Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv

NEGATÍV 2 ~ă (~i, ~e) (în opoziție cu pozitiv și afirmativ) 1) și adverbial Care neagă ceva; care conține o negație; care exprimă o contestare sau un refuz. Răspuns ~. 2) Care este lipsit de însușiri bune; rău. Gandul uman pozitiv e de origine divina si poarta in energia sa puterea luminii care contine toate puterile si inlatura tot ce contravine ei. A te teme de cuvintele negative auzite la altii despre tine inseamna a le spori energiile si astfel influenta lor negative asupra ta va creste. pozitiv definitie. POZITÍV, -Ă adj. 1. Întemeiat pe fapte, pe experiență. ♦ Sigur; constant; adevărat. ♦ Valoros. ♦ Care exprimă o afirmație. 2. (Despre numere) Mai mare decât zero. 3. (Despre persoane) Realist, înclinat către o activitate practică, către științe exacte. // s.n.

1. Negativ; NEGATÍV 2 ~ă (~i, ~e) (în opoziție cu pozitiv și afirmativ) 1) și adverbial Care neagă ceva; care conține o negație; care exprimă o contestare sau un refuz. Răspuns ~. 2) Care este lipsit de însușiri bune; rău. Erou ~ erou într-o operă artistică, care cumulează calități considerate ca rele. 3) Care cauzează sau poate cauza un rău; dăunător.

Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv

Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv
Deci abia dupa 3 luni ma pot linsiti dar nu de tot, dupa ce il repet la 6 luni respectiv 12 luni abia atunci pot sa fiu impacat ca nu am nimic. Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv putem influenta in mod subtil pe cei aflati in preajma noastra, prin energia pozitiva sau negativa pe care o emitem. Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce inseamna,sunt disperata nu mai am rabdare pana ajung la un medic cu rezultatul. Astfel corpul uman e programabil prin limbaj, cuvinte si ganduri. Despre oameni Realist, cu spirit practic. Ganditi-va de cate ori este scris acolo cuvantul Dumnezeu, si deci, pronuntat.

De regula, noi eliberam otrava noastra emotionala asupra persoanei despre care credem ca este responsabila de nedreptatea comisa aspra noastra. Tpha positiv, vdrl negativ Din Comunitate Buna ziua, in a a saptamina de sarcina la analizele facute rezulta vdrl negativ Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv tpha positivdeci doctorul mi-a prezis un tratament de 10 doze penicilina 1 la 3 zile care l-am inceput in a 24 -a saptamina. Vă puteți alege fila preferată din pagina de preferințe.
9/23/ · Asadar, putem spune ca barbatii sunt de tip pozitiv, iar femeile de tip negativ, insa asta nu inseamna ca femeile sunt rele sau fac rau. Pur si simplu ele atrag, in timp ce barbatii emit. Iar la fel in cazul magnetilor, care au poli pozitivi si negativi. permalink.

POZITÍV, -Ă, pozitivi, -e, adj. 1. Care se întemeiază pe experiență, pe fapte, pe realități; p. ext. care are un caracter de certitudine; cert, adevărat, real, sigur. Științe pozitive = științe experimentale. ♦ Care are o semnificație justă, valoare; valoros; demn de urmat, de imitat. Experiență pozitivă. Vdrl pozitiv ce inseamna – A facut vdrl-ul calitativ si mi-a iesit +/- negativ, nu stiu ce inseamna acest +/-, stiu ca trebui sa fie niste cifre inainte de cuvantul pozitiv, trebuie sa fac alte analize?,multumesc. Daca inteleg corect este vorba de Citomegalovirus – IgG pozitiv inseamna ca ai anticorpi, virusul este in stare latenta – asa ca e foarte bine, doar trebuie sa ai grija de tine sa nu racesti, sa nu te stresezi, pentru ca virusul asta este parshiv apare cind imunitatea este slabita, concluzisa este ca imunitatea ta este acum puternica – deoarce IgM este negativ.

Ce înseamnă negativ?

