Fratii negurici probleme

Se spune ca dragostea dintre frati este unica si deosebita, insa uneori se intampla, fara doar si poate, sa apara si probleme, motiv pentru care iti propunem sa spui aceasta rugaciune. Daca simti ca fratele ori sora ta are nevoie de ajutor sau pur si simplu vreti sa depasiti momentele de cumpana care va apasa, rostiti aceste rugaciuni. Apartamentele au fost atât de cautate încât fratii Negurici si-au permis sa ceara euro/mp, obtinând profituri de peste de euro de apartament. Au atât de multi bani încât acum refuza sa mai vânda chiar si cu euro, preferând sa închirieze apartamente, locuri de parcare si spatii comerciale. Este benefic ca fratii sa se certe intre ei pentru ca acestia vor invata sa se descurce singuri, pe viitor, in viata de adult. Certurile intre frati ii pregatesc pe cei mici pentru interactiunile sociale cu ceilalti copii – odata ajuns la locul de joaca, e posibil ca cel mic sa fie atacat de alti copii, fizic sau verbal.

Un copil care nu a fost expus la conflicte pana in acest moment, poate suferi un blocaj, ce se poate transforma, pe. Astfel, copiii aflaţi în această situaţie ajung să se confrunte cu o serie de probleme: – Să creadă că ei nu au nici o valoare; – Să se raporteze toată viaţa la ceilalţi, considerând că nu pot fi niciodată suficient de buni; – Să le fie subminată stima de sine; – Să piardă motivaţia de a lupta şi a evolua;

Fratii negurici probleme

Locuri din casa pe care nu nrgurici sa le cureti atat de des. Juniorul Fratii negurici probleme trait însa si viata în exces ajungând sa aiba probleme penale ce i-au mai mâncat din bani si rapit din timpul dedicat afacerilor. Cristin Zamosteanu imobiliare – 33 milioane euro. Un copil care nu a fost expus la conflicte pana in acest moment, poate suferi un Fratii negurici probleme, ce se poate transforma, pe termen lung, in Fratii negurici probleme. Din cauza unor probleme cu banca, traieste de patru ani la limita, dar chiar si asa valoarea afacerilor neburici e certa. Toader Burtila a dat lovitura în când a vândut pentru Procurorii au decis în toamna sa-i puna sub sechestru mai multe active care sa permita recuperarea, în caz de nevoie, a unui prejudiciu de 1. Titel Sinescu constructii – 10 milioane euro. Ulterior a facut acolo un depozit, semn ca a pierdut cam mult.

A încercat sa preia si hotelul Traian dar a esuat asa ca în rFatii calmat nervii cumparând pe doar
Cu toţii ştim că părinţii joacă un rol deosebit de important în formarea şi dezvoltare personalităţii noastre. Însă, adesea omitem impactul pe care îl au fraţii asupra identităţii fiecăruia dintre noi. Ataşamentul fraţilor Frăţia, una dintre relaţiile. Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme Frati buni sau vitregi? Succesiune, probleme intre frati. catasol Utilizator , 6 Ianuarie Buna seara, Sunt plecata impreuna cu familia in baza unui contract de munca in Germania de mai multi ani. Lipsurile dintr-o societate care nu-ti acorda nicio sansa ne-au trimis aici.

Cei mai bogati ieseni – editia – hpv.iubescstudentia.ro

De asta a facut primul centru de afaceri pentru micii antreprenori dar l-a închiriat unui gigant mondial centrul IDEO este ocupat acum de Conduent, firma desprinsa din XEROXa facut primul parc logistic din Moldova si l-a închiriat apoi altui gigant mondial americanii de la Lear au ocupat aproape tot parcul SOLOa facut prima firma din România care închiriaza cu ora masini electrice iar din are cel mai modern centru de tinichigerie-vopsitorie din Europa de Est. Desigur, nu orice problemf de comparaţie este nocivă. Tumoră de 6 cm pe creier, extirpată la Neurochirurgie. Neculai Vitelaru — fostul patron al IMA a vândut terenuri si cladiri de circa 5. Toate Educaţie Informaţii utile. Fratii negurici probleme, singurul impozit pe care Fratii negurici probleme trebui să-l achite este cel pe transferul de proprietate, impozit pe care îl colectează notarul la momentul parafării tranzacției. Stefan Coste notar – 5 milioane euro.

Dupa a reluat cresterea ajungind sa se stabilizeze la de angajati. Probleme penale ale unui copil l-au facut însa sa vânda repede si sub nnegurici majoritatea activelor asa ca a coborit mult sub pragul de Recent Ffatii permis Fratii negurici probleme dea 7,3 milioane pribleme pe 7 hectare apropiate de locul unde CONEST a ridicat apartamente de lux.

