meu se încorda protector în jurul meu, încercând să mă fe- rească de acest coşmar. Iată tramvaiele, parcul, clădirile din copilăria mea.
11/20/ · Anita Moorjani Am Murit Si M Am Descoperit Pe Mine Insami Item Preview > remove-circle Share or Embed This Item.

EMBED. EMBED (for hpv.iubescstudentia.ro hosted blogs and hpv.iubescstudentia.ro item tags) Want more? Advanced embedding details, examples, and help! No_Favorite. share. flag. Flag this item for. Graphic Violence.

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi – Anita Moorjani – Anita Moorjani | Librărie Spirituală

Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani - Libris
E uimitor! La început îmi doream să o ajut pe soni, dar cu cât citeam mai multe despre boală, cu atât mai speriată deveneam, căci descopeream că practic orice o poate provoca: pesticidele, microundele, conservanţii alimentari, alimentele modiicate genetic, razele soarelui, poluarea atmosferică, cutiile alimentare din plastic, telefoanele mobile M as nega pe mine insami aşa mai departe. Spre exemplu, ea nu a avut un început imne un sfârșit ferm delimitate. Spune-ti parerea! Vrem, nu vrem, noi trăim într-o lume a dualităţii aparente, în care trebuie să decidem ce anume este bun şi ce nu, ce este negativ şi ce este pozitiv.

La nivelul tapiseriei cosmice pe care o creăm, xs gândurile, cuvinte- le şi acţiunile noastre sunt necesare pentru ţeserea totalităţii ininite.

Calatoria mea de la Gel Papillor la vindecarea profunda, trecand printr-o experienta in apropierea mortii In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de Gel Papillor timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp. Odata intrata in coma, ea a trait o experienta in apropierea mortii cu totul extraordinara, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale Dupa ce si-a revenit din coma, starea ei de sanatate s-a imbunatatit atat de rapid incat a fost externata din spital dupa numai cateva saptamani, fara sa mai aiba vreo urma de Gel Papillor in corp.

In paginile acestei carti, Anita isi povesteste copilaria traita la Hong Kong, conflictele prin care a trecut in timpul procesului de alegere a unei cariere si de descoperire a sufletului ei pereche, dar si boala care a facut-o sa ajunga in spital, unde a sfidat toate cunostintele medicale. Facand parte dintr-o familie hindusa ce traia in mijlocul unei comunitati chineze si britanice, Anita a crescut intr-un mediu cultural conflictual, in care obiceiurile culturale si religioase se bateau cap in cap.
Dupa ani de incercari de a-si gasi propria cale in timp ce incerca sa faca fata inclusiv asteptarilor celor din jurul ei, ea a trait marea revelatie — in urma unei experiente in apropierea mortii — ca puterea de a se vindeca singura se afla in interiorul ei Cartea de fata dovedeste dincolo de orice indoiala ca noi suntem fiinte spirituale care traiesc o experienta umana Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare.

Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 90 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele Acest produs este adus la comanda dintr-un depozit secundar in care avem acces doar o data pe saptamana in aceasta perioada din cauza restrictiilor impuse la nivel regional.
Astfel, expedierea unei comenzi care contine acest produs ar putea dura intre 7 si 10 zile. Am murit si m-am descoperit pe mine insami – Anita Moorjani. Top vanzari Noutati Promotii. Prin abonarea in aceasta pagina esti de acord sa primesti prin email promotii de la Libris. Te poti dezabona in orice moment din email sau din contul tau. Taxa de transport pentru comenzile sub 90 lei este de doar 9.
Adauga in wishlist. Transport Gratuit peste 90 de lei. Altii au comandat si Trebuie sa fii logat.

De acelasi autor Trebuie sa fii logat. Rating general al produsului. Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea! Acorda o nota produsului. Adauga un review. Review acordat in urma achizitiei facute de pe Libris. De ce arată atât de speriaţi şi de îngrijoraţi mama şi Danny? Mamă, te rog, nu mai plânge. Ce nu este în regulă? Plângi din cauza mea? Nu mai plânge! Mă simt excelent, dragă mamă, crede-mă!

Uite, Danny, pot merge fără scaunul cu rotile! De necrezut! Şi nu mai sunt conectată la tubul cu oxigen. Uau, respir în sfârşit uşor, iar leziunile de pe pielea mea au dispărut! Nu mai puroiază şi nu mă mai dor.
După patru ani de agonie, m-am vindecat în sfârşit! Nu o asculta pe doctoriţă, Danny! Te implor, nu o asculta!

