Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul

1/13/ · Procurorul Ciprian Man de la DNA Oradea a fost interceptat in timp ce instruia denuntatorul din dosarul facut impotriva avocatului Ioan Sava. Nu îmi amintesc să fi avut vreo discuţie cu procurorul Man în ce priveşte locul de depunere a denunţului.” Asta deşi în discuţia din 2 martie , procurorul Ciprian Man îi transmite următoarele: „MAN: No, bine Romocsa! Să nu discuţi cu nimeni despre Ilisie, nici despre mine să nu zici nimic. 3/23/ · Fostul politișt Adrian Bota, fost ofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, care acuză că ar fi fost condamnat pe nedrept, i-a transmis pe facebook un mesaj fostului șef al DNA Oradea, Ciprian Man. REDĂM INTEGRAL MESAJUL: Rasturnare de situatie, procurorul Man fostul sef serviciu DNA Oradea face denersuri pentru mentinerea SIIJ ului. Avocatul Răzvan Doseanu face dezvăluiri de senzație despre procurorul Ciprian Man, fost sef al DNA Oradea, în prezent simplu procuror de execuție la DNA Oradea. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, avocatul vorbește despre încercările procurorului Ciprian Man de a fi obținut declarații împotriva unui inculpat, chiar de la soția acestuia, potrivit hpv.iubescstudentia.ro Despre practicile [ ].

Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul

Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul
Sa nu discuti cu nimeni despre Ilisie, nici despre. Cum sa folosesti asta ca motiv de distractie si cum sa Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul unor terte persoane astfel de informatii din viata intima. Lumea Justiției a prezentat dialoguri dintre denunţătorul avocatului Ioan Sava, Ioan Romocsa, şi procurorul DNA Ciprian Man, în care acesta din urmă îi cerea să şteargă mesajele SMS dintre ei şi să aibă grijă dwnuntatorul agenda telefonului să fie curată. Ciprian Man a fost inregistrat in conditiile in care pe numele denuntatorului era emisa autorizatie de interceptare. Weekend placut. Accept Read More.

Instrumentul prin care se exercită controlul asupra politicului şi economicului este justiţia, sub pretextul luptei împotriva corupţiei. Da du-te acolo in fata la Liceul de Arta! Ulterior, la finele lunii februariedosarul a fost preluat de DNA Oradea, fiindu-i repartizat procurorului Valentin Muntean.
Procurorul Ciprian Man, de la DNA Oradea, a părăsit sediul Parchetului General, miercuri, după ora Acesta a fost audiat la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în dosarul deschis ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări audio în care mai mulţi procurori vorbeau despre „liniştirea” unor. Procurorul DNA Ciprian Man a fost demascat: „In cadrul unei discutii informale avute cu procurorul Man acesta mi-a spus ca nu va dormi linistit pana nu il va aresta pe prim procurorul Parchetului Beius Exista o stare tensionata intre procurorii Sabau si Man”. In loc sa.

Prelucrat să mintă – Dovada blatului dintre denunţătorul avocatului Ioan Sava şi DNA – YogaEsoteric


V-ați uitat parola? Recuperați-vă parola. Se distra ca il inregistrase masurbandu-se. Si de fiecare data cand imi trimiti un mesaj, dupa asta sa-l stergi. Ch : Unde esti?

MAN : Nu mai zici nimic, nu mai vorbesti de Zic, domnul Sava, da eu m-am jurat ca nu nici vorba asa ceva, nu ma ocup cu asa ceva. Zic, fiti linistit ca nu MAN : Te verifica.

MAN : Stai sa-ti spun. Ce-o zis? MAN : No, bine. Cand stii solutia imi trimiti un mesaj, bine? MAN : Dar sa stergi toate mesajele care mi le trimiti mie sau MAN MAN : No, bine, bine MAN : Salut! Ce faci? MAN : Daca te contacteaza Cum domnule cu toata Nu-i corect. MAN : Problema ii in felul urmator MAN : Daca incearca sa te abordeze, daca te ameninta intr-un fel direct sau indirect, te rog sa ma suni. Eu iar Fiti linistit, bine? MAN : Inca o chestiune. Tu ai vorbit tu vreodata cu el ceva despre Ilisie n. Numai i-am spus odata ca m-a chemat Ilisie atat, nimic altceva, atat stiti dumneavoastra, chiar la inceput. Dar n-am vorbit nici, absolut nimica.
Sa nu discuti cu nimeni despre Ilisie, nici despre mine sa nu zici nimic.