Sponsor oficial al primarului Iasului si, drept urmare, jucator nou si important pe piata constructiilor de apartamente. Toate constructiile sale au mers ca racheta, dovada suplimentara ca are intrari mari în Primarie. S-a trezit însa pus la zid de seful PNL pe municipiu pentru mai multe tunuri. Atacul lui Bodea nu i-a adus înca belelel cu DNA-ul din cite stim noi dar l-a obligat sa scoata din buzunar sume importante pentru a repara stricaciuni tolerate pina atunci de Primarie Cristian Bolobita – imobiliare. În a venit în Iasi unde a construit câteva blocuri, mai toate generând însa scandaluri.

Cunoscutii sustin ca numai din blocurile construite pâna acum ar fi obtinut profituri de peste 5. A investit in acest bloc circa 1. Lucian Caras – imobiliare, alimentatie. Alt lup din Pascani care a investit rapid sume suspect de mari în constructia de apartamente. A construit blocuri în Tatarasi, iar acum în spate la Litlle Texas. Daca tot a facut bani multi, a cumparat si restaurantul Ciuperca Ciric.
Probleme penale ale unui copil l-au facut însa sa vânda repede si sub pret majoritatea activelor asa ca a coborit mult sub pragul de Mihai Pascal – este dealer al marcilor grupului Fiat în mai multe judete iar din a intrat în forta si în domeniul contructiilor. Afacerile sale au fost atinse însa grav de criza, având probleme mari cu rambursarea creditelor contractate pâna în pentru dezvoltare. E o persoana extrem de discreta, mare iubitoare de arta, alocând sume consistente pentru sustinerea diversilor artisti organizeaza tabere de profil prin judet.

Familia Gradinaru – este dealer al marcilor Volkswagen, Audi si Toyota, afaceri ce pot fi evaluate la aproape 8. Mai are un business în domeniul bateriilor. Florin Constantinescu — fost senator PSD de Pascani are ca principala realizare firma ACK din Pascani, unitate construita de la zero dupa si unde a oferit locuri de munca pentru circa de persoane.
Mai are câteva mici business-uri dar singurul notabil este un proiect eolian de lânga Pascani, proiect evaluat la 60 milioane euro, dar pastrat la sertar de peste 6 ani. Au de 16 ani o vila ca-n povesti pe Bucium, plus o sumedenie de proprietati imobiliare amplasate în Iasi sau în jurul orasului, proprietati ce aduc chirii de zeci de mii de euro lunar. Florin Onofrei – afacerist extrem de discret dar cu mari disponibilitati.

Spre exemplu, a cumparat cu 1,9 milioane euro „banii jos” un teren de 2 hectare vândut de Fisc în zona Ciric ajungând sa detina acolo o suprafata importanta între soseaua principala si lac. Detinte cladirea de birouri Sinta precum si alte proprietati imobiliare generatoare de chirii consistente Vasile Sârbu carburanti, imobiliare.
Opereaza de multi ani o afacere de distributie a carburantilor. A facut atât de multi bani din comertul cu benzina încât în a avut nebunia de a construi primul hotel de 5 stele din Iasi. Hotel Pleiada nu a fost însa lovitura la care probabil visa, dar tot i-a adus în circa 5. Bogdan Ionascu farmacii – este cel mai mare operator locar în business-ul pharma. S-a casatorit cu o fata de farmacist si a unit cele mai mari retele locale de farmacii, dar chiar si asa nu poate lupta cu marile lanturi din domeniu.

Face totusi bani multi asa ca, anul trecut a cumparat cu 1,2 milioane euro un teren de mp în Copou de la consilierul local Gabriel Surdu. Gheorghe Nichita – neoficial multi sustin ca fostul primar are „zeci de milioane de euro. Oficial Nichita nu are însa nici un sac de bani, fiind obligat sa se angajeze la CJ pe post de consilier cu salariul de RON. Înainte de a intra în vizorul DNA a trait însa ca un nabab permitându-si sa stea la hoteluri de euro pe sejur sau sa sparga si Mircea Manolache taximetrie, imobiliare.
Are cea mai mare firma de taximetrie din Iasi, a primit pentru ea oferte de milioane de euro oferte refuzate , dar toate activele sale nu ajung la pragul de Familia Norocea servicii medicale, transport. Norocea senior este un reputat stomatolog ce a facut bani frumosi din aceasta meserie. Bani pe care Norocea junior i-a investit într-o firma de taximetrie, alta afacere profitabila.

