Fratii negus oradea

Cei de la Oradea, fratii mei, nu umpluturile, toata lumea sa-i dati block. Daca va prind pe vreunul ca il aveti la „prieteni”, va mutati la Bucuresti, in Berceni. Legaturile periculoase cu politica si cu piata de armament ale interlopilor din Clanul Sportivilor si Clanul Luptatorilor Block. Va las o ora, doua sa nu ziceci ca nu v-am spus. Procurorii au finalizat dosarul celor mai violente răfuieli provocate de membrii clanului ţigănesc. Kamaz, Kali şi Bundea, locotenenţii interlopului Sanyi Neguş, au fost trimişi în judecată pentru pentru atacurile comise asupra rivalilor comise în benzinăria Lukoil din Nufărul şi Lotus Center, dar şi pentru că au bătut măr un ofiţer de Poliţie. Bine ati venit in familia noastra!

Suntem o societate comerciala care vinde legume si fructe en-gros si cu amanuntul, in Oradea, Bihor. Depozitul nostru este situat in Piata en-gros West Market, datele de contact pot fi gasite la rubrica CONTACT. Ionadlen SRL comercializeaza atat cu ridicata cat si cu amanuntul legume si fructe proaspete si/sau deshidratate, atent selectionate pentru. Markovics Romulus, cap al clanului ţigănesc Neguş, în absenţa fratelui său mai mare, Sanyi Negus Markovics Romulus, cap al clanului ţigănesc Neguş, în absenţa fratelui său mai mare, Sanyi Neguş, încarcerat în străinătate pentru complicitate la omor, a fost arestat, vineri seară, într-un dosar penal deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, sub acuzaţia de.

Fratii negus oradea

Fratii negus oradea
Web analytics. Il cheama Carol, ca-si zice Razvan sau altfel e treaba lui. Sun pe Mana de la Vâlcea, să trimită vreo trei-patru, de acolo de la el, ştii? Numeroase dosare au stat pe birourile procurorilor privind scandalurile în care membrii clanului au fost implicaţi. Până Fratii negus oradea curând, ne uitam cu invidie la Cluj, unde dezvoltatorul te ducea în câmp, îţi arăta unde va fi locuinţa ta, după care trebuia să scoţi banii.

Trebuiau sai lase sa plece Fratii negus oradea se bata intre ei asa scapam de catiderbedei si soparle. June 24, at am. Dacă în prima fază descrisese cu lux de amănunte altercaţia, ulterior a dat-o la întors, declarând în faţa poliţiştilor că nu mai doreşte să se constituie parte vătămată sau civilă.
Situatia a degenerat, iar Politia a facut un control de amploare in cursul zilei de 16 februarie. In jur de de persoane au fost oprite in trafic intre Oradea si Cluj si au fost legitimate. Acestia fusesera convocati de Romulus Markovics, zis si Romi Negus, si se indreptau spre o confruntare cu membri ai clanului rival.

ORADEA – Tribunalul Bihor va decide asupra arestării lui Neguş&co. pentru santajarea unor night-cluburi.

Clanuri Mafiote din Oradea

Clanul Neguş din Oradea, în „dosarul referedumul“ | hpv.iubescstudentia.ro
Pentru noi, confidențialitatea Dvs. Mircea says: Si cei de acolo din jur, din Bucuresti. A doua zi după scandal, pe 8 aprilie, Fratii negus oradea vrea să continue răzbunarea. Mascatii i-au intors din drum dupa ce le-au descoperit in masini pistoale, bate si topoare. Ies in strada de persoane si se bat „pe vita si pe moarte” dar cand vine salvarea nu aduna decat unul cu un ochi vanat si vreo 3 cu buba la cot.

Anty says: Femeia era mama a 9 copii. Gogonatele lui Goga: Cum a vrut Octavian Fratii negus oradea să-i prostească pe poliţişti cu un permis „naşpa”. February 7, at pm.

Clanul, care se ocupa de şantaje, cămătărie, proxenetism şi taxe de protecţie, a intrat în mai multe rânduri în conflict cu alte grupări din oraş, scandalurile fiind generate de multe ori de orgolii care, evident, impuneau riposte ferme şi imediate, concretizate în corecţii fizice aplicate duşmanilor. Cei doi avuseseră o dispută verbală cu Sanyi Neguş însă nu se aşteptau să fie atacaţi în public, motiv pentru care nici nu aveau arme asupra lor.
Năuciţi de loviturile aplicate cu pumnii, picioarele şi scaunele, cei doi s-au refugiat în incinta magazinului Cavaliere, moment în care bătăuşii au dispărut.