IgM-negativ, IgG-pozitiv- ce inseamna?
Astfel, noi materializam aceste cuvinte in realitatea noastra sau mai bine zis impotriva noastra. Deci culegem roadele gandurilor noastre. Care se întemeiază pe experiență, pe fapte, pe realități ; p. In vindecarea de la distanta grupurile Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv tamaduitori se roaga pentru cei aflati departe de ei. Care este cel mai eficient si rapit test hiv? Cantitățĭ pozitive, cele precedate de semnu plus. Noi suntem imaginea lui Dumnezeu, in forma fizica si dispunem de o intreaga putere creatoare. Rezultat analize Din Comunitate Buna seara! Atunci cand stim ce vrem, universul ne ofera spontan ceea ce avem nevoie pentru realizarea acestui tel. În pod pozitiv, cert, sigur.

De veti crede, toate sunt cu putinta celui care crede Marcu 9, In permanenta noi cream lucrul in care credem cu adevarat. Noi putem sa fim, sa facem si sa avem tot ceea ce ne imaginam. Atunci cand stim ce vrem, universul ne ofera spontan ceea ce avem nevoie pentru realizarea acestui tel. Ceea ce numim noi forta universala e o putere divina pe care Tatal o da copiilor sai pentru a o folosi. Noi suntem imaginea lui Dumnezeu, in forma fizica si dispunem de o intreaga putere creatoare. Creatia are la baza cuvantul, iar cuvantul este expresia gandului. Dumnezeu a creat universul folosind forta creatoare a gandului si i-a dat si omului sansa de a o folosi in sens creativ.

Cuvantul e cauza creativa din Univers, iar cuvintele noastre au putere numai in masura in care spiritul insusi e vazut ca forta care opereaza indaratul lor. Noi suntem cei care decidem. Suntem atat puterea cat si cei care exprima acea putere si hotaram ce va purta cu el acel cuvant. Omul e creatorul cuvintelor, le alege, le plaseaza in forma in care ele trebuiesc sa opereze si sa-si exercite puterea. Cuvantul e o samanta, puterea spiritului actioneaza asupra cuvintelor asa cum actioneazanatura asupra semintei. Activitatea fortelor naturii face samanta sa incolteasca, deoarece samanta nu are puterea in ea insasi, este doar un vehicul al acelei forte.

Sa gandesti cu gandurile lui Dumnezeu, aceasta ar fi esenta puterii spirituale. In clipa in care rostim un cuvant negativ irosim energia pura si perfecta a Lui Dumnezeu, de aceea este bine ca in permanenta sa gandim, sa simtim, sa vorbim si sa actionam pozitiv si constructiv. In cuvinte se afla puterea si energia create de gandire.
In ziua in care omul va intelege ca are puterea de a-si schimba viata prin cuvintele create de gandire, atinge maturitatea. Cuvantul repetat de un million de ori devine obiect, spuneau yoghinii. Inseamna ca omul poate fi vindecat si i se poate schimba destinul cu ajutorul cuvantului. Noi folosim des cuvantul Dumnezeu si il repetam de multe ori. Fapt bine cunoscut ca pe masura ce un om se foloseste mai mult de acest cuvant, cu atat mai mult se va bucura de binefacerile lui.

Este deajuns sa pronuntam cuvantul Dumnezeu o singura data cunoscandu-I semnificatia, astfel ca ritmul vibratiilor corpului nostru sa se amplifice fata de nivelul anterior.
Datorita acestui cuvant biblia are o longevitate asa de mare. Ganditi-va de cate ori este scris acolo cuvantul Dumnezeu, si deci, pronuntat. Fiecare cuvant scris sau vorbit din aceasta carte are o influenta foarte mare. De aceea este foarte benefic obiceiul de a tine biblia la capatul patului si inainte de a adormi sa se citeasca cateva pagini. Gandurile si cuvintele sunt niste transmisii energetice care in functie de incarcatura lor, adica de frecventa lor joasa sau inalta, ne pot face rau sau bine.

La fel se intampla si in cazul cuvintelor scrise. De aceea, este bine ca la capul patului in care dormim sa nu tinem carti care relateaza despre nefericiri, violente, crime sau publicatii cu orori sexuale.
Aceste bombardamente informationale continute in carti sunt preluate in starea de veghe sau de somn, afectand intr-o masura foarte mare organismul uman. Dupa o vreme ne simtim rau, obositi, avem cosmaruri, stari deprimante, comportamente bizare si violente. Iubirea e cuvantul care se apropie foarte mult de cuvantul Dumnezeu ca influenta vibratorie si se cunoasc mii de vindecari, care au fost realizate prin folosirea lui. Orice boala cunoscuta cedeaza locul puterii sau puterii iubirii pe care o emitem. Noi putem influenta in mod subtil pe cei aflati in preajma noastra, prin energia pozitiva sau negativa pe care o emitem.