Juniorul si-a trait însa si viata în exces ajungând sa aiba probleme penale ce i-au mai mâncat din bani si rapit din timpul dedicat afacerilor. Per total familia Norocea e la distanta de pragul de Stefan Covalciuc imobiliare, textile. A preluat foarte multe spatii comerciale de la stat în urma cu de ani. Ulterior capitalul strâns de pe chirii l-a investit în cladiri de birouri o astfel de cladire tocmai a fost închiriata DRDP pentru 2,25 milioane euro în urmatorii 5 ani sau mici afaceri de productie.
Are o fabricuta de textile, afacere si ea rentabila dar nu atât de mare încât sa-l duca peste pragul de 10 milioane. Când sa i se ia urma d. Are plasamente în cladiri si terenuri, dar toate activele minus pasivele nu-l ridica peste pragul psihologic de 10 milioane. Constantin Stefanuca agricultura, turism. Notorietatea o are ca proprietar al conacului Polizu, activ estimat la circa 2 milioane euro, dar greutatea i-au dat-o afaacerile din agricultura.

Fost inginer silvic,? Stefanuca a facut avere din exploatarea padurilor din zona Hârlau apoi din cultivarea sute de hectare de teren arabil. Ioan Vatamanu panificatie, imobiliare. Primarul penal al orasului Târgu Frumos a facut avere din afacerile cu pâine detine reteaua Țac-Țac. În a fortat pe linie politica si, gratie PSD, a ajuns primar în Târgu Frumos, calitate din care a turat si mai tare motoarele in afaceri. S-a ales apoi cu o condamnare penala, dar nu s-a sinchisit de legea care-i cerea sa demisioneze. Tiberiu Stoian productie publicitara, turism. A venit la facultate în Iasi constatând, acum 20 de ani, ca sunt o sumedenie de nise libere. A început afacerile cu încarcarea tonnere-lor de la imprimanta, apoi cu tipizate, iar în scurt timp s-a concentrat pe productie publicitara.
A ajuns acum sa aiba o fabrica unde produce sacose personalizate si alte nimicuri publicitare pentru giganti ai retailului.

Cu banii generati de acest business s-a apucat sa construiasca un hotel. Petronel Enache tiparituri. Mai nimeni din Iasi nu-l stie dupa nume, dar toti au auzit de PIM, tipografiile care au împânzit campusurile studentesti. Florin Mindirigiu târguri expozitionale. Este nr 1 in Romania la organizat targuri expozitionale, afacerea i-a crescut ca aluatul, dar nu a ajuns la pragul de Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Omul nr 1 al lui Ghiocel Asimionesei în Consiliul…. Fostul director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi…. Obligat de un ieșean să explice de ce susține aleg….
Incă un proces lăsa cu plata de daune din partea c….

Ultima ora: Andrei Valerian și Valentina Viliche contestă o decizie a judecătorilor In ultima sedinta de Guvern s-a hotarat incetarea exercitării, cu caracter Firma de construcții Geprocon a omului de afaceri Giani Canschi și societ Cei mai bogati ieseni – editia Luni, 14 Ianuarie A construit la Podu Iloaie o ferma ultramoderna de pui, afacere ce i-a adus în ultimii ani profituri între 3 si 5. Majoritatea banilor s-au dus în preluarea, apoi modernizarea unor hale ale fostei ferme de la Razboieni. Brandul FermaDor este deja unul consacrat la nivel regional, afacerea începind sa aiba anvergura nationala. La valorile actuale folosite de piata de profil, afacerea Fermador valoreaza minim Ioan Pârau industrie — cca 50 milioane euro.
Este de departe cel mai discret afacerist de succes al Iasului desi ar avea multe de povestit celor ce vor sa faca afaceri.

Datele financiare înregistrate la Fisc arata ca TotalGaz a avut greutati serioase în ultimii ani, ajungând la impuneri dureroase care i-au afectat afacerile. Obtinuse însa profituri de aproape 5 milioane de euro anual din pâna în În ciuda greutatilor recente si-a permis sa investeasca din resurse proprii aproape Maricel Popa industrie – cca 40 milioane de euro.
A preluat de la stat, în special în guvernarea PSD 7 fabrici comuniste, ceea ce i-a adus un portofoliu de peste de hectare de platforme industriale in Iasi si alte orase din Moldova, cladiri centrale, statii de asfalt si alte active. Business-ul i-a crescut ca o racheta pina in , an in care avea de angajati, apoi s-a prabusit cu zgomot. Dupa a reluat cresterea ajungind sa se stabilizeze la de angajati.
A fost la un pas de o mare lovitura în când Delphi a vrut sa cumpere fabrica Tehnoton. Ioan Matei vin – 37 milioane euro.