Pe 14 aprilie , drept răzbunare pentru loviturile încasate în Lotus, Pandel şi prietenii săi, Varga Zoltan, zis Ţigu, şi cu Adrian George Dan, zis Turcu’, angajat al Jandarmeriei, l-au urmărit pe Răzvan Parfene, membru al clanului Neguş, şi l-au atacat în momentul în care acesta cobora din maşină lângă ABC-ul din intersecţia străzilor Doina şi Decebal, tăindu-l cu o sabie artizanală la braţul drept. În toamnă, scandalurile au reizbucnit. Cea mai răsunătoare răfuială s-a consumat în seara de 15 octombrie , la benzinăria Lukoil din capătul cartierului Nufărul. A fost tot o răzbunare, de data asta a clanului Neguş, pornită de la o bătaie încasată de Parfene la o sală de sport din oraş de la Bogdan Popa, nepotul cunoscutului Gabriel Tămăşdan, zis Dinamită, şi de la prietenul acestuia, Constantin Mărie.

Hotărât să le aplice o corecţie, Kali a ordonat ca Tămăşdan, Mărie şi Popa să fie urmăriţi, iar în jurul orei 21, când maşina acestora a oprit la benzinăria Lukoil, cei trei au fost atacaţi cu topoare, cuţite, răngi şi săbii. Pentru a se apăra, Tămăşdan, Mărie şi Popa au folosit ce-au găsit prin benzinărie, plase de cărbuni şi lemne de foc, însă oamenii lui Neguş au continuat să-i lovească şi chiar i-au stropit cu benzină de la pompe, ameninţându-i că le vor da foc. În acel moment, speriat de riscul unei explozii, unul dintre angajaţii benzinăriei a sunat la Înregistrate iniţial ca dosare separate, primele două la Parchetul Oradea, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri, iar al treilea la Parchetul Bihor, cazurile ar fi sfârşit clasate, ca multe altele, după ce o parte din victime şi-au retras plângerile, iar martorii, intimidaţi de faima protagoniştilor, refuzau să mai dea declaraţii.

Pandel şi Budău, de pildă, ajunşi la spital după episodul din Lotus, au depus declaraţii notariale prin care au anunţat că nu mai au „nicio pretenţie de natură penală sau civilă faţă de atacatori”. Nici Răzvan Parfene nu mai părea supărat după bătaia încasată în ABC, deşi sabia mânuită de „Ţigu” îi secţionase nervii şi muşchii antebraţului drept. Dacă în prima fază descrisese cu lux de amănunte altercaţia, ulterior a dat-o la întors, declarând în faţa poliţiştilor că nu mai doreşte să se constituie parte vătămată sau civilă. Câteva luni mai târziu, însă, interceptările dispuse într-un alt dosar înregistrat la Parchetul Bihor aveau să ofere indiciile căutate de anchetatori pentru sancţionarea bătăuşilor.

Este vorba despre o anchetă deschisă pentru prinderea unor indivizi care pe 30 martie bătuseră un ofiţer din Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj pe terasa unui restaurant din Piatra Craiului. Poliţistul, pe nume Bogdan Suciu, fusese confundat de interlopi cu un motociclist care îi apostrofase după ce au întors cu maşina în popas, fără să se asigure, şi au trecut peste linia continuă, tăindu-i astfel calea.
Deşi iniţial au plecat de la faţa locului, aceştia au revenit după o vreme şi s-au năpustit cu bâte de baseball asupra poliţistului, singurul motociclist aflat atunci în apropiere. Cum însoţitorii ofiţerului au reţinut numerele maşinilor, procurorilor nu le-a fost greu să-i găsească pe autori, patru bihoreni, Adrian Lupu, Florin Iuhasz, Ioan Ţinc şi Alexandru Bundea. Ei au şi fost trimişi în judecată anul trecut pentru tentativă de omor asupra poliţistului.