Gandurile si sentimentele negative sunt asemenea unor arme puternice care pot cauza pagube considerabile.
Daca uram pe cineva din adancul inimii si trimitem spre el ganduri negative putem contribui la distrugerea lui. In vindecarea de la distanta grupurile de tamaduitori se roaga pentru cei aflati departe de ei. Ei trimit ganduri pozitive spre cel bolnav si prin acestea se produce vindecarea. Gandul e permisul nostru de intrare in rezonanta vibratorie cu cei din univers, deci si cu cei din imparatia cerurilor. Cereti ceea ce voiti si se va da voua Ioan, De aceea, e benefic ca omul sa utilizeze numai cuvinte de inalta vibratie. Fiecare cuvant atrage o energie asupra celui care il exprima si energia e in raport cu vibratia cuvantului.

Sa evitam permanenta emiterea de ganduri de vibratie joasa ca: ganduri de ura, invidie si de razbunare. Cuvintele sunt cartile noastre de vizita in plan subtil.
Cu cat cuvintele sunt mai alese si mai inalt vibrationale cu atat cel care le utilizeaza e un spirit evoluat, o fiinta de inalta vibratie spirituala. Cu cat vibratia cuvintelor e mai joasa cu atat fiinta care se manifesta astfel dovedeste ca e un spirit involuat, un om de vibratie joasa, in care nu este bine sa ai incredere. El e purtator de energii joase prin care isi atrage tot felul de necazuri, accidente si boli. Devine astfel o victima sigura a energiilor de vibratie joasa pe care le emite. Apa poate stoca energii si informatii pe care le poate transmite mai departe, actionand ca un condensator organic natural. Avand in vedere ca in corpul uman exista cca. Energiile si informatiile pot fi din cele vindecatoare sau distructive, generate de cel care le-a emis.

Deci apa poate stoca energii si informatii care pot fi transferate pacientului pentru a se vindeca. ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si anumite frecvente. ADN-ul uman este responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveste si ca depozit de energii si informatii si cale de comunicare. Adica un fel de internet. ADN-ul reactioneaza la limbajul folosit. Deci se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct pentru a influenta AND-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare. Astfel corpul uman e programabil prin limbaj, cuvinte si ganduri. ADN-ul e un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventele care le emit.

Vindecarile miraculoase de la distanta, telepatia si clarviziunea pot fi astfel explicate cu usurinta si in mod natural. In concluzie: putem face afirmatia ca celulele sunt casele sau locurile de stocare a datelor pentru memorie sau mai corect spus celulele sunt doar memorie imbracata in materie. Pentru ca incepand din acest moment, sa nu mai facem rau nici unei fiinte din univers, nici macar cu gandul, trebuie sa avem in vedere urmatoarele:
De fapt, nimic nu e intamplator si meritam sa suportam tot ceea ce ne este dat pentru ca noi l-am gandit despre noi sau despre altii. Raul pricinuit altuia prin gand, vorba sau fapta ne face rau si noua inzecit. Legea de baza a universului e legea bunei randuieli: Ce dai bine sau rau, aceea primesti mult amplificat. Nimeni nu poate face rau fara sa plateasca, asa cum nu poate face bine fara a fi rasplatit.

Tot ce emite un om in mediu, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, cuvinte, dorinte, fapte, sentimente se intorc inapoi la el, produce efecte perturbatoare daca nu sunt acordate cu vibratiile de armonie ale fiintei. Gandurile, cuvintele si actiunile noastre sunt energii. Tot ce emitem in exterior se intoarce la noi. Ce semeni, aceea vei culege.
Conform legii naturale a polaritatii, atunci cand cineva agreseaza alte persoane si le distruge, aceeasi agresiune se va intoarce impotriva agresorului inzecit. Cand cineva persista in a ataca, el nu-si da seama ca nu poate sa o faca fara sa atraga asupra sa aceeeasi soarta. Tot ce trimitem in exterior ca gand, cuvant, fapta sau afectiune este returnat amplificat catre noi. Noi atragem in permanenta evenimente compatibile cu gandurile care le emitem.