Matei este directorul alaturi de care Constantin Deleanu a preluat afacerea si a modernizat-o pâna a dus-o pe locul 1 national. Viorel Cozma constructii, comert cu produse petroliere – cca 35 milioane euro. S-a lansat în afacerile de anvergura facând comert cu produse petroliere dar celebritatea si-a câstigat-o din constructii. A preluat în CONEST si, în plina criza economica, a reusit miracolul salvarii de la faliment al unei firme capusate copios de toti care au avat acces la vreun buton de comanda fosti directori si politicieni. Cristin Zamosteanu imobiliare – 33 milioane euro.
Este în business din anii dar a erupt cu adevarat dupa construind apartamente cum nu o mai facea nimeni.

A luat apoi câteva milioane de euro de la UE construind brand-ul Oxygen sali de sport în Tatarasi si Galata. În a cumparat, la o executare silita, complexul Hala Centrala, platind pentru el doar 3,5 milioane euro iar peste doar câteva luni a cumparat singurul hotel de 5 stele din Iasi – Pleiada – achitând 5. A fost foarte aproape de a primi de la Primarie câteva terenuri ultracentrale care i-ar fi permis constructii impozante si profituri estimate de adversari ai primarului la Constantin Avram constructii, utilaje — 30 milioane euro.
Principala sa firma, DAS, a avut în ultimii anii afaceri ce au trecut constant de milioane lei si au generat profituri de 3 milioane euro anual. A avut multa vreme contracte foarte mari la CET si ApaVital, dar mai nou s-a reorientat spre clienti privati. Avram este cel care a reconfigurat cladirea Moldova Center afacere de Avram are un business important si în Franta, motiv pentru care calatoreste foarte mult.

Gheorghe Chescu comert, constructii, închirieri – cca 30 milioane de euro. Este stapânul neoficial al cartierului Tatarasi.
Principalul sau activ generator de bani în astfel de vremuri este „mall”-ul închiriat la început catre E. ON pentru 1,6 milioane euro anual si transformat mai nou în bloc de locuinte cu ancora Carrefour. Mai are un lant de magazine prin care a monopolizat comertul de anvergura din Tatarasi si o firma de constructii. Recent si-a permis sa dea 7,3 milioane euro pe 7 hectare apropiate de locul unde CONEST a ridicat apartamente de lux. Chescu are în constructie acum o impozanta cladire de birouri în zona Podu de Piatra, o investitie estimata la alte 7 milioane euro.

Costel Radeanu — 30 milioane euro. A facut saci de bani luînd pe doi lei terenuri din preajma Iasului si revânzându-le pe bucati, la preturi de zeci sau chiar sute de ori mai mari.
A construit apoi minicartiere de vile, iar mai nou ridica apartamente. A început cariera alaturi de Iulian Dascalu, a lucrat apoi pentru Sorin Ovidiu Vântu iar apoi a stat pe propriile picioare ajungând sa fie cumatrul primarului Simirad, patron al echipei locale de fotbal si politician. Acum s-a retras din viata publica. Ioan Zapodeanu imobiliare – cca 25 milioane de euro. Pâna în se lauda ca are active de aproape milioane euro, dar de când a fost trimis în judecata de DNA a amutit brusc iar realitatea din piata arata ca averea lui Zapodeanu e mult mai „mica”. A strâns peste Nu are credite.

Relu Fenechiu consultanta pe fonduri europene – 25 milioane de euro. Multe surse l-au evaluat la peste 50 milioane euro dar „la vedere” nu are aproape nimic, firmele sale fiind lichidate în ultimii ani. Autoritatile nu au fost în stare însa sa-i gaseasca averea asa ca nu a putut fi executat pentru a se recupera un prejudiciu de „numai” 1,8 milioane euro. De când a iesit din închisoare s-a reinventat pe domeniul consultantei pe fonduri europene.
Cezar Caluschi intermedieri, consultanta – cca 25 milioane de euro. Fost ziarist, Caluschi a dat tunuri imobiliare spectaculoase în perioada , fiind unul dintre apropiatii lui Ion Solcanu si al fostului primar, Gheorghe Nichita este practic creatorul politicianului Nichita.

Apoi se specializase pe preluarea de actiuni la firme care ulterior primesc brusc, de la stat, lucrari spectaculoase, la care înainte nici nu visau. Are si rezerve financiare consistente având conturi în strainatate în euro si ruble convertibile. Familia Burtila servicii comunicare – cca 24 milioane euro. Toader Burtila a dat lovitura în când a vândut pentru În urma cu câtiva ani vânduse o alta bucata de retea de televiziune prin cablu pentru circa 8.
Burtila era si proprietarul hotelului Central din Pascani, a unei fabrici de alcool si a unei firme de constructii. Toader Burtila a murit în vara lui afacerile fiind preluate de fiul sau. Familia Stanciu educatie, imobiliare – 22 milioane euro. A câstigat notorietate construind reteaua nationala de scoli FEG prin intermediul careia a derulat multe proiecte europene extrem de profitabile.