MAN : Ai depus denuntul la Bucuresti si nu stii ce s-o mai intamplat in Exact, exact, ihi. MAN : No, orice imixturi, amenintari, daca simti tu MAN : Poate te abordeaza prin altcineva sau no Weekend placut. MAN : Unde esti? MAN : Langa gara? MAN : Aaaa Fii atent, stii unde mergi? MAN : A? Parcul Petofi ce numar? Numa Liceul de Arta stiu Dupa aia ma intorc pe …. MAN : Da! Da du-te acolo in fata la Liceul de Arta! Stai acolo!!! MAN : Acuma vin! Eu acuma ajung. MAN : Daca trebe dati banii, intr-o ora, da?

Am inteles! MAN : Vezi cum salvezi numarul meu acolo. Stati linistit, bine? MAN : Baga-l cumva, Fulger nu stiu cum. MAN : Fii atent, luni MAN : Sa-ti iei, sa ai pe sub camasa un maieu! MAN : … neinteligibil … Daca cumva te suna … nu conteaza MAN : Daca cumva te suna, weekend-ul asta sau ceva….
MAN : Aaa… Spui ca esti plecat din localitate! MAN : Castigam timp, da? MAN : Is plecat, nu stiu cand ajung! MAN : … mai degraba diseara sau Sa castigam asa cat mai mult timp. MAN : … neinteligibil …. MAN : Asta-i in regula! Daca cumva te suna maine, si-ti spune treci acuma la mine, spui aoleu, as veni, dar uitati n-am stiut ca…. MAN : Sunt plecat, si ajung pana dupa masa, stii? MAN : Daca nu intervine nimic, ne auzim luni, la 1! Multa sanatate si un weekend placut s-aveti! Merci la fel!

MAN : Ai ceva noutati, astazi? Am trimis numa’ un mesaj sa-mi comunice daca s-o pronuntat sentinta, ca atuncea cand m-o sunat dansu n-am inteles chiar bine cum o zis MAN : Astazi, astazi se pronunta.
MAN : Cum? MAN : Da, da, da, da. Inseamna ca o sa ma sune. Ca i-am trimis mesaj acum dimineata sa-mi aaa MAN : Si insemna ca o sa va Ca ii MAN : Poti sa MAN : Pentru doamna. MAN : Si daca te cheama cumva mai repede, ma suni. Bine, bine, bine. MAN : Sa ne intalnim prima data. MAN : Ai inteles? Man a preparat denuntatorul intr-un dosar pe care nu il instrumenta.

Incredibil este ca Ciprian Man tinea legatura cu denuntatorul din dosar si il invata pe acesta cum sa procedeze ca sa il agate pe Ioan Sava in conditiile in care nici macar nu era procuror de caz.
De fapt, s-a apelat la o smecherie clasica. Ulterior, la finele lunii februarie , dosarul a fost preluat de DNA Oradea, fiindu-i repartizat procurorului Valentin Muntean. De fapt, asa cum s-a vazut si mai sus, cel care a tinut legatura cu denuntatorul a fost Ciprian Man, acesta gandind si planificand intreaga operatiune de executare a avocatului Ioan Sava. De ce s-a procedat asa? Probabil pentru a nu exista suspiciuni, in conditiile in care era cunoscuta in Oradea relatia tensionata intre Ciprian Man si avocatul Sava. Or, deschiderea directa a unui dosar de catre DNA Oradea impotriva lui Sava putea fi considerata, pe buna dreptate, un act de razbunare a lui Man impotriva avocatului.

Trebuie spus ca insusi Ciprian Man a recunoscut ca nu a avut nicio legatura cu dosarul in care il prepara pe denuntator. Intr-o adresa trimisa la ICCJ in noiembrie , Ciprian Man a confirmat ca nu el a fost procurorul de caz, dar a explicat nonsalant ca i s-a parut normal sa tina legatura cu denuntatorul si sa ii dea tehnica de inregistrare, intrucat cunostea bine dosarul. Iata explicatiile lui Man vezi facsimil 1 : Denuntatorul a demascat manevra. In ceea ce-l priveste pe denuntator, asa cum am vazut, acesta era invatat de Ciprian Man sa spuna ca a facut denuntul la DNA Bucuresti.
Practic, un taximetrist din Oradea, hot de locuinte, se deplasa tocmai la Bucuresti sa faca denunt. Numai ca ce sa vedeti, la audierea de la Curtea de Apel Cluj, unde s-a judecat pe fond dosarul lui Ioan Sava, acesta a recunoscut ca denuntul a fost facut de fapt la Oradea, si ca nu stie de ce a fost trimis la Bucuresti.