Deci culegem roadele gandurilor noastre. Imaginati-va pentru cateva clipe cate noxe energetice si informationale atragem in corpul nostru prin gandurile de tristete, ura, manie, invidie, lacomie, frustrare despre noi sau despre altii. Cum sangele e expresia fizica a energiilor spirituale, el va fi primul atacat de vibratiile joase prin gandurile si cuvintele rostite. Noi suntem singurele fiinte din univers care ne cauzam producem intamplarile si nimeni sau nimic nu poate fi raspunzator de producerea lor decat noi insine. Izbucnirile nervoase insotite de cuvinte necontrolate nu trec niciodata fara urme, nici pentru cel caruia ii sunt adresate, nici pentru cel care le adreseaza.
Nici un om de pe pamant nu se poate plange ca e agresat de cineva, fiecare se agreseaza de fapt singur prin ceea ce gandeste, spune si face asupra lui sau a celorlati.

Noi suntem singurii responsabili pentru consecintele faptelor, gandurilor, sentimentelor si cuvintelor noastre. Orice cuvant, orice gand, orice fapta raman intiparite in arhiva constiintei cosmice si dupa ele vor fi judecate spiritele noastre dupa moarte. Va spun voua ca pentru oirce cuvant desert pe care-l vor rosti oamenii, vor da socotala in ziua judecatii, caci din cuvintele tale vei fi gasit drept, si din cuvintele tale vei fi osandit.
Matei 36, Lazarev, vol. Iarta-l, nu-i raspunde cu aceeași moneda, blestemandu-l, dimpotriva, tu fii blanda si vezi ce se intampla. Apreciază Apreciază. Si cum sa fac daca sotul meu ma blesteama, imi doreste numai rau, imi vorbeste urat, e lipsit de respect? Comentezi folosind contul tău WordPress.

Cu forta gandului omul poate sa creeze celule sanatoase in corp sau sa le distruga pe cele afectate.
Gandul este cel care atrage raul sau binele in existenta noastra. Putem trage concluzia ca gandul cuvantul este cel care a creat si creaza materia. Cuvantul e puterea pe care o avem de a ne exprima si de a comunica, de a gandi si de a crea evenimentele din viata noastra. Cuvantul e cea mai puternica unealta pe care o are omul. Cuvantul reprezinta manifestarea fiintei noastre spirituale, scanteia divina din interiorul nostru. Cuvantul nostru poate crea cel mai frumos vis si realitate, dar poate si sa distruga tot ce exista in jurul nostru. De aceea, folosirea gresita a cuvantului creeaza iadul pe pamant. Orice putere creatoare folosita rau, nepotrivit, poate deveni putere distructiva.

Cuvantul nostru este magie pura, iar folosirea lui gresita poate deveni magie neagra.
Cuvatul vorbit sau scris este atat de puternic incat un simplu cuvant poate schimba o viata sau poate distruge vietile a milioane de oameni. Un cuvant negativ poate fi un blestem, iar adesea oamenii folosesc cuvantul la fel ca magicienii, blestemandu-se inconstient unii pe altii. Noi ii blestemam adeseori pe altii prin parerile care le exprimam. De exemplu, daca ne intalnim cu un prieten si ii spunem:ai o paloare pe fata care se intalneste numai la oamenii bolnavi de Gel Papillor. Daca el va asculta aceste cuvinte si va fi de accord cu ele se va putea imbolnavi de Gel Papillor. Aceasta e puterea cuvantului. Oamenii care au un nivel ridicat de spiritualitate sunt foarte rezistenti la blesteme, la undele mentale ale altora si la vrajitorii. Cel mai adesea folosim cuvantul pentru a ne imprastia emotiile noastre otravite, pentru a ne exprima furia, gelozia, invidia sau ura.

Cuvantul e cel mai pretios si mai puternic dar pe care il are umanitatea, dar noi il folosim si impotriva noastra. Dintre toate armele de distrugere pe care le-a inventat omul, cea mai teribila si mai puternica este cuvantul nepotrivit care poate sa distruga fara sa lase urme. Noi ne atacam in permanenta prin cuvinte si ne omoram unul pe altul in mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Aceasta practica a devenit cea mai rea dintre toate formele de magie si a fost numita barfa. Barfa, desi pare atat de inofensiva, ne altereaza si scurteaza viata, ne distruge fizic si spiritual, fiindca in permanenta ne ruineaza sufletul si trupul. Barfa e un act de magie neagra si este foarte rea, deoarece este otrava pura.
Cu totii am invatat cum sa barfim acceptand barfa altora, socotind ca aceasta este o modalitate normala de comunicare. Barfa a devenit o forma curenta de comunicare in societatea umana.