A facut apoi excelente afaceri imobiliare si a strins grosul banilor gratie relatiilor din politica seniorul familiei – Anghel Stanciu – a fost deputat 5 mandate începând din si a fost multa vreme în tandreturi cu fostul primar Constantin Simirad, iar mostenitorul tronului – Cristi Stanciu – e liderul consilierilor judeteni ai PSD Iasi si un foarte apropiat colaborator al lui Gheorghe Nichita.
Fratii Holicov agricultura, imobiliare – 22 milioane de euro. Reprezinta o familie de agricultori, care s-a îmbogatit în perioda în care prefect al judetului era colhoznicul Corneliu Rusu Banu. Atunci au preluat mai multe IAS-uri, iar acum au ajuns sa detina mii de hectare, ferme moderne de animale, mori, fabrici de pâine, cofetarii – reteaua Panifcom.
Ioan Ekimov – 21 milioane euro. Firma Eky-Sam deszapezeste drumurile Iasului de aproape 6 ani dar cei mai multi bani au venit din asfaltari.

Atit de multi incit Ekimov si-a permis luxul de a-si pune la un moment dat cel mai mare salariu din judet – Ca sa ajunga la asemenea belsug Eky-Sam a vânat si preluat lucrari de zeci de milioane dar si pe cele de doar 1 milion, strângând ca o furnica tot ce se putea de prin comunele judetului.
A stiut sa lucreze cu primarii PNL dar mai ales cu cei ai PSD fiind de departe cel mai important constructor care nu opereaza pe piata imobiliara. Ca o jucarie, Ekimov a devenit proprietarul hotelului Coroana de la intrarea în Târgu Frumos, locatie pe care acum o extinde spectaculos. Au atât de multi bani încât acum refuza sa mai vânda chiar si cu euro, preferând sa închirieze apartamente, locuri de parcare si spatii comerciale. Mai multe surse sustin ca Ovidiu si Cristian Negurici sunt cei mai „lichizi” din Iasi, având în conturi peste Poate succesul nu ar fi fost atât de mare daca un alt frate nu ar fi lucrat într-un serviciu de informatii.

Lucian Grecu hotel, imobiliare – 18 milioane de euro. Cunoscut pe piata ca un apropiat al fostului sef SRI Radu Timofte, Grecu a modernizat hotelul Unirea ridicându-l la 4 stele si construit birouri în zona fabricii Nicolina. Si-a lichidat afacerile pe care le avea înainte în zona Roman-ului iar acum cauta sa faca blocuri de locuinte, birouri si un nou hotel la Iasi. A fost sponsor de baza al lui Gheorghe Nichita primind de la acesta OK-ul de a defrisa un parc ultracentral pentru a amenaja o parcare la Hotel Unirea.
Fratii Panaite vin, auto, drumuri, servicii – cca 18 milioane de euro. Daniel Panaite detine combinatul de vinuri Bucium, o fabrica de polistiren si firma ce construieste, pe terenul ei, de apartamente lânga Drumul Hotilor.

Iulian Panaite detine dealerul auto Seat si firma Moldotrans Auto plus alte servicii. Sunt retrasi, doar Iulian Panaite fiind cât de cât cunoscut pe piata.
În lumea afacerilor se stie însa ca au putere financiara si ca au gravitat în jurul fostului sef al PSD Iasi, Ioan Solcanu. A raportat la Finante un profit net de peste 5. A construit si vândut aproape de apartamente la capat CUG si în Nicolina, planuieste un alt bloc în Nicolina, unul de 11 etaje, si un bloc în centrul Iasului, pe strada Arcu. Debutul în afaceri l-a facut însa ca producator de încaltaminte. Vasile Sandu industrie — 17 milioane euro. Detine Proinvest Group Pascani, o companie ce produce semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie.