De ce spune aşa ceva? Sunt aici şi mă simt bine! De fapt, mă simt excelent! Le simţeam tuturor teama, anxietatea, neajutorarea şi disperarea. Îţi simt durerea, iubitule. Îţi simt toate emoţiile. Te rog, nu mai plânge pentru mine şi spune-i mamei să nu mai plângă nici ea. Te rog, spune-i acest lucru! Deci, asta simţi atunci când mori?

Nu mi-aş i imaginat niciodată. Mă simt atât de împăcată şi de senină… Şi în sfârşit, mă simt vindecată! Bunicul meu dinspre tată a fost un negustor de haine care avea o afacere de familie în sri Lanka, importând şi exportând articole de îmbrăcăminte din europa, india şi china, pe care le distribuia în întreaga lume.
La acea vreme aveam doi ani. Hong Kongul este o metropolă agitată, populată în principal de chinezi. Fiind hinduşi tradiţionalişti, căsnicia părinţilor mei a fost aranjată, iar ei sperau să ne aranjeze la rândul lor căsătoriile mie şi lui anoop, când vom i suicient de mari.

Nu vreau ca părinţii mei să îşi dorească să mă i născut băiat. Familia care îl cumpără o să îl ducă acasă şi o să facă o supă din el. Fiind un copil extrem de curios, îi puneam tot timpul întrebări, inclusiv referitoare la comportamentul ei, în încercarea de a reconcilia diferenţele culturale dintre ea şi părinţii mei.
Familia bea ceai din nişte ceşti micuţe, cu desene colorate din email ce prezentau animalele din zodiacul chinezesc, cum ar i dragonul şi tigrul, în timp ce mie îmi oferea un pahar din sticlă cu suc sau cu ceai îndulcit. Forma care îmi plăcea cel mai mult era cea de ie- pure! La fel ca şi copiii altor cămine, agăţam aceste lanterne de copaci şi de garduri.

Frate- le meu era îmbrăcat cu o cămaşă şi pantaloni, iar eu cu rochiţa mea cea nouă. Vocile noastre, întrerupte de clinchetele clopoţeilor, pro- duceau ecouri în interiorul templului înalt, acoperit cu o bol- tă în formă de dom, după care umpleau întreaga atmosferă.
La vârsta de şapte ani începusem deja să înţeleg impactul diferenţelor culturale şi religioase. Vei ala astfel că după ce murim, noi ne reîncarnăm în circumstanţe diferite. Şi dacă Dumnezeu mă ia la El în timp ce dorm? Sora Mary mi-a spus că El este pretutindeni şi că ştie absolut totul. Înseamnă că ştie că nu am fost botezată! La urma urmelor, mă transferaseră o dată.

L-am privit în ochi şi i-am vărsat băutura în cap! Billy s-a uitat la mine atât de furios încât am crezut că privirile lui mă vor găuri ca nişte lasere, aşa că nu am mai stat să aştept reacţia lui. De ce sunt întotdeauna diferită, oriunde m-aş duce? Unde m-aş putea integra? De ce nu mă integrez nicăieri? Vedanta este studiul scripturilor hinduse, iar eu trebuia să iau săptămânal astfel de lecţii, alături de alţi copii indieni.
Dar nu mai vreau să iu indiană! Vreau să iu asemeni colegilor mei de clasă!

Cât mi-aş dori să iu la fel de populară la şcoală cum sunt printre prietenii mei indieni, mă gândeam adeseori. Oare de ce nu văd în mine colegii mei de clasă ceea ce văd prietenii mei indieni? Lucrurile începeau să prindă din ce în ce mai mult contur pentru mine, chiar dacă nu toate convingerile culturale hinduse mi se păreau raţionale, cum ar i reprimarea femeilor, care trebuiau să ie obediente faţă de bărbaţi, sau aranjamentul căsătoriilor în poida dorinţelor participanţilor. La urma urmelor, Vedele nu precizează nimic în acest sens. Faptul că două prietene apropiate de la şcoala indiană erau deja logodite cu parteneri aranjaţi nu mă ajuta însă prea mult.
La acest ansamblu se adăugau o pereche de pantaloni din mătase albastră şi o pereche de pantoi indieni de culoare roz. Nu, mi-am spus în sinea mea, trebuie să îmi aduc aminte să nu pomenesc nimic despre toate aceste subiecte.