La aceeasi audiere, denuntatorul a mai facut o dezvaluire extrem de importanta. Si anume ca nu mai stie daca a scris el denuntul sau i-a fost dictat de comisarul Traian Surducan, politist judiciar la DNA Oradea. In schimb, denuntatorul si-a amintit ca Traian Surducan i-a dictat declaratiile pe care le-a dat ulterior la DNA.
Cu toate acestea, in pofida declaratiilor denuntatorului in care explica manevra pentru infundarea lui Ioan Sava, avocatul a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare. Ce poti sa sustii in referire la proba falsificata de numitul Ardelean Cristian in calitate de procuror, care la auidierea unui martor vazand ca nu poate obtine declaratii acuzatoriale la adresa mea prin diverse promisiuni, amenintari ect, il retine pe martor 24 ore.

Dupa expirarea retinerii il inculpa audiere efectuata fara avocat ca deh asa stie el procedura fara a trece cu vederea ca in mod evident nici o audiere in cauza nu este inregistrata conform prevederilor C.
Pen, da cine sa respecte procedura ca asa nu poti forta, ameninta ca sa obtii declaratii acuzatoriale, in fine…. Dupa aceasta il cheama cu aparator ales moment la care persoana audiata isi mentine aceasi pozitie a nevinovatiei fata de persoana mea care eram tinta in cauza, procurorul consemneaza declaratia la acel mod fiind semnata de catre persoana in cauza avocat, si procuror Ardelean. Pan aici cateva incalcari de procedura, trecem peste….

Insa pentru a putea sa ma acuze procurorul in mod evident dupa ce persoana audiata si avocatul au iesit din sediul DNA, acesta falsifica declaratia in sensul ca redacteaza o alta in cadrul careia introduce de la sine unele depozitii in acuzarea mea iar semnaturile persoanei audiate cat a avocatului sunt contrafacute cu creionul dupa declaratia originala pe care o substituie si o depune a dosar acea declaratie falsificata insa care era construita in fals cat acuzatorial la adresa mea.
Da cu caracter de repetabilitate o declaratie semnata in creion!!!!!!! Ca na, erati pe val si chiar daca prezentau o maimuta pentru arestare in dosar se emitea mandat vezi depozitia lui Negulescu DNA Prahova!!! Ca alminteri ar fi pigmentat semnatura cu cerneala si nu o lasau asa la dosar in acel hal aparent sembata insa in creion!!!

Pentru probe apelati cu incredere la SIIJ unde se afla dosarul in lucru, e drept ca e de ceva vreme deja da schema cat incarcatura lucratorilor influenteaza termenul de solutionare mai rapida. Ce spui bre de denuntul formulat de procurorul Ardelean Cristian si inaintat pe adresa de e-mail a unui alt denuntator coptat prin santaje, amenintari pentru ca aceata sa ma incrimineze pe nedrept.
Denuntul redactat a foat trimis de pe adresa de corespondenta a DNA si utilizata de procuror Ardelean care utiliza 2 adrese pentru corespondenta, legatura cu denuntatorul adrese de e-mail a DNA. E inspirata treaba, nu!? Va sa zica eu procuror de caz iti scriu denuntul si te fortez sa il sustii ca fiind adevarat prin amemintari santaj.

Ce ar fi de inteles din aceea ca tu procuror de caz in faza in care dosarul e nepublic abia inregistrat la instanta iar camera preliminara neefectuata tu care se prezuma ca reprezinti legea pui la dispozitia denuntatorului declaratii din dosar cat rechizitoriul repet in faza nepublica cat unei terte persoane care nu e parte in dosar ci martor a acuzarii.
Scopul e unul cat se poate de evident ca acel martor sa poata sa sustina techizitoriul acuzatorial. Desigur exista declaratii in acest sens insasi denuntatorul cat alti martori audiati confirma situatia. Mai mult acest demers se circumscrie in sfera infractiunilir de comprimitere a intereselor justitiei, tot pe la SIIJ. Ce spui de intalnirile misticoid demascatoare a numitului Ardelean Cristian procuror de caz cu denunatorii si martorii existand inregistrari video surprinse chiar recunoasterea acestora ca s-au intalnit.

Dosarul era in faza instantei iar acest procuror coabita cu acestia care urmau sa fie audiati in cauza pentru asl sustine depozitile. In fine nu in cele din urma suntem pe.


Nu sunt insa singurele inregistrari cu Ciprian Man in care sunt devoalate metodele de lucru ale acestuia. O serie de inregistrari cu Ciprian Man, de-a dreptul explozive, au fost difuzate in exclusivitate de Lumea Justitiei inca din Se intampla pe vremea in care procurorul DNA inca nu era o vedeta in Romania, iar oamenii din Oradea inca se fereau sa vorbeasca despre abuzurile pe care acesta le comitea, iar pentru presa Man era un personaj prea putin cunoscut.

In contextul scandalului in care este implicat Man si avand in vedere ca la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie exista mai multe dosare pe numele procurorului, Lumea Justitie publica din nou inregistrarile din pe care le-am prezentat in Ciprisn, astfel incat opinia publica sa aiba o imagine cat mai completa despre cine este personajul care a condus ani de zile DNA Oradea si care a bagat spaima intr-un intreg judet. Discutiile xu care le puteti asculta mai jos au avut loc la inceputul anului si arata Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul procurorului Ciprian Man de a-l executa pe avocatul Ioan Sava, a carui stagiar Ciprain in trecut.

Astfel, procurorul Cpirian fost interceptat in timp ce aranja sa se Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul cu denuntatorul la SRI Oradea, in timp ce il invata pe acesta ce sa vorbeasca si cum sa vorbeasca cu Ioan Sava Cipriab in timp ce il instruia despre cum sa intre pe Ciprlan pielea sotiei lui Ioan Sava, avocata Daniela Sava, la care trebuia sa se prezinte cu un buchet denyntatorul flori. Nimic altceva decat actiuni de provocare in opinia noastra, practici interzise atat de lege, cat si de CEDO. Acelasi Man este surprins in timp ce explica faptul ca nu se bazeaza pe Curtea de Apel Oradea, dand asigurari denuntatorului ca lucrurile vor merge bine la Inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, foarte important, Ciprian Man ii dadea indicatii denuntatorului despre ce sa faca pentru ca urmele sa fie sterse, astfel incat colaborarea dintre ei sa Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul fie descoperita cumva.

Trebuie sa precizam ca inregistrarile Cipriab Man si denuntator au fost realizate chiar de DNA, in conditiile in care pe numele celui din urma fusese emis mandat de interceptare, la pachet cu Ioan Sava. Ulterior, inregistrarile Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul il demasca pe Ciprian Man au fost puse in dosarul avocatului Sava. Iata inregistrarile : MAN : Auzi?

PROCURORUL MAFIOT – Marturie exploziva a fostului sef al Politiei Romane, chestorul Liviu Popa

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, avocatul vorbește despre încercările procurorului Ciprian Man de a fi obținut declarații împotriva unui inculpat, chiar de la soția acestuia, potrivit luju. A venit vremea avocatului Răzvan Doseanu să relataze două episoade care îl au pe procurorul Man în prim plan. Concret, povestește Doseanu, Man ar fi chemat-o pe aceasta pentru a o audia ca martor, iar după ce a fost refuzat i-ar fi oferit înregistrări în care soțul ei era surprins în timp ce discuta cu alte femei. Soția a refuzat să dea declarație invocând că legea îi permite acest lucru.

Am ridicat această problemă potrivit principiului nevoii de a cunoaștemai scrie Doseanu care afirmă că, în cazul în Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul probele care i-au fost prezentate sunt truncate, înțelege să ceară public scuze procurorului. Dupa audieri procurorul Man Ciprian mi-a spus sa mai raman putin. Mi-a spus ca mi-a interceptat clientul urmarit pentru coruptie in timp ce se masturba. Era fericit, jubila si as spune ca era chiar putin excitat. O ilegalitate grava din partea unui procuror care violase viata Ciprian man neg ogiaza cu denuntatorul a unei persoane. Cum sa folosesti asta ca motiv de distractie si cum sa divulgi unor terte persoane astfel de informatii din viata intima.

Lasă un răspuns