A mers atât de bine încât a înregistrat venituri de milioane de euro anual în ultimii ani si profituri net apropiate de 1 milion de euro pe an. Mai mult, antreprenorul spune ca firma sa continua extinderea, având un plan de investitii, de circa 22 de milioane de euro pâna în Silviu Etcu – Este lupul tânar din constructii deoarece în doar 5 ani a pus pe roate o firma specializata pe constructii agricole, comenzile fiind asigurate pâna în Având resurse consistente atrase din afacerile cu fermierii a încercat si constructii civile, ridicând un bloc buncar în Copou.
În a rulat Ioan Malutan vin – 16 milioane euro. Este director la una din fermele importante ale combinatului de vinuri iar fiul sau e coactionar la Casa de VInuri Cotnari. Catalin Popovici instalatii de climatizare, termice, sanitare – 16 milioane euro. A creat din nimic firma nr 1 în domeniul instalatiilor de climatizare din Iasi.

Clima Therm a proiectat si construit instalatii în cladiri emblematice, în portofoliul sau fiind mall-uri, Teatrul National, muzee, sedii impozante de firme s. Afacerea a mers atât de bine încât proprietarul si-a permis sa faca numeroase achizitii imobiliare extrem de valoroase.
Adrian Butuca tiparituri, mobila – cca 15 milioane de euro. Averea certa este cea data de pachetul majoritar detinut la editura si tipografia Polirom sustine ca doar stocul de carte din librarii este de 10 milioane euro. A avut o oferta de 25 milioane euro pentru Polirom, dar asta era înainte de criza economica. Informatii din piata sustin de multa vreme ca are si acum oferte de multe milioane.

Ar mai avea de recuperat 10 milioane de euro în nume personal de la Moldomobila, dar cum fabrica e hartuita de creditori sunt de recuperat datorii de peste Lamurit cu Moldomobila, Butuca s-a mutat de 8 ani la Viena si de acolo încearca lovituri de anvergura pe piata ex-sovietica si cea asiatica.
Gabriel Surdu constructii, imobiliare – 15 milioane de euro. Indicat multa vreme de mediul de afaceri local drept „omul rusilor”, Surdu a renuntat din la asociatul moldovean cu iz de KGB. Are însa în continuare asociati din Israel sau SUA, parteneri cu potential investitional masiv. Surdu a avut prima cladire de birouri construita pe structura de metal, vânduta însa pentru circa 4. Mai are un proiect de 80 de vile în Bucium, firma de contructii, statie de betoane, cabinet stomatologic, firma de consultanta, centru de înfrumusetare s.
Vasile Lungu agricultura – 14 milioane euro.

Este probabil cel mai avangardist fermier al judetului, fiind primul care a cumparat tractoare de peste S-a certat însa cu fosttul colaborator nr 1 – Mihai Haraga – si a pierdut brusc de hectare dar mai ales comenzi mari pe piata semintelor hibrid. S-a refacut insa rapid si a ajuns la de hectare proprietate personala pe care face agricultura de top. A investit aproape 5. Sotia sa e o cunoscuta notara. Eusebiu Siminiceanu – 14 milioane euro. Si-a mutat de citiva ani afacerile la Bucuresti unde se recomanda „regele imobiliarelor” de la Iasi desi realitatea e un pic altfel. În urma cu 15 ani a facut afaceri grele cu Bogdan Ciuhodaru, s-a certat apoi cu acesta desi sunt rude , dupa care a încercat singur mari lovituri. Spre exemplu, el a comasat terenuri mai mici pentru constructia multor hypermarketuri sau centre comerciale mari din Iasi.

Recent a platit 3 milioane euro pentru o bucata din platforma Roman Brasov. Marius Sandru – A intrat în lumea selecta a marilor patroni ieseni prin firma Eurotex Company. Fabrica de textile a avut în ultimii ani cifre de afaceri de de milioane de euro si de angajati. Marian Berdan industrie — 13 milioane euro. Se poate spune fara nici o ezitare ca daca Iasul avea macar de Berdani, acum orasul era mai tare decât Clujul d. Marian Berdan e un inginer care a creat din nimic firma Electra, cucerind toata România prin interfoanele sale. A dezvoltat prin resurse proprii un centru de cercetare situatie extrem de rara la antreprenorii români , brevete ale caror realizari l-au adus în atentia unor mari firme din Occident. A semnat deja parteneriate strategice iar unei asemenea firme i-a si vândut o parte din actiuni.

Recent a anuntat constructia unei fabrici noi lânga Miroslava, fabrica de 3 ori mai mare decât cea actuala si care va înghiti 6 milioane euro pâna la inaugurarea din iunie Gabriel Nechifor constructii – 13 milioane euro. E mai cunoscut în calitate de proprietar al Moldoconstruct, firma ce detine cldirea monument istoric de vis-a-vis de Filarmonica.
Banii adevarati i-a facut însa din imobiliare ex: a construit un bloc în fata restaurantului Onyx si din productia de tâmplarie PVC detine firma Prestarea, înfiintata de tatal sau. Mai multe surse sustin ca Nechifor s-a dezvoltat preponderent pe resurse proprii, evitând mai tot timpul sa apeleze la credite. Catalin Tudosa imobiliare – Fost handbalist, a lucrat câtiva ani în Italia, apoi s-a apucat de construit case la marginea Iasului.

A încercat apoi un bloc si, vazând ce profituri aduce, a facut cartierul Visoianu – de apartamente vândute pâna la finalul lui si se lauda ca va mai construi acolo minim Si-a permis sa sparga 1.
Ca urmare a acestor dificultati ar fi scos recent la vânzare proiectul pe care îl estima la 50 milioane euro si care trebuia edificat pe 2,5 hectare lânga sediul Continental de pe bulevardul Poitiers. Viorel Blajut servicii, sanatate — 12 milioane euro. Afacerile principale — Iasisting si spitalul Sfântul Sava – sunt deja branduri ale Iasului. Blajut detine monopolul pe Moldova pe serviciile legate de protectia si prevenirea incendiilor, iar mai nou a devenit numarul 1 pe tara si în privinta serviciilor medicale private paliative îngrijirea bolnavilor aflati în fazele terminale ale bolilor grave.
Din cauza unor probleme cu banca, traieste de patru ani la limita, dar chiar si asa valoarea afacerilor sale e certa. Doina Cepalis industrie — 12 milioane euro.

Este o femeie de afaceri aparuta brusc, în A înfiintat în acelasi loc firma Te Rox Prod prin intermediul careia produce acum centuri de siguranta si scaune auto pentru copiii. Afacerea e atât de buna încât mari firme precum Ferarri au semnat contracte cu ea, ceea ce i-a adus în ultimii ani cifre de afaceri de 30 milioane euro si profituri nete de 1.
Rautaciosii sustin ca Cepalis este doar o interfata a lui Michael Nseir, dar mutatii recent înregistrate la Registrul Comertului arata ca pascaneanca e pe cont propriu. Marius Gavriluta industrie electronice – 12 milioane euro. Afacerist necunoscut în Iasi, a construit pe drumul spre Sorogari o fabrica extrem de performanta de aparatura de supraveghere video. Firma s-a specializat atât de bine pe domeniul productiei de camere video si aparatura de supraveghere încât a ajuns sa bata chiar si societati ce colcaie de colonei ori generali de Securitate – ex: UTI.

Strict în termeni fiscali, KMW Systems a facut profit net 9.
Marcel Iacob alimentatie – 12 milioane euro. Tablou de Monet, scos la licitaţie pentru suma de 40 de milioane de dolari. Solicitarea DNA privind avizarea urmăririi penale în cazul lui Florian Bodog, dezbătută şi votată miercuri. Panică la o ghena de gunoi din Iasi! Un rucsac cu două arme era lăsat în apropiere. A murit Mike Mitchell. Un deputat cere primăriilor să se implice mai mult în campania de vaccinare. Simona Halep se menţine în continuare pe locul 3 WTA. Danemarca s-a sucit şi va permite vaccinarea voluntară cu vaccinul AstraZeneca-Oxford. Opozantul rus Navalnîi, transferat la un spital de deţinuţi în colonia penitenciară.

Senatorii din Comisia Juridică au votat împotriva începerii urmării penale a fostului minustru Florian Bodog.
Tumoră de 6 cm pe creier, extirpată la Neurochirurgie. O nouă șansă la viață. Se pleacă cu sacii încărcați. Mâncarea de la fast-food prostește. Ce a descoperit un studiu efectuat pe șoareci. Masca galbenă a lui Orban, subiect de glume pe rețelele de socializare. Iranul susține că suspectul care a pus explozibil la centrala nucleară Natanz a fost în România. Coronavirus, 19 aprilie: 1. La Iași, 55 de noi îmbolnăviri. Surse: Drulă, următorul pe lista neagră a premierului Cîţu. Spitalul Covid de la Lețcani se redeschide doar pe hârtie. Pacienții sunt înghesuiți prin unitățile din oraș.

Cercetătorii oferă 5. Bâtrân de 80 de ani, ucis în curtea unei femei din Stolniceni-Prăjescu.
Videochatista cu sparanghel anti-mască, faliment: datorii de zeci de mii de lei, credit Prima casă. Percheziții în Iași și în Bârnova, într-un dosar de proxenetism și tâlhărie: trei persoane au fost reținute. Ce localități au mai rămas în scenariul roșu. A topit inimile internauților. O poveste de viață care începe cu un copil abandonat. Polițistul care a omorât un bărbat are un trecut controversat: a înșelat bătrâni prin metoda Accidentul.

Flăcările au ajuns în campusul universității, mai multe clădiri au ars. Vino la Clarfon şi testează auzul copilului tău! Muguri de cântec românesc – Ansamblul CJ Iași promovează copii talentați. Un avion a aterizat forțat pe malul mării, printre turiști. Drepturile speciale ale primarilor P. Medicul Emilian Imbri: Bătălia cu virusul am pierdut-o. Ce se întâmplă acum e triumful virusului. VIDEO Manevra fatală a șoferiței care a provocat un accident cu 2 morti si 4 răniti, surprinsă de camere de supraveghere.

Una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor a anunţat că vrea să îşi vaccineze turiştii la sosire. Iaşi: Două pistoale, descoperite într-un rucsac aruncat lângă o ghenă de gunoi. România, campioană la scumpirea energiei electrice.
De ce plătim facturi uriaşe la energie. Meseriile exotice pe care le-au avut membrii AUR inainte de a intra in politica. Multe și mărunte: Românii încântă la Cagliari. Şerban Axinte şi anxietăţile sale.

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti. Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru. Ultima întrebare a interviului din Die Welt luat de Mara Delius politologului Mark Lilla despre care am scris săptămâna trecută pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de de intelectuali din SUA majoritatea de stânga!
Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW. General Construct S. Aboneaza-te la Ziarul de Iasi pe 6 luni sau un an si-ti oferim un pachet gratuit de publicitate. Care ar trebui să fie pasul următor? Mica publicitate.

Logheaza-te Creeaza cont. Abonamente Publicitate Contact Arhiva. Ziarul de Iasi – Cotidian Local luni, A fugit cu toţi banii! Ia administratorul de unde nu-i Fraţii Negurici, Ovidiu şi Cristian, au dat lovitura în urmă cu câţiva ani construind în zona Târguşor Copou, pe un teren al firmei Textila SA, şase blocuri cu apartamente de lux. Poliţia nu are nicio plângere Majoritatea locatarilor din cele trei complexuri sunt sideraţi de faptul că fraţii Negurici şi-a trimis avocatul pentru a le cere bani, ca firmele să nu le închidă utilităţile.
Citeste si Alte titluri. Cum arată bugetul Iaşului pe acest an. Comparaţii cu alte oraşe mari Bugetul Iasului pe anul în curs va fi aprobat la mijlocul acestei saptamâni.

Un ieşean a reuşit să oprescă ridicarea unui bloc lângă casa sa. Cum a convins judecătorii Un iesean cere în instanta blocarea construirii unor blocuri în imediata sa vecinatate. Zece cărţi pentru premiul de proză „Ziarul de Iaşi”. Academia Română este partener de onoare Premiul a devenit deja o traditie, în fiecare an acesta revenind autorului celei mai bune cart

Frati buni sau vitregi? – Răspunsuri hpv.iubescstudentia.ro

Doar abonații avocatnet. Vreau premium. Pe avocatnet. Află cum! Află detalii! Anul acesta, avocatnet. Descarcă voucherul. Vezi aici cum prelucrăm noi datele tale personale. Succesiune, probleme intre frati. Tu și comunitatea Întrebările tale Discuții urmărite Forumuri urmărite Răspunde la întrebări Activitatea Fratii negurici probleme.

Ultimele discuții Ultimele răspunsuri. Profilul meu Activează profilul tău de consultant. Este gratuit! Avocați Frstii Consultanți fiscali Executori judecătorești. Media Premium inactiv Nu ai acces premium.

BOMBĂ! Frații Negurici nu au declarat 10 milioane de euro la Finanțe

Frații Negurici sunt deopotrivă oameni de afaceri de succes și figuri discrete în viața cotidiană a urbei. Acum însă au mari probleme cu Negurii, care a depistat încercarea acestora neguriic a se sutrage de la plata dărilor către stat. Cartierul este populat de VIP-uri locale, precum fostul președinte al Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, și este administrat după reguli stricte. Prețul apartamentelor este destul de Fratii negurici probleme, iar dezvoltatorul a vândut separarat locurile de parcare, chiar și cu câte 5. În scripte, afacerea aparține Martei Negurici, mama celor trei frați, care în vara lui s-a înregistrat în baza de date a ANAF ca persoană fizică plătitoare de TVA. Îninspectorii Fiscului au solicitat actele contabile Martei Fratii negurici probleme. Controlul a fost Fratii negurici probleme de inspectori din Bacău, cel mai probabil pentru a nu putea fi bănuiți de imparțialitate. Verificările echipei Fratii negurici probleme control au nrgurici anii șiperioadă în care frații Negurici au vândut peste de apartamente pe strada Petre Andrei.

Lasă un răspuns