Ce este un negatoscop

Negatoscop cu sursa de lumina fluorescenta difuz repartizata pe suprafata. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit. Fiecare negatoscop are un design elegant, usor de integrat in spatiul medical unde se va monta, carcasa e metalica, vopsita electrostatic, ramele fiind din inox. Cu un tub fluorescent de V si putere de 32 W, negatoscopul din oferta are sistem de prindere si eliberare rapida a. Daca ati gasit un inconvenient la comanda dvs., Categorii Ce este nou Oferte Produse esentiale Covid 29 46 98 Account. 0. Negatoscop de coloana de perete, cu aprindere directă, mic 30×90 din oţel inoxidabil ,00 € , Negatoscop cu structura din plastic turnat si profil care mentine radiografiile pe intreg perimetrul suprafetei iluminate. Caracteristici: Iluminarea este uniforma datorita prezentei a 4 tuburi fluorescente neon cu un difuzor special opalin. – Proiectat pentru folosirea montat pe perete sau pe masa. – Dimensiuni: 30 x 45 cm. – Putere maxima.

Ce este un negatoscop

Ce este un negatoscop
Acest dispozitiv este utilizat în mod constant în diferite instituții medicale sau în timpul orelor de curs în sălile de clasă. Fiecare negatoscop are un design elegant, usor de integrat in spatiul medical unde se va monta, carcasa e metalica, vopsita electrostatic, ramele fiind din inox. LED-ul medical Ng-1 este conceput pentru a vizualiza imaginile cu raze X uscate și ude în lumină transmisă. Zona comuna MD TD. Alegerea Editorului. Afla mai multe. Add account.

Angajam Tehnician D. C Neomed SRL are obligatie contractuala doar fata de titularul facturii de achizitie. Produsele sunt noi, si se livreaza sigilate in functie de politica fiecarui producator si in ambalajul original al producatorului. Salvează-mi numele, emailul și situl web Ce este un negatoscop acest navigator Ce este un negatoscop data viitoare când o să comentez.
Vizualizatorul cu raze X este un dispozitiv special care permite analizarea imaginilor cu raze X, precum și compararea unui număr de radiografii pentru a face un diagnostic corect pacientului sau pentru a monitoriza boala în timpul tratamentului. Negatoscopul medical vă permite să studiați atât imagini negative cât și uscate. Negatoscop x43 fara regulator de lumina M Stoc epuizat. ,00 RON ,00 RON. ,00 RON ,00 RON. Stoc epuizat. Se afiseaza din 10 produs(e) Inapoi la inceput Creeaza un cont nou.

De unde se poate cumpara un negatoscop de calitate; De ce este recomandata vitamina C; Siguranta si satisfactie garantata la Auto Cobalcescu; Nu trebuie sa platesti mult pentru sepcile personalizate; Despre estetica faciala si serviciile Vio Dent; Recent Comments. Archives. February ; January ; December ; November ; October 3/23/ · se poate face un negatoscop si cu un singur neon, pus pe cant, nu in spate, lumina va fi difuza si omogena tips and triks ia pagini aurii cauta o firma care confectioneaza firme luminoase si iti produc ei rama eleganta de aluminiu, neon slim si tot ce hpv.iubescstudentia.ro ca cu mil o rezolvi.

Negatoscop medical: recenzie, caracteristici și recenzii

Negatoscop pentru Radiografii - Stomatologie, Chirurgie - hpv.iubescstudentia.ro
Adresa ta Ce este un negatoscop email nu va fi publicată. Alte categorii Pupinele Autoclave Lampi bactericide. Alte categorii Monitoare si dopplere Ce este un negatoscop Monitoare si dopplere vasculare. Dispozitivul poate fi montat pe un perete sau montat pe o masă. Salvează-mi numele, emailul și situl web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez. Turbina LED autogenerare lumina Quick view. Daca ai monitor in cabinet incearca pe fond alb.

Turbina LED autogenerare lumina Urmatorul produs. Ghidaj optic lampa fotopolimerizare 12mm Negatoscop medical Curier rapid. Livrare gratuita. Preturi reduse. Oriunde in Romania.

Cantitate Negatoscop medical. Descriere Informații suplimentare Recenzii 0 Livrare si retur Descriere Negatoscop medical NG-1 pentru vizualizarea radiografiilor este indispensabil intr-un cabinet stomatologic modern, fiind ideal pentru citirea oricarui tip de investigatie radiologica dentara — de la o simpla radiografie retroalveolara pana la o ortopantomograma, datorita suprafetei active generoasa.
Rama negatoscopului este construita in asa fel incat sa sustina radiografia in pozitie, rezolvand astfel nevoia de sisteme suplimentare de prindere Negatoscop medical. Informații suplimentare Garantie 6 luni. Recenzii 0 Recenzii Nu există recenzii până acum. Livrare si retur Cand ajunge coletul? Ai inregistrat comanda inainte de ora ? Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune.

Prin continuarea utilizarii site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre www. Afla mai multe. Datele personale de pe site-ul www. Acasa Mobilier Medical Negatoscop. Relevanta Nume – crescator Nume – descrescator Pret – crescator Pret – descrescator. La reducere! Disponibil pentru productie.
Ambalare: 1 bucata. Adauga in cos. Disponibil pentru pre-comanