Garsoniere de vanzare zona mega mall

16 garsoniere de vanzare in zona zona MEGA MALL Bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet. Doar de la proprietari! Garsoniera moderna zona Pantelimon – Mega Mall, Arena Nationala – garsoniera de vanzare in Bucureşti, din judetul Bucureşti Ilfov, in zona Pantelimon, 30 mp, etaj 3/11, decomandat, confort 1. Imobiliare Vanzari garsoniere in zona Pantelimon Garsoniera de vanzare Bucuresti Mega Mall, Pantelimon Detalii anunt: Garsoniera de vanzare Bucuresti Mega Mall, Pantelimon. Particular vand garsoniera spatioasa (32 mp), bine compartimentata, intersectia Iancului cu Pantelimon (vis-a-vis de Mega Mall). Etaj 7/10, garsoniera in bloc reabilitat termic. PGA Imobiliare va prezinta o garsoniera in Pantelimon, reper Mega Mall, confort 1 decomandata, avand suprafata de 35 mp, cu 1 balcon.

Locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc mixt de 12 etaje, construit in anul Garsoniera este hpv.iubescstudentia.rondam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie.

Garsoniere de vanzare zona mega mall

Garsoniere de vanzare zona mega mall
McDonald’s Morarilor. Ai recomanda Imobiliare. Sunteti sigur ca vreti sa stergeti zona? Lidl Morarilor. Apartament 4 camere, decomandat, Mihai Bravu 2 min metrou Va propunem spre vanzare o garsoniera spatioasa, situata la etajul 3, cu o suprafata utila de 35 Garsoniere de vanzare zona mega mall, dispune de balcon, decomandata, avand cele mai Spații industriale de închiriat. Vanzare apartament megs camere Iancului-Mega Mall euro negociabil Apartamente – Garsoniere de vanzare » 3 camere.
Vanzari garsoniere in Bucuresti zona Vitan Mall.

Garsoniere de vanzare la preturi convenabile in zona Vitan Mall si zonele adiacente. Cumpara-ti garsoniera potrivita de pe hpv.iubescstudentia.ro Iti punem la dispozitie o oferta bogata cu garsoniere de vanzare, in toate zonele care te intereseaza din orasul tau sau in localitatile apropiate. Descoperă cele mai noi apartamente și garsoniere de vânzare din zona Vitan Mall și în alte locații din Bucuresti in blocuri sau vile. Lista de anunțuri este actualizată zilnic garantând găsirea imobilului ideal ca suprafață și buget în Bucuresti. Verifica oferta pentru garsoniere de vanzare Bucuresti la preturi avantajoase! Publica gratuit anuntul tau de vanzare garsoniere si gaseste cumparator! publiro o marca russmedia. Adauga anunt. Contul meu. Garsoniera Vanzare,zona Mega Mall 30 EUR.

Garsoniera,24 m utili,instalatie sanitara si electrica noi,etaj 2 din 4,costuri mici. Garsoniere de vanzare in zona Militari – hpv.iubescstudentia.ro Oferte de vanzare garsoniere in zona Militari. Anunturi variate. Vezi istoric preturi.

Garsoniera de vanzare Bucuresti Mega Mall, Pantelimon – #

Garsoniere de vanzare zona MEGA MALL Bucuresti
Anuntul este acum salvat in in lista ta de favorite. Sector 6, azi, Notificari in timp real daca scade pretul la anunturile tale favorite. Vezi telefon Vezi detalii. Gradinita de copii nr.

Vanzare apartament 3 camere Iancului-Mega Mall euro negociabil Apartamente – Garsoniere de vanzare » 3 camere. Apartament 3 camere Sos. Vand apartament 2 camere renovat complet zona MegaMall Apartamente – Garsoniere de vanzare » 2 camere. Mega Mall Delfinului Apartamente – Garsoniere de vanzare » 1 camera.

Garsoniera langa Mega Mall si Arena Nationala! Apartament 3 camere Chiusinau Mega Mall str. Herta Apartamente – Garsoniere de vanzare » 3 camere. Vanzare apartament 3 camere Mega Mall, 77 mp. Apartament 4 camere Mega Mall Apartamente – Garsoniere de vanzare » 4 sau mai multe.
Cautari asemanatoare: mega mall in categoria Imobiliare mega mall in categoria Apartamente – Garsoniere de inchiriat mega mall in categoria 2 camere mega mall in categoria 2 camere mega mall in categoria 3 camere mega mall in categoria 1 camera mega mall in categoria 1 camera mega mall in categoria 3 camere mega mall in categoria 4 sau mai multe mega mall 4 camere in categoria Apartamente – Garsoniere de vanzare. Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Salveaza cautarea Vezi cautarile salvate. Cautarea este salvata Sterge din cautari favorite Vezi cautarile salvate.