Cum de nu am observat, cum de nu m-am gândit că ar putea i cu toţii vegetarieni? La urma urmelor, această opţiune este foarte frecventă în cultura noastră. La un moment dat, unul din eforturile părinţilor mei de a-mi găsi un mire potrivit a condus însă la o logodnă. Misri-ul nostru a avut loc după-amiaza şi a fost urmat seara de o cină festivă la un restaurant indian binecunoscut. Luată de val, eram convinsă că aveam să trăiesc fericită până la adânci bătrâneţi. Alte femei îl fac atât de uşor. Oamenii se logodesc şi se căsătoresc tot timpul, inclusiv propriii mei prieteni!

Eu de ce nu mă pot împăca cu această idee? La un moment dat, am ajuns însă într-un punct în care nu am mai reuşit să păstrez doar pentru mine această povară. De ce trebuie să îmi cer tot timpul iertare, şi asta numai pentru că sunt eu însămi? Vreau să îi dau veştile. L-am sunat şi l-am rugat să ni se alăture în această seară. La vremea aceea trebuia să călătoresc destul de mult în afara Hong Kongului. Acesta este exact genul de femeie cu care doresc să mă însor — o femeie care gândeşte singură! Ce naiba se întâmplă?

Nu este decât dimineaţa. La ora pe care ne-o indicase mahraj-ul considerată favorabilă pentru ceremonie , ne-am adunat cu toţii pe malul râului.
Fratele meu a ridicat capacul urnei şi a golit-o încet, lăsând vântul să ducă cenuşa tatălui meu de-a lungul apei. Tată, dragul meu tată! Îmi pare atât de rău dacă te-am întristat vreodată, am şoptit cu mâinile unite în pranam ru- găciune. Urmează să mă mărit, iar tu nu vei i aici să mă conduci în jurul focului nupţial. Ştiu că ai aşteptat întreaga viaţă acest moment. Cum ai putut să mă părăseşti chiar acum? Mahraj-ul şi-a consultat almanahul sfânt şi ne-a informat că ţinând cont de datele noastre de naştere cea mai bună dată era 6 decembrie , care ne era favorabilă amândurora.
La acea vreme data ni s-a părut extrem de îndepărtată, dar lunile au trecut fără să ne dăm seama, căci aveam foarte multe aranjamente de făcut.

L-am ţinut pe danny de mână şi am păşit împreună de şapte ori în jurul focului de nuntă, parafând astfel căsătoria noastră, în timp ce mahraj-ul recita în sanscrită legămintele de căsătorie. La scurt timp după ce m-am măritat, fratele meu a părăsit Hong Kongul şi a început o afacere în india, căci în oraşul nostru domnea recesiunea, în timp ce india se ala în plin proces de dezvoltare. Bine, dar dacă ne vom dori cu adevărat copii, mă gândeam, vom putea adopta! Există atât de mulţi copii nedoriţi în această lume cărora le-am putea oferi un cămin plin de iubire. Şi astfel, nu ar trebui să îmi mai fac griji în legătură cu ceasul meu biologic!
Vestea m-a şocat. La câteva luni după diagnosticarea lui soni, am alat că soţul sorei mai mici a lui danny a primit acelaşi diagnostic, cu diferenţa că forma sa de Gel Papillor era mai agresivă.

La început îmi doream să o ajut pe soni, dar cu cât citeam mai multe despre boală, cu atât mai speriată deveneam, căci descopeream că practic orice o poate provoca: pesticidele, microundele, conservanţii alimentari, alimentele modiicate genetic, razele soarelui, poluarea atmosferică, cutiile alimentare din plastic, telefoanele mobile şi aşa mai departe.
Vocea lui suna ca un zumzăit în capul meu. Vom trece împreună prin această încercare. Luna strălucea în toată splendoarea ei, iar atmosfera era răcorită de o briză blândă. Valurile domoale ale oceanului completau armonios muzica orchestrei de mariachi care cânta serenade de la o masă la alta. Fratele meu m-a sunat la rândul lui ca să îmi spună acelaşi lucru, că făcea aranjamentele necesare pentru a veni şi pentru a i alături de mine.