Cu ocazia interceptărilor telefonice făcute în acest dosar în martie-aprilie , procurorii au găsit şi probe împotriva protagoniştilor anchetaţi pentru violenţele din Oradea. Aşa s-a descoperit că toate au fost coordonate de însuşi Markovics Alexandru jr. Din interceptările convorbirilor purtate de Alexandru Bundea cu Kali rezultă că scandalul din Lotus, de pildă, a pornit de la jignirile proferate la adresa lui Sanyi Neguş.
Kali: No, şi o vorbit Romi n. Şi o zis Budău că „dă-te, să-mi sugi p Şi din alea Ca urmare, pe 7 aprilie, dimineaţa, Kali a făcut planul de răzbunare, componenţa brigăzii care urma să aplice „corecţia” fiind adusă la cunoştinţa lui Sanyi Neguş. Acesta l-a sunat imediat pe Bundea pentru indicaţii: Neguş: Nu, nu vreau să implic brigada mea, înţelegi? Numai Kopar vine şi ăsta, de acolo, Johnny, m-ai înţeles?

Neguş: Sunaţi-l pe Kamaz, că trebuie să ajungă, şi nu vorbiţi nimic, că m-o înjurat de mamă, şi nu mergeţi cu mâinile goale, să fie numai bătute, ai înţeles? După bătaia din Mall, Bundea a fost sunat de un alt membru al grupării, Bojanyi, pentru a-l anunţa să fugă, deoarece Poliţia era pe drum. Bojanyi: Vezi că vine Garda!
Hai în spate, hai în spate! Că vine prin faţă! Hai, io-s în spate!

Tot după scandal, Sanyi Neguş l-a contactat pe Mărie, la acea vreme încă în relaţii bune cu gruparea, pentru a-l ruga să-l ajute ca înregistrările camerelor de supraveghere instalate în complexul Lotus să nu ajungă în posesia poliţiştilor. Neguş: Da, i-o prins în mijloc la Lotus! Mihai îi mort, Budău îi mort, Ţigu o primit una de la rusu’, o fugit! Neguş: În mijloc la Lotus, mai înainte, de 5 minute! M-o înjurat pe mine de mamă, fraieru’! Şi încă Ţigu era cu ei! Amândoi m-or înjurat pă mine, înţelegi? Îs morţi! Lat, pă jos!

Dacă s-aude ceva, mă suni, amu’, fratelo Ştii tu!
A doua zi după scandal, pe 8 aprilie, Neguş vrea să continue răzbunarea. Nemulţumit că bătaia aplicată lui Pandel şi Budău nu i-a „terminat”, aşa cum ar fi vrut, „regele” a transmis la Oradea, printr-un alt membru al clanului, Vali, că vrea să aducă bătăuşi din Vâlcea. Neguş: Mâine le pun capac! Sun pe Mana de la Vâlcea, să trimită vreo trei-patru, de acolo de la el, ştii?
Planul a eşuat, însă, după ce, în aceeaşi zi, Kamaz, Kali şi Gyuri au fost reţinuţi de poliţişti pe când încercau să fugă în Ungaria, motiv pentru care Bundea, aflat deja dincolo de graniţă, şi-a anunţat ceilalţi amici că telefoanele le sunt interceptate şi să folosească doar cartele dar şi că trebuie să se ocupe de găsirea unor martori care să le ofere alibi pentru seara bătăii.

Bundea: Am vorbit cu cine trebuie şi merge şi spune că io nu am Bundea: Merge vreo trei, vreo trei martori, care spune că Şi mere Îi duc la notar. Bundea: Să facă declaraţii notariale, îs doi bodyguarzi de acolo şi încă unul care să spună că eu nu am fost acolo În baza informaţiilor strânse prin interceptări, în cursul anului procurorii Parchetului Bihor au solicitat colegilor de la Parchetul Oradea dosarul scandalului din Lotus şi cel al incidentului armat din ABC, pe care le-au conexat la dosarul atacului de la Lukoil.

Din expertizele medico-legale reiese că cele mai multe lovituri au fost aplicate în zona capului şi au provocat leziuni profunde ale braţelor ridicate de părţile vătămate în scop de apărare, ceea ce, potrivit practicii judiciare, reflectă intenţia agresorilor de a ucide”, a arătat procurorul Alin Leucea în rezoluţia prin care a dispus începerea urmăririi penale împotriva tuturor agresorilor, sub acuzaţia de tentativă de omor.
În total, 11 persoane au fost anchetate, dar după doi ani de cercetări doar şapte au fost trimise în judecată. Toţi au trebuit găsiţi, reaudiaţi iar la final chemaţi din nou pentru a li se aduce la cunoştinţă materialul de urmărire penală”, explică prim-procurorul Parchetului Bihor, Viorel Gavra.