Barfa si gandurile urate pe care le genereaza reprezinta un frecvent traumatism aplicat omului la care neam gandit. De cele mai multe ori noi cream o otrava emotionala proprie prin folosirea unor cuvinte ca: sunt gras, imbatranesc, imi cade parul, sunt prost, nu voi fi niciodata perfect, nu voi reusi…etc. Astfel, noi materializam aceste cuvinte in realitatea noastra sau mai bine zis impotriva noastra.
De aceea, important este sa intelegem ce este cuvantul si ce putere are el. Intreaga lume poate sa barfeasca in legatura cu noi, insa daca noi nu punem la suflet, nu dam crezare, vom deveni imuni la barfe. Daca cineva ne trimite in mod intentionat o emotie otravita, dar noi nu o luam la modul personal, ea nu ne va afecta. Cand omul nu accepta emotia otravita aceasta se intoarce asupra celui care a trimis-o si-l afecteaza direct.

Gandul si cuvantul pun in miscare vibratiile ce se propaga in cecuri din ce in ce mai mari, pana ce imbratiseaza intregul univers. Gandul e o energie pura, care nu moare niciodata. Sa ne ferim mintea de gandurile rele despre ceilalti si sa ne asumam intreaga responsabilitate asupra sentimentelor, gandurilor si cuvintelor noastre.
Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca spiritul gandirea influenteaza cu adevarat corpul nostru de la distanta, ca exista un sistem de comunicare inconstienta intre indivizi, ca este posibil sa influentam pe cineva in orice moment, fara ca acesta sa fie constient sau noi sa fim constienti, precum oricine ne poate influenta pe noi, fara stirea noastra.
Omul ar trebui sa constientizeze faptul ca orice idée pozitiva care trece prin mintea sa e o exprimare directa si perfecta a lui Dumnezeu prin el.

Cuvantul e cauza creativa din Univers , iar cuvintele noastre au putere numai in masura in care spiritul insusi e vazut ca forta care opereaza indaratul lor. Noi suntem cei care decidem. Suntem atat puterea cat si cei care exprima acea putere si hotaram ce va purta cu el acel cuvant. Omul e creatorul cuvintelor, le alege, le plaseaza in forma in care ele trebuiesc sa opereze si sa-si exercite puterea. Cuvantul e o samanta, puterea spiritului actioneaza asupra cuvintelor asa cum actioneazanatura asupra semintei. Activitatea fortelor naturii face samanta sa incolteasca, deoarece samanta nu are puterea in ea insasi, este doar un vehicul al acelei forte.
Sa gândești cu gândurile lui Dumnezeu, aceasta ar fi esenta puterii spirituale.

In clipa in care rostim un cuvant negativ irosim energia pura si perfecta a Lui Dumnezeu, de aceea este bine ca in permanenta sa gindim, sa simtim, sa vorbim si sa actionam pozitiv si constructiv. In cuvinte se afla puterea si energia create de gandire. In ziua in care omul va intelege ca are puterea de a-si schimba viata prin cuvintele create de gandire atinge maturitatea. Cuvantul repetat de un million de ori devine obiect, spuneau yoghinii. Inseamna ca omul poate fi vindecat si i se poate schimba destinul cu ajutorul cuvantului. Noi folosim des cuvantul Dumnezeu si il repetam de multe ori. Fapt bine cunoscut ca pe masura ce un om se foloseste mai mult de acest cuvant, cu atat mai mult se va bucura de binefacerile lui.
Este deajuns sa pronuntam cuvantul Dumnezeu o singura data cunoscandu-I semnificatia, astfel ca ritmul vibratiilor corpului nostru sa se amplifice fata de nivelul anterior. Datorita acestui cuvant biblia are o longevitate asa de mare.

Ganditi-va de cate ori este scris acolo cuvantul Dumnezeu, si deci, pronuntat. Fiecare cuvant scris sau vorbit din aceasta carte are o influenta foarte mare.
De aceea este foarte benefic obiceiul de a tine biblia la capatul patului si inainte de a adormi sa se citeasca cateva pagini. Gandurile si cuvintele sunt niste transmisii energetice care in functie de incarcatura lor, adica de frecventa lor joasa sau inalta, ne pot face rau sau bine. La fel se intampla si in cazul cuvintelor scrise. De aceea, este bine ca la capul patului in care dormim sa nu tinem carti care relateaza despre nefericiri, violente, crime sau publicatii cu orori sexuale.
Aceste bombardamente informationale continute in carti sunt preluate in starea de veghe sau de somn, afectand intr-o masura foarte mare organismul uman.

Dupa o vreme ne simtim rau, obositi, avem cosmaruri, stari deprimante, comportamente bizare si violente. Iubirea e cuvantul care se apropie foarte mult de cuvantul Dumnezeu ca influenta vibratorie si se cunoasc mii de vindecari, care au fost realizate prin folosirea lui.
Orice boala cunoscuta cedeaza locul puterii sau puterii iubirii pe care o emitem. Noi putem influenta in mod subtil pe cei aflati in preajma noastra, prin energia pozitiva sau negativa pe care o emitem. Gandurile si sentimentele negative sunt asemenea unor arme puternice care pot cauza pagube considerabile. Daca uram pe cineva din adancul inimii si trimetem spre el ganduri negative putem contribui la distrugerea lui. In vindecarea de la distanta grupurile de tamaduitori se roaga pentru cei aflati departe de ei. Ei trimit ganduri pozitive spre cel bolnav si prin acestea se produce vindecarea.

Gandul e permisul nostru de intrare in rezonanta vibratorie cu cei din univers, deci si cu cei din imparatia cerurilor. Daca ramaneti intru mine si cuvintele mele raman in voi. Cereti ceea ce voiti si se va da voua Ioan, De aceea, e benefic ca omul sa utilizeze numai cuvinte de inalta vibratie.
Fiecare cuvant atrage o energie asupra celui care il exprima si energia e in raport cu vibratia cuvantului. Sa evitam permanenta emiterea de ganduri de vibratie joasa ca: ganduri de ura, invidie si de razbunare. Cuvintele sunt cartile noastre de vizita in plan subtil. Cu cat cuvintele sunt mai alese si mai inalt vibrationale cu atat cel care le utilizeaza e un spirit evoluat, o fiinta de inalta vibratie spirituala.

Cu cat vibratia cuvintelor e mai joasa cu atat fiinta care se manifesta astfel dovedeste ca e un spirit involuat, un om de vibratie joasa, in care nu este bine sa ai incredere. El e purtator de energii joase prin care isi atrage tot felul de necazuri, accidente si boli.
Devine astfel o victima sigura a energiilor de vibratie joasa pe care le emite. Cel care intretine ganduri rele isi cauzeaza rau atat siesi cat si integii lumi, el polueaza universul mental general. Gandurile rele patrund in alte minti in care exista focare vibratorii asemanatoare si determina, prin rezonanta, ganduri similare. Daca intr-un loc se aduna doua persoane care concetreaza gandirea lor asupra unei singure idei influenta pe care acestia o exercita va fi de patru ori mai mare decat in cazul unei singure persoane. La astfel de adunari gradul de influentare creste cu patratul numarului de oameni care urmaresc acelasi ideal.

Atunci cand un numar foarte mare de oameni se concentreaza asupra unui acelasi scop, ca de exemplu un meci de fotbal, sarbatorirea Craciunului sau alte elemente similare ca anvergura, se creaza in intregul mediu inconjurator o forta cu efect similar luminii laser, acela de manifestare in acelasi faza.
Astfel se explica in termeni stiintifici cum se poate influenta vremea. In mod similar si gandurile rauvoitoare despre un om sunt suficiente pentru a influenta energetica pamantului. De modul in care vom simti si vom gandi depinde destinul intregii planete. Energetica negativa a omenirii unindu-se intr-un singur curent poate deveni un pericol fundamental pentru planeta noastra. Toate vibratiile mentale si emotionale de vibratie joasa emise de oameni fac o aura uriasa in jurul Terei, asemenea unui strat izolator, care afecteaza legaturile energetice vitale si continue cu Universul.