Luni, m-am dus din nou la clinică împreună cu danny. La fel ca doi eroi din antichitate, am trecut prin numeroase încercări, hotărâţi să învingem boala care ameninţa să ne răpească întreaga viaţă. Faptul că am fost diagnosticată cu această boală exact când asistam la sfârşitul prietenei mele şi al cumnatului meu nu a făcut decât să îmi conirme temerile.
Fiecare muşchi al corpului meu se încorda protector în jurul meu, încercând să mă fe- rească de acest coşmar. La un moment dat, am ajuns la concluzia că nu ne foloseşte niciuneia acest timp petrecut împreună. Gurul meu era uimitor. Bolile nu sunt altceva decât un simptom al dezechilibrului. La sfârşitul celor şase luni era perfect convins că mă vindecasem, la fel ca şi mine de altfel. Dacă aceasta este pedeapsa pentru faptele mele dintr-o altă viaţă, mă gândeam, ce aş putea face pentru a schimba această situaţie? Ce mai pot face acum?

Felul în care arătam şi comentariile pe care le stârneam ajunseseră să mă deranjeze. La urma urmelor, ce rost mai avea? Vreau să spun acum, din cauza Gel Papillor În Româniaui. La baza tuturor acţiunilor sale stătea iubirea sinceră pe care mi-o purta. La un moment dat, sistemul meu digestiv a încetat să mai absoarbă substanţele nutritive din alimente, aşa că am început să slăbesc îngrozitor. Lumea nu se va termina dacă nu voi mai i eu în ea, m-am gândit.

Nu ştiu de ce, dar mă simt foarte bine astăzi, din punct de vedere emoţional. Mai bine decât m-am simţit de foarte mult timp.
Bătălia era oricum pierdută, aşa că mă simţeam pregătită să îmi dau în sfârşit drumul. Fusese potrivită pentru tratamentele mele de până atunci, dar nu era echipată pentru urgenţe medicale de acest fel. Fusese opţiunea mea să iu tratată într-o instituţie de mici dimensiuni şi alată în apropierea casei, întrucât aceasta mi se părea mai puţin intimidantă, căci detestam literalmente spitalele. Cine se crede, de vorbeşte aşa? Nu m-am simţit mai bine în întreaga mea viaţă! Şi de ce arată atât de speriaţi şi de îngrijoraţi mama şi Danny? Plângi cumva din cauza mea?

Nu mai plânge, căci mă simt bine, sincer, dragă mamă, mă simt nemaipomenit de bine!
Vă rog, se sufocă! Vom opera cât de blând putem. Le puteam simţi cu uşurinţă temerile, lipsa de speranţă şi resemnarea în faţa situaţiei mele. Danny şi mama arată atât de trişti şi de speriaţi. Mi-aş dori să le pot spune că nu mai am dureri. Mamă, te rog, nu mai plânge! Mă simt bine! Sunt chiar aici, lângă tine! Pare atât de lipsit de speranţă, m-am gândit. Cred că are de gând să renunţe, şi nu îl pot învinovăţi. Va trebui să i-l scot din plămâni, ca să poată respira mai uşor.
E incredibil! Mă simt atât de uşoară şi de liberă!

Ce se întâmplă? Nu m-am simţit niciodată atât de bine, în viaţa mea! Nu mai am nevoie de tuburi şi de scaunul cu rotile. Mă pot mişca liber, fără niciun ajutor! Iar respiraţia nu mă mai apasă. E uimitor! Leziunile de pe piele îi puroiază. Nu-ţi mai face griji. Nu-l asculta pe medic. Ce spune nu este adevărat! Iubitule, mă auzi? Te rog, ascultă-mă! Vreau să ştii că sunt bine! O, uau! Uite-l pe Anoop!

Este într-un avion. De ce pare atât de îngrijorat? S-ar zice că vine la Hong Kong să mă vadă! O, bietul meu Anoop. Este atât de îngrijorat pentru mine şi doreşte să ajungă înainte să mor. Nu-ţi face griji, Anoop. Te voi aştepta. Nu trebuie să te simţi grăbit! Nu mă mai doare nimic, dragul meu frate!
Sunt aici, frate! Ştiam tot ce se întâmpla în planul izic, de pildă conversaţiile dintre familia mea şi medici, deşi acestea aveau loc departe de patul meu de spital.