Deşi din interceptări a reieşit fără tăgadă că atacurile au fost coordonate de Sanyi Neguş din Olanda, unde la acea vreme se ocupa de proxenetism şi trafic de prostituate, procurorii nu au extins cercetările şi asupra lui, preferând să se ocupe doar de „subordonaţii” săi, care au comis atacurile.
Oricum, „regele” nu a rămas mult timp liber, fiind arestat în pentru complicitate la omor, după moartea unui proxenet albanez într-o încăierare cu clanurile de traficanţi din zona Brescia, purtată pentru supremaţia străzilor. În ce-l priveşte pe fratele său mai mic, Romi Neguş foto , numele lui nu apare în acest dosar. Condamnarea nu l-a oprit ca, în ianuarie , să o comită din nou, atacându-l în plină stradă pe Dan Chiş, naşul lui Constantin Mărie, motiv pentru care, de teamă să nu fie din nou arestat, a părăsit ţara şi s-a refugiat în Italia.

Pentru bătăile de la Lotus şi Lukoil, procurorii l-au trimis în judecată pe Alexandru Balogh pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, tentativă de omor calificat, vătămare corporală, portul nelegal al unei arme albe în public.
Bogdan Măgurean, zis Kamaz, va fi judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Alexandru Bundea pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tentativă de omor calificat, plus port nelegal al unei arme albe. Gheorghe Varga, zis Gyuri, va fi judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri, complicitate la tentativă de omor calificat, complicitate la vătămare corporală şi port de arme albe, Răzvan Parfene pentru complicitate la tentativă de omor calificat, vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al unei arme albe în locuri publice.

Pentru bătaia de la ABC, unde victima a fost Răzvan Parfene, atacatorul său, Varga Zoltan, zis Ţigu, va răspunde pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi port de armă albă, iar Carmen Mihai Pandel pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Culmea ironiei e că, în acelaşi caz, procurorul a decis să pedepsească şi victima, Parfene fiind trimis în judecată şi pentru favorizarea infractorului, adică a atacatorilor săi, deoarece a încercat să zădărnicească anchetele. Nu s-a mulţumit să spună procurorilor că a renunţat la reclamaţiile împotriva atacatorilor, dar anul trecut, chemat să dea declaraţii ca martor, a anunţat că are amnezie, pentru că ar fi fost bătut de poliţişti şi nu-şi mai aduce aminte de nimic din trecut.
La ce trecut are, nici nu-i de mirare În dosarul violenţelor marca Neguş a fost cercetată şi sora liderului clanului, Monika Markovics, soţia lui Alexandru Balogh, zis Kali.

Femeia a fost acuzată de favorizarea infractorului în urma răfuielii din benzinăria Lukoil, pentru că a încercat să ascundă un briceag folosit de soţul ei în timpul scandalului, astfel încât arma să nu fie descoperită de poliţişti. Incidentul s-a petrecut la spital, unde Kali a fost internat cu plagă înjunghiată în partea dorsală. La sosirea nevestei, bătăuşul i-a predat cuţitul, pe care ea l-a ascuns la brâu, gest observat însă de poliţişti. Procurorii au apreciat totuşi că gestul ei „nu prezintă gradul de pericol social al unei infracţiuni”, deoarece „relaţiile afective dintre cei doi erau strânse şi explică în parte acţiunea învinuitei, iar urmărirea penală nu a fost îngreunată”, aşa că s-au mulţumit să-i dea doar o amendă de de lei.

Clanul Neguş nu s-a limitat doar la judeţul Bihor, ci a format alianţe cu liderii lumii interlope din alte judeţe, ca de pildă Garda de Fier din Râmnicu Vâlcea, gruparea Frăţia din Craiova sau Spartanii lui Uţu Rohozneanu, adversari declaraţi ai interlopului Gabriel Tămăşdan, cu care Neguş se războia şi în Oradea. Legătura cu gruparea arădeană a fost una „fructuoasă”. În octombrie , de pildă, când oamenii lui Neguş au apelat la Uţu pentru o încăierare cu oamenii lui Dinamită, Rohozneanu i-a trimis la Oradea pe cei mai buni bătăuşi ai săi.
Ajutorul dat orădenilor urma să fie întors două luni mai târziu, când, pe 10 ianuarie , oamenii lui Neguş au fost solicitaţi să-l elimine pe Florin Moldovan, capul unei bande arădene profilate pe jocuri alba-neagra. Cei de la Oradea, fratii mei, nu umpluturile, toata lumea sa-i dati block. Daca va prind pe vreunul ca il aveti la „prieteni”, va mutati la Bucuresti, in Berceni.

