Hpv genotip cp 6108

Rezultatele acestui studiu pot fi sumarizate astfel: anterior intervenției chirurgicale: – 14,2% (3/21) dintre paciente au fost pozitive pentru HPV 16; – 4,7% au fost pozitive cu HPV 31 (1/21) și respectiv HPV 53 (1/21); – o pacientă a prezentat infecție multiplă cu tipurile HPV 31, 51, 54; genotiparea post-intervenție terapeutică a identificat trei infecții persistente: – două infecții unice (HPV 18 și respectiv HPV 51); – o infecţie cu tipuri HPV. II)Markeri endocriniClinica taDA/NUTestosteron liberMarkeri endocriniClinica taDA/NUTestosteronMarkeri endocriniClinica taDA/NUTBG (globulina de legare a tiroxinei)Markeri endocriniClinica taDA/NUT4 (Tiroxina totala)Markeri endocriniClinica taDA/NUT3 (Triiodotironina)Markeri endocriniClinica ta0. – HR- HPV: 16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68 – LR -HPV: 6,11,42 alte tipuri HPV: 26,40,53,54,55,61,62,64,67,69,70,71,72,73,81,82,83,84, IS39,CP (PCR hibridizare ADN) In neoplazii manifeste, datorita schimbarilor marcante in materialul genetic al HPV este posibila aparitia rezultatelor fals negative. L1 – pozitiv pentru HPV genotipurile 51,84,CP S-a detectat prezenta ADN – HPV. control intern de beta- globina low – pozitiv control intern de beta- globina high – pozitiv A fost testata prezenta urmatoarelor tulpini HPV: tulpini cu grad ridicat de risc (high risk)- 16, 18, 31,33, 35, 39, 45, 51,52, 56, 58, 59, 66, 68,

Hpv genotip cp 6108

Hpv genotip cp 6108
Vreau sa primesc toate notificarile legate de aceasta intrebare. Raporteaza Raporteaza intrebarea: „Interpretare test hpv, rog rasp”. Un sfat iesit din context: aveti 25 de ani, este varsta ideala ca sa aveti un copil. Hpv genotip cp 6108 intrebari similare sau adauga o intrebare noua. Va multumesc!

Astept raspunsul dvs. Va rog sa-mi interpretati si mie urmatorul rezultat. Derzelah cu 5 ani in urma. Ce trebuie sa faceti este ceea ce trebuie sa faca orice femeie sanatoasa: control periodic la ginecolog. Adreseaza o intrebare! Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta! Va rog foarte mult care sunt in cunostinta, Hpv genotip cp 6108 ma ajute si pe mine in interpretare unui rezultat de Genotipare HPV pe care voi detalia mai jos: HPV : Metoda utilizata : Test calitativ pentru identificarea HPV prelevat exo – endocervical.

Gentoip ai gasit ce cauti? Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa.
Rezultatele acestui studiu pot fi sumarizate astfel: anterior intervenției chirurgicale: – 14,2% (3/21) dintre paciente au fost pozitive pentru HPV 16; – 4,7% au fost pozitive cu HPV 31 (1/21) și respectiv HPV 53 (1/21); – o pacientă a prezentat infecție multiplă cu tipurile HPV 31, 51, 54; genotiparea post-intervenție terapeutică a identificat trei infecții persistente: – două infecții unice (HPV 18 și respectiv HPV 51); – o infecţie cu tipuri HPV. II)Markeri endocriniClinica taDA/NUTestosteron liberMarkeri endocriniClinica taDA/NUTestosteronMarkeri endocriniClinica taDA/NUTBG (globulina de legare a tiroxinei)Markeri endocriniClinica taDA/NUT4 (Tiroxina totala)Markeri endocriniClinica taDA/NUT3 (Triiodotironina)Markeri endocriniClinica ta0. – HR- HPV: 16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59,66,68 – LR -HPV: 6,11,42 alte tipuri HPV: 26,40,53,54,55,61,62,64,67,69,70,71,72,73,81,82,83,84, IS39,CP (PCR hibridizare ADN) In neoplazii manifeste, datorita schimbarilor marcante in materialul genetic al HPV este posibila aparitia rezultatelor fals negative. L1 – pozitiv pentru HPV genotipurile 51,84,CP S-a detectat prezenta ADN – HPV. control intern de beta- globina low – pozitiv control intern de beta- globina high – pozitiv A fost testata prezenta urmatoarelor tulpini HPV: tulpini cu grad ridicat de risc (high risk)- 16, 18, 31,33, 35, 39, 45, 51,52, 56, 58, 59, 66, 68, Rezultatele acestui studiu pot fi sumarizate astfel: anterior intervenției chirurgicale: – 14,2% (3/21) dintre paciente au fost pozitive pentru HPV 16; – 4,7% au fost pozitive cu HPV 31 (1/21) și respectiv HPV 53 (1/21); – o pacientă a prezentat infecție multiplă cu tipurile HPV 31, 51, 54; genotiparea post-intervenție terapeutică a identificat trei infecții persistente: – două infecții unice (HPV 18 și respectiv HPV 51); – o infecţie cu tipuri HPV.