Iubirea necondiţionată, pură şi absolută, prevala mai presus de orice, depăşind cu mult tot ce experimentasem vreodată. Tată, eşti aici! Nu-mi vine să cred! Da, sunt aici, scumpa mea, şi am fost dintotdeauna aici, lângă tine şi lângă întreaga noastră familie! Locuiam într-o colibă de chirpici aproape deloc mobilată, iar eu aveam grijă de anoop în timp ce părinţii noştri lucrau la câmp.
Universul chiar are o logică! În sfârşit înţeleg! Acum ştiu de ce a trebuit să mă îmbolnăvesc de Gel Papillor!

Cum se face că înţeleg dintr-odată toate aceste lucruri? Cine îmi oferă toate aceste informaţii? Uau, există chiar şi un ir care mă leagă de Billy, colegul meu de clasă care m-a abuzat în copilărie! Nu mai am un corp, o rasă, o credinţă sau alte convingeri… dar continui să exist! Atunci, ce sunt? Cine sunt? Nu mă simt în niciun fel redusă sau diminuată.

Dimpotrivă, nu m-am simţit niciodată atât de măreaţă, de puternică şi de omniprezentă. Hm, chiar că nu m-am simţit niciodată în acest fel! Cum de nu am observat niciodată până acum toate aceste trăsături ale mele?
Ce viaţă am mai avut şi eu! Oare de ce a trebuit să iu întotdeauna atât de dură cu mine însămi? De ce m-am criticat tot timpul? De ce am simţit nevoia să mă autopedepsesc? De ce a trebuit să îmi reprim inteligenţa şi creativitatea naturală pentru a le face pe plac altora? Ori de câte ori am spus da în condiţiile în care doream să spun nu, m-am trădat pe mine însămi!
De ce m-am călcat tot timpul în picioare doar pentru a obţine aprobarea celorlalţi oameni, în loc să iu eu însămi? De ce nu mi-am urmat suletul atât de frumos şi de ce nu mi-am susţinut propriile adevăruri?

De ce ne este atât de greu să înţelegem acest lucru atunci când ne alăm în corpul nostru izic? De ce nu am realizat niciodată că noi nu trebuie să ne criticăm şi să ne minimalizăm singuri? Fiecare moment conţine în sine posibilităţi ininite, iar momentul temporal în care mă alam reprezenta apogeul tuturor deciziilor, alegerilor şi gândurilor din întreaga mea viaţă. Luminile sunt orbitoare, iar nuanţele de roşu, galben, verde şi albastru se intersectează, alături de multe altele pe care nu le-ai văzut niciodată, într-un caleidoscop fabulos.
Jucării electrice aleargă pe şinele lor, şi pretutindeni există rafturi cu cutii frumos ambalate, hârtii, creioane, acuarele, cerneluri, alimente, prăjituri şi bomboane, cutii cu băuturi răcoritoare, ciocolate de toate varietăţile, şampanie şi vinuri din toate colţurile lumii.

Vastitatea, complexitatea, profunzimea şi dimensiunile depozitului te copleşesc şi ţi se par ameţitoare. Sunt atât de fericită că mă alu aici. Viaţa pe Pământ este atât de dureroasă! Bine, dar eşti întotdeauna acasă, scumpa mea, mi-a transmis el telepatic.
Te ali întotdeauna aici şi nu îţi vei putea părăsi niciodată cu adevărat căminul celest. Aş vrea să îţi aminteşti acest lucru. Depinde însă numai de tine dacă doreşti să vii cu mine sau să te întorci în corpul tău. Bine, dar corpul meu este bolnav, secătuit şi măcinat de Gel Papillor! De ce m-aş întoarce în acel corp?

Nu mi-a provocat decât suferinţă, şi nu doar mie, ci şi mamei şi lui Danny!
Nu văd niciun rost să mă întorc în el. Dacă vei merge mai departe, nu te vei mai putea întoarce. L-am văzut pe danny îngropându-şi capul în pieptul meu inert şi ţinându-mi mâna rigidă. Fratele meu anoop trăia la rândul lui un şoc, căci nu reuşise să ajungă la timp. Ştiam că medicii nu vor mai găsi nicio urmă de Gel Papillor dacă optam pentru a mă întoarce în corpul meu! Cum este posibil aşa ceva? Dar care anume? Cum o pot descoperi? Noi suntem iubire pură — iecare dintre noi. Dragul, iubitul meu Danny. Sper că vei şti întotdeauna cât de mult te iubesc, m-am trezit că doresc să îi transmit. Te rog, nu-ţi face griji pentru mine. Sunt bine. Aş dori să îţi pot povesti tot ce am alat aici.