Va las o ora, doua sa nu ziceci ca nu v-am spus. Si il blocati toti. Si cei de acolo din jur, din Bucuresti. Eu nu am ce sa-ti reprosez tie, Mircea, prietenia noastra s-a terminat pentru totdeauna. Pentru ca esti nasul meu inchidem ochii dar stricam prietenia. Toti sa-l blocati pe Mircea Nebunu. Daca nu-l blocati sa ramaneti prieten cu el”, a transmis Romulus Markovics pe canalul sau de Youtube. Un alt lider este Marius Alecu, zis Bebino, interlopul care a fost la un pas de moarte anul trecut dupa ce a fost batut de un rival in cartierul Tei Boboc din Bucuresti.

In mai , Alecu i-a declarat razboi lui Mircea Nebunu. Se pare ca Marius Alecu a fost deranjat de faptul ca Mircea Nebunu se afisa cu un anume Chioru, cel care i-a fost prieten bun lui King Kong din Berceni si care, culmea, l-ar fi insotit in Tei Boboc, in noaptea in care a fost injunghiat.
Polițiștii si procurorii din Operatiunea „Frauda de la Sectorul 1” au terminat renumărarea voturilor de la alegerile locale care au avut loc anul trecut. Surse din ancheta au precizat pentru Ziuanews ca diferenta ar fi de 1. Doi bărbaţi au murit în statul american Texas în accidentul unei maşini Tesla. Poliţia spune că mașina era pe pilot automat, conform DPA. Unul dintre bărbaţi se afla pe locul din dreapta faţă, iar celălalt, pe bancheta din spate, în momentul în care maşina a ieşit de pe şosea, a intrat într-un copac şi apoi a luat foc.

Mini-elicopterul Ingenuity al NASA, dus pe Marte de roverul Perseverance, a reuşit luni să se ridice câţiva metri de la sol, înregistrând astfel o premieră istorică. Mărturia unui bărbat care a fost internat în spitalul Covid Grădiște din Arad este șocantă despre ce se întâmplă în spitalele românești în „vremea” coronavirusului. Identitatea unui presupus suspect legat de explozia de duminică de la fabrica de îmbogățire a uraniului de la Natanz, în centrul Iranului, pe care Teheranul a pus-o pe seama Israelului, a fost dezvăluită sâmbătă de televiziunea de stat iraniană, care a informat de asemenea că inidividu a fugit din țară. Liderul Grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, susține că afirmațiile ministrului Sănătății ar fi dus, în orice țară civilizată, la demiterea Guvernului, dacă acestea se dovedeau adevărate.

Ministerul Sanatatii a publicat accidental in Monitorul Oficial o lista cu de medici, cu tot cu numerele lor de telefon. Ministerul interimar al Sanatatii a anuntat ca va retrage ordinul si il va trimite fara anexa care contine datele cu caracter personal. Frumoasa actrita Monica Birladeanu a vorbit in cadrul unui podcast difuzat online despre rolul sau din filmul „Vlad”, precum si despre scenele amoroase pe care trebuie sa le joace in aceasta productie, dar nu numai. Năuciţi de loviturile aplicate cu pumnii, picioarele şi scaunele, cei doi au reuşit să scape după ce s-au refugiat într-un magazin.
Pe 4 iulie, Tribunalul a emis o sentinţă de fond într-un dosar în care membrii clanului Neguş erau acuzaţi de tentativă de omor şi vătămări corporale grave. În acest dosar, mai mulţi membri ai clanului au primit amenzi penale, iar faţă de Kamaz instanţa a dispus disjungerea cauzei pe latura civilă.