De aceea planeta noastra este bolnava datorita gandurilor si vorbelor negative emise de locuitorii ei. Acest halou negru in jurul planetei noastre ar putea fi anulat numai daca majoritatea oamenilor ar cauta in mod sistematic sa emita numai ganduri si emotii inalt vibratorii. Umanitatea trebuie sa purifice si sa asaneze locuinta sa planetara. In caz contrar omul va fi judecat si pedepsit de natura. De aceea noi trebuie ca din acest moment sa incercam sa iubim si sa iertam cat mai mult ca sa putem salva prabusirea acestei planete. Supararea indelungata pe un vecin poate crea o problema, dar aceeasi suparare indreptata catre un grup de oameni uniti dupa criteriul economic, social, national si religios patrunde mai adanc si se vindeca mai greu.

Condamnarea frecventa a statului, a societatii, patrunde foarte adanc si poate genera cele mai grave boli in cateva generatii, chiar pana la pieirea neamului.
Daca omul crede ca toata lumea e cruda si nedreapta, agresivitatea societatii in cazul dat va atinge cote maxime. Sa folosim intotdeauna cuvantul pentru a ne inalta pe noi si pe ceilalti si niciodata pentru a distruge. Indiferent de conditia noastra sociala trebuie sa devenim constienti ca putem schimba totul in jurul nostru, in bine sau in rau, prin modificarea gandurilor si dorintelor noastre. Majoritatea oamenilor nu fac decat sa critice si sa blesteme pe cei care ii guverneaza.
Sub influenta acestor ganduri negative si rau facatoare guvernantii sunt impinsi sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra intregului popor. Bazat pe fapte, pe experiență , pe constatărĭ : științe pozitive. Materialist, realist , fig.

Scris, nu natural , nu tradițional : dreptu pozitiv. Cantitățĭ pozitive, cele precedate de semnu plus.
Electricitate pozitivă, aceĭa care se obține pin [! Probă pozitivă, în fotografie, proba care se obține expunînd la lumină o probă negativă pusă în contact cu o foaĭe sensibilă și care reproduce modelu cu umbrele și lumina reală. Se zice și un pozitiv, n. Gradu pozitiv, acela care arată adjectivu la punctu luĭ de plecare fără a fi comparat , ca bun față de maĭ bun comparativ orĭ cel maĭ bun, foarte bun superlativ.

Orice gand sau cuvant influenteaza pozitiv sau negativ persoana la care ne gandim – ASTRODEVA

pozitiv - definiție și paradigmă | dexonline
Noi avem puterea de a crea si aceasta putere este asa de mare incat tot ceea ce credem se poate transforma pentru noi in realitate. Noi ne cream pe noi insine si devenim ceea ce credem ca suntem. De veti crede, toate sunt cu putinta celui care crede Marcu 9, In permanenta noi cream lucrul in care credem cu adevarat. Noi putem sa fim, sa facem si sa avem tot ceea ce ne imaginam. Atunci cand stim ce vrem, universul ne ofera spontan ceea ce avem nevoie pentru realizarea acestui tel.

Ceea ce numim noi forta universala e o putere divina pe care Tatal o da copiilor sai pentru a o folosi. Noi suntem imaginea lui Dumnezeu, Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv forma fizica si dispunem de o intreaga putere creatoare. Creatia are la baza cuvantul, iar cuvantul este expresia gandului. Dumnezeu a creat universul folosind forta creatoare a Ce inseamna cuvantul negativ si pozitiv si i-a dat si omului sansa de a o folosi in sens creativ. Cuvantul e cauza creativa din Univers, iar cuvintele noastre au putere numai in masura in care spiritul insusi e vazut ca forta care opereaza indaratul lor. Noi suntem cei care decidem.

Suntem atat puterea cat si cei care exprima acea putere si hotaram ce va purta cu el acel cuvant.

Diferenta intre Pozitiv/Negativ si Benefic/Malefic

Ce înseamnă că testul coronavirus CovID19 este pozitiv sau negativ

Care exprimă o negare sau un refuz, care neagă ceva. Lipsit de însușiri bune, de calități, ngativ care produce rău, care este periculos. Despre numere, mărimi scalare etc. Care este mai mic decât zero sau egal cu zero ; care se notează în scris cu semnul minus. Despre electricitate, sarcini electrice Care apare la anodul unui element generator electrochimic.

Lasă un răspuns