Corpul a cărui mână o ţii nu sunt eu. Vom i întotdeauna împreună, conectaţi de-a lungul eternităţii.
Nimic nu ne va putea despărţi vreodată, chiar dacă voi muri la nivel izic. Totul este perfect aşa cum este. Acum ştiu acest lucru, şi vreau să îl înţelegi şi tu. Le-a transmis apoi asistentelor să aducă o trusă de golire a pleurelor. Fratele meu a sosit la Hong Kong în acea după-amiază şi l-a sunat pe danny de pe aeroport, pe telefonul său mobil.

Bine ai revenit printre noi! Familia mea era pur şi simplu fericită că păream să îmi revin. Vederea mi-a devenit din ce în ce mai clară şi mi-am putut vedea mai bine familia. Familia mea strălucea de fericire şi arăta mai veselă decât o văzusem de mult timp. Le-am redat aproape ad verbatim conversaţiile pe care le-au purtat nu doar în salon, ci şi pe coridor sau în sălile de aşteptare ale spitalului.
Le-am descris multe din procedurile care mi-au fost administrate şi i-am identiicat pe medicii şi pe asistentele care le-au realizat, spre marea surpriză a tuturor. Le-am povestit medicului oncolog şi familiei mele cât de greu mi-a fost să respir şi cum am început să mă sufoc cu propriile mele luide în toiul nopţii, după care soţul meu a sunat soneria de alarmă. Le-am descris incidentul în toate detaliile, inclusiv ora la care s-a întâmplat, şi toată lumea m-a ascultat într-o stare de şoc.

Le-am spus alor mei: — acela este asistentul care a spus că venele mele s-au retras. Fratele meu s-a supărat auzind acest lucru, iar mai târziu a recunoscut că l-a mustrat sever pe bărbat, spunându-i: — sora mea a auzit iecare cuvânt pe care l-ai spus, cum că nu îi puteai găsi venele.
La numai două zile după ce am ieşit din comă, medicii mi-au spus că după ce organele mele au reînceput să funcţioneze în mod miraculos, nodulii cauzaţi de acumularea de toxine s-au redus considerabil. La urma urmelor, organele mele îşi reluaseră funcţionarea normală. Faţa mi s-a luminat când am auzit această sugestie, iar danny a aranjat să îmi ie adusă o cutie cu îngheţata mea favorită de ciocolată. La acea vreme nici măcar nu-mi dădeam seama de ce aveam o atitudine atât de pozitivă.

Fiind încă în salonul de terapie intensivă, medicii au decis că eram prea exuberantă şi că îi deranjam pe ceilalţi pacienţi, care erau grav bolnavi! Familiile acestora începu- seră să se plângă de muzica mea şi de râsetele care se auzeau încontinuu de după perdeaua mea.
Iată tramvaiele, parcul, clădirile din copilăria mea. Ce mesaj cutremurător! Este evident că am primit o a doua şansă, că o pot lua de la început! Cum mi-am putut provoca singură atât de multă suferinţă?

Scrisoare de motivatie catre mine insami


Autor: Anita Moorjani. Categoria: Dezvoltare Spirituala. Colectie: Vindecare spirituala. Am murit si m-am descoperit pe M as nega pe mine insami insami. Calatoria mea de la Gel Papillor la vindecarea profunda, trecand printr-o experienta in apropierea mortii In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de Gel Papillor timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp.

Odata intrata in coma, ea a trait o experienta in apropierea mortii cu totul extraordinara, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale Dupa ce si-a revenit din coma, starea ei de sanatate s-a imbunatatit atat de rapid incat a fost externata din spital dupa numai cateva saptamani, fara sa mai aiba vreo urma de Gel Papillor in corp.

Vindecare Spirituală – Am murit și m-am descoperit pe mine însămi – Anita Moorjani

Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani

To browse Academia. Skip to main content. By using our site, you agree to our collection of information through the nfga of cookies. To learn more, view our Privacy Policy. Log In Sign Up.

Download Free PDF.

Lasă un răspuns