Potrivit deciziei instanţei, nu există o sentinţă în cazul lui Bogdan Măgurean. Şantaj, cămătărie, proxenetism Acuzaţiile de tentativă de omor, vătămare corporală, port ilegal de arme albe şi tulburarea ordinii publice sunt doar o parte din cele aduse clanului Neguş de-a lungul timpului. Numeroase dosare au stat pe birourile procurorilor privind scandalurile în care membrii clanului au fost implicaţi.
Clanul, care se ocupa de şantaje, cămătărie, proxenetism şi taxe de protecţie, a intrat în mai multe rânduri în conflict cu alte grupări din oraş, scandalurile fiind generate de multe ori de orgolii care, evident, impuneau riposte ferme şi imediate, concretizate în corecţii fizice aplicate duşmanilor. Activitatea clanului a scăzut în intenstitate după ce liderul acesteia Sany Neguş a fost arestat în Italia pentru omor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: Citeşte şi DNA Cluj: Atanasiu şi Samson au plătit interlopi să mobilizeze alegătorii cu nivel scăzut de educaţie să se deplaseze la vot VIDEO Teodor Atanasiu la ieşirea de la DNA Cluj: Am calitatea de învinuit după ce am făcut o lovitură de stat să-l dăm jos pe Băsescu Dosar penal la Tribunal Dosarul în care au fost adunate cele mai violente răfuieli armate în care au fost implicaţi membrii clanului Neguş, toate consumate acum patru ani, a fost înaintat Tribunalului Oradea în luna decembrie a anului trecut.
VIDEO Fiul vitreg al ministrului Apărării, Dumitru Samson, a ieşit de la DNA Cluj după 8 ore de audieri Liderii PNL Cluj neagă că îl cunosc pe interlopul Măgurean Nicoară susţine că Dumitru Samson a fost trimis de la Bucureşti să supravegheze referendumul de la Cluj Şantaj, cămătărie, proxenetism Acuzaţiile de tentativă de omor, vătămare corporală, port ilegal de arme albe şi tulburarea ordinii publice sunt doar o parte din cele aduse clanului Neguş de-a lungul timpului. Top articole. Trecutul controversat al poliţistului care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean mort sufocat: ar fi furat din banii unui bătrân înşelat acum 10 ore Regina Elisabeta şi-a luat adio de la prinţul Philip.

Membrii clanului Negus, trimisi dupa gratii, de Curtea Suprema | Oradea | hpv.iubescstudentia.ro

Despre noi – Ionadlen
Un interlop din Oradea pe nume Romulus Markovics si Mircea Balus, liderul clanului Sportivilor din Bucuresti, se ameninta reciproc prin mesaje postate online. Desi sunt rude orqdea alianta, Balus cunoscut si porecla Nebunu’ fiind finul interlopului din Oradea, Markovics a afirmat pe canalul sau de Youtube ca „prietenia s-a stricat iremediabil”. Balus a postat la randul lui mesaje pe retelele sociale in Frahii a cerut apropiatilor sa-l blocheze online pe rivalul din Oradea. Situatia a degenerat, iar Politia a facut un Fratii negus oradea de amploare in cursul zilei de 16 februarie. In jur de de persoane au fost oprite in trafic intre Oradea si Cluj si au fost legitimate.

Acestia fusesera convocati Fratii negus oradea Romulus Markovics, zis si Romi Negus, si Fratii negus oradea indreptau spre o confruntare cu membri ai clanului rival. Mascatii i-au intors din drum dupa ce le-au descoperit in masini pistoale, bate si topoare. Markovics a plecat spre Cluj cu 60 de prieteni, la care s-au mai adaugat si alte persoane: nasul fetitei lui Negus – controversatul afacerist din Santandrei Mihai Borciu – care i-ar fi trimis in ajutor toti finii, 45 la numar, din Bihor, Timis si Arad, iar din Turda ar fi venit alti 20 de batausi. Intre zecile de persoane legitimate de politisti s-a nebus atat Markovics, cat si mai multi apropiati ai acestuia, opriti in apropiere de localitatea Alesd. Fratii negus oradea a declarat pentru presa locala ca el si partenerii sai voiau sa mearga la o inmormantare.

Politia a spus ca era vorba despre o actiune obisnuita, „parte din activitatile zilnice” si nu a dat detalii despre Fratii negus oradea caz. Intr-o postare pe canalul sau de Youtube, Romulus Markovics a transmis prietenilor lui sa il blocheze pe Mircea Balus pe retelele sociale. In caz contrar, i-a amenintat ca „va strica prietenia”.

Clanuri Mafiote din Oradea

Interlopi la judecată: Armele lui Neguş

Cine este Bogdan Măgureanu, omul care a făcut legătura între Nicoară susţine că Dumitru Samson a fost trimis de la Bucure Câţiva Fratii negus oradea din clanul Neguş i-au snopit în bătaie pe doi orădeni în mall-ul Lotus din Oradea. În comunicatul DNA se arată că Măgurean este reprezentantul unei societăți comerciale de pază și protecție, în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni: cumpărare de influență, complicitate la promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri sau alte foloase în scopul de a determina Fratii negus oradea să voteze în cadrul referendumului prevăzută Fratii negus oradea art. Atanasiu la ieşirea de la DNA Cluj: Am calitatea de învinuit după ce am făcut o lovitură de stat să-l dăm jos pe Băsescu.

Lasă un răspuns