Vazute recent Anunturi favorite 0 Cautari favorite. Anuntul acesta nu mai este disponibil. Cum cel mai probabil produsul a fost deja vandut, sa ne bucuram o clipa pentru vanzator. Si acum te invitam sa reiei cautarea. Poti gasi anunturi similare din aceeasi categorie. Cautarea a fost salvata Bravo. Anuntul este acum salvat in in lista ta de favorite Important si util: Pentru a salva permanent anuntul trebuie sa fii logat in contul tau OLX.

Intra in cont sau Creeaza cont. Cauti un loc de munca? Gaseste-l aici in peste Seteaza o parola pentru contul tau Care sunt beneficiile unui cont pe OLX? Poti adauga anunturi rapid, fara confirmare pe email, Poti accesa usor contul si anunturile tale oricand, Poti modifica rapid setarile contului sau anunturilor tale Continua cu contul Facebook Seteaza parola. Beneficiile crearii unui cont pe OLX: Poti trimite rapid mesaje catre orice anunt Ai toate conversatiile salvate intr-un singur loc Ai acces la toate functiile contului OLX.
Intra in cont Creeaza un cont Continua cu contul Facebook. E-mail din contul OLX. Ai uitat parola? Alege o parola. Sunt de acord cu folosirea mijloacelor de comunicare electronica si a echipamentelor de telecomunicatii in scopul trimiterii de informatii de natura comerciala de ex. Anunturi Am gasit 80 de anunturi Am gasit 80 de anunturi Vinde rapid.

Fara fotografii.
Ion Marcu. Predare la cheie, finalizare noiembrie Moinesti, 15 minute de metrou, Piata Gorjului, garsoniera cf. Apartament nou , finisaje la cheie, loc de parcare, canalizare, toate utilitatile ,zona nou dezvoltata langa Auchan Militari. In apropiere se afla Garsoniera mobilata si utilata, acte la zi, bloc cu 2 lifturi, scara renovata, vedere superba, 2 minute pana la statia de metrou Favorit, 9 minute Oferta garsoniera totul nou, cu centrala termica, AC, termopane, parchet, gresie, faianta, usi, totul la cheie, blocul are lift, pereti Oferta promotionala de Paste! Doar pana pe 5 mai, cota de TVA pentru apartamente este inclusa in pret! Caracteristici garsoniera tip II Zona Militari Iuliu Maniu Veteranilor cf. Garsoniere de vanzare in zona Militari Imobiliare vanzari Garsoniere – 62 anunturi.
Pret Cele mai ieftine Cele mai scumpe. Subrubrica : garsoniere. Zona : Militari. Garsoniera Lujeruli. Bucuresti, azi, Militari, Chiajna, Apeductului.

Militari Auchan, garsoniera finalizata poze reale. Sector 6, azi, Militari Residence, str. Militari- Lujerului Cora. Militari Residence. Politehnica Residence. Militari Metro, Auchan, garsoniera. Metro Militari, Auchan, bucatarie inchisa. Militari Iuliu Maniu stradal – 2. Militari min. Drumul Taberei. Militari, str. Tineretului, decomandata 34 mp. Tineretului decomandata, stradal.
Tineretului, stradal. MT Residence. Militari, Chiajna, Polux Residence str.

Chiajna, azi, MIlitari, Chiajna, Apeductului Militari, sect. Garsoniera cu bucatarie inchisa super preturi. Drumul Taberei, Plaza Mall, bloc , decomandata. Militari, Gorjului – Lidl Moinesti, pretabil birou. Militari Pacii, Restaurant Vulturul,

Garsoniere de vanzare Bucuresti • Anunturi, oferte, preturi – Publi24

Mega Mall - Apartamente - Garsoniere de vanzare în Bucuresti - hpv.iubescstudentia.ro
Evaluarea pretului se face luand in calcul parametri anuntului si preturile anunturilor similare adaugate in ultimele luni. Evaluarea pretului publi Vând sau schimb garsonieră ieșirea București Pitești, la 35 km distanță de București, în comuna Corbii Mari, jud. Dambovita; mobilată, utilată, G. Garsoniere de vanzare zona mega mall transport în comun în apropierea blocului pentru legătura cu București. Pentru vânzare pretul este de – Euro; accept și plată în rate. Iar pentru schimb cu București pot oferi garsoniera și o diferență de maxim 15 Euro. Exclus Ferentari.

Direct proprietar. Nu raspund mesajelor trimise pe e-mail. Proprietar vand garsoniera Garsoniere de vanzare zona mega mall mobilata si utilata, are si centrala pe gaz. Aceasta dispune de un balcon inchis, loc in care este amenajata bucataria, asa cum se vede si in poze. Sistem video de supraveghere pe scara blocului.

Garsoniera moderna zona Pantelimon – Mega Mall, Arena Nationala

Apartamente - Garsoniere de vanzare - mega mall în toata tara

Apartamente – Garsoniere de vanzare » 3 camere. Bucuresti, Sectorul 2 13 apr. Apartamente – Garsoniere de vanzare » 2 camere. Bucuresti, Sectorul 2 Azi Vinde rapid. Promoveaza-ti anuntul aici.

Apartamente – Garsoniere de vanzare » 4 sau mai multe.

Lasă un răspuns