Interpretare test hpv, rog rasp | Comunitatea hpv.iubescstudentia.ro

Interpretare test hpv, rog rasp | Comunitatea hpv.iubescstudentia.ro
Ganditi-va la asta, Hpv genotip cp 6108 vremea trece, si cu cat trece mai mult, cu atat este Hpv genotip cp 6108 greu si sa luati decizia, si apoi ca sa-l cresteti. O zi buna! Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Hpb. Toth Noemi. Nirolf cu 8 ani in urma.

Salut raspundetimi va rog. Raspunde ×. Raspunde ×. Un sfat iesit din context: aveti 25 de ani, este varsta ideala ca sa aveti un copil.
II)Markeri endocriniClinica taDA/NUTestosteron liberMarkeri endocriniClinica taDA/NUTestosteronMarkeri endocriniClinica taDA/NUTBG (globulina de legare a tiroxinei)Markeri endocriniClinica taDA/NUT4 (Tiroxina totala)Markeri endocriniClinica taDA/NUT3 (Triiodotironina)Markeri endocriniClinica ta0.
Asta inseamna ca aveti un virus dintr-o tulpina cu risc scazut. Virusii acestia HPV 6, 11, 42 cauzeaza in general veruci neGel Papilloroase. Ce trebuie sa faceti este ceea ce trebuie sa faca orice femeie sanatoasa: control periodic la ginecolog.

Un sfat iesit din context: aveti 25 de ani, este varsta ideala ca sa aveti un copil. Ganditi-va la asta, ca vremea trece, si cu cat trece mai mult, cu atat este mai greu si sa luati decizia, si apoi ca sa-l cresteti. In paranteza, veti avea nevoie si de ajutorul parintilor vostri, eu stiu asta pe proprie piele, si cu cat sunt si ei mai batrani, cu atat vor avea si ei mai multa nevoie de ajutor, si mai putin sprijin pe care sa-l poata oferi.
Nu am fost destul de clar, revin cu clarificare: analizele au fost facute pe acele foarte multe tipuri de hpv, pe care nu le aveti din cele 20 sau cate sunt, aveti doar tulpina 42, care este cu risc scazut. Multumesc frumos pt raspuns si pt sfatul acordat, acum sunt mai linistita, sigur voi merge la control regulat, sanatate multa!

Va rog foarte mult care sunt in cunostinta, sa ma ajute si pe mine in interpretare unui rezultat de Genotipare HPV pe care voi detalia mai jos: HPV : Metoda utilizata : Test calitativ pentru identificarea HPV prelevat exo – endocervical.
Testul s-a efectuat pentru 37 tulpini ale virusului, si din acestea s-au detectat tulpinile 16 si Multumesc tare mult pt raspuns, m am mai linistit putin, am crezut tot ce e mai rau, daca nu eram insarcinata poate nu ma ingrijoram atat, dar fiind , atunci m am ingrijorat rau, nu eram sigura de ce anume inseamna toate acele numere inca o data multumesc frumos o zi frumoasa. Va rog sa-mi interpretati si mie urmatorul rezultat. Salut raspundetimi va rog. Am facot test. Rezultatul e urmator: hpv adn-genotipare pozitiv. Buna ziua, am primit azi analizele de un test hpv, d-na doctor mi-a spus sa intru pe internet sa imi citesc analizele, dar nu ma descurc.
Va rog sa ma ajutati cu citirea lor. Astept raspunsul dvs. O zi buna!

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua. Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului. Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Raspunde la intrebare! Raporteaza Raporteaza intrebarea: „Interpretare test hpv, rog rasp”.

Raspunsuri Nu am fost destul de clar, revin cu clarificare: analizele au fost facute pe acele foarte multe tipuri de hpv, pe care nu le aveti din cele 20 sau cate sunt, aveti doar tulpina 42, care este cu risc scazut. Multumesc frumos pt raspuns si pt sfatul acordat, acum sunt mai linistita, sigur voi merge la control regulat, sanatate multa!
Va rog foarte mult care sunt in cunostinta, sa ma ajute si pe mine in interpretare unui rezultat de Genotipare HPV pe care voi detalia mai jos: HPV : Metoda utilizata : Test calitativ pentru identificarea HPV prelevat exo – endocervical. Testul s-a efectuat pentru 37 tulpini ale virusului, si din acestea s-au detectat tulpinile 16 si Multumesc tare mult pt raspuns, m am mai linistit putin, am crezut tot ce e mai rau, daca nu eram insarcinata poate nu ma ingrijoram atat, dar fiind , atunci m am ingrijorat rau, nu eram sigura de ce anume inseamna toate acele numere inca o data multumesc frumos o zi frumoasa.

Va rog sa-mi interpretati si mie urmatorul rezultat. Salut raspundetimi va rog. Am facot test. Rezultatul e urmator: hpv adn-genotipare pozitiv. Buna ziua, am primit azi analizele de un test hpv, d-na doctor mi-a spus sa intru pe internet sa imi citesc analizele, dar nu ma descurc.
Va rog sa ma ajutati cu citirea lor. Astept raspunsul dvs. O zi buna! Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua. Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului. Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii. Raspunde la intrebare! Raporteaza Raporteaza intrebarea: „Interpretare test hpv, rog rasp”.
Raspunsuri Nirolf cu 8 ani in urma. Te-a ajutat acest raspuns? Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nirolf Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nirolf.

Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa. Diana cu 7 ani in urma.


Mentionez ca am 25 ani, nu am copii, nu am avut nici un avort si am un Hpv genotip cp 6108 partener de 6 ani. Va multumesc! Asta inseamna ca aveti un virus dintr-o tulpina cu risc scazut. Virusii acestia HPV 6, 11, 42 cauzeaza in general veruci neGel Papilloroase. Ce trebuie sa faceti este ceea ce trebuie sa faca orice femeie sanatoasa: control periodic la ginecolog. Un sfat iesit din context: aveti 25 de ani, este varsta ideala ca sa aveti un copil. Ganditi-va la asta, ca vremea trece, si cu cat trece mai mult, cu atat este mai greu si sa luati decizia, si apoi ca sa-l cresteti.

In paranteza, veti avea nevoie si de ajutorul Hpv genotip cp 6108 vostri, eu stiu asta pe proprie piele, si cu cat sunt si ei mai batrani, cu atat vor avea si ei mai multa nevoie de ajutor, si Hpv genotip cp 6108 putin sprijin pe care sa-l poata oferi. Nu am fost destul de clar, revin cu clarificare: analizele au fost facute pe acele foarte multe tipuri de hpv, pe care nu le aveti din cele 20 sau cate sunt, aveti doar tulpina 42, care este cu risc scazut.

Interpretare test hpv, rog rasp

Interpretare test hpv, rog rasp

Lasă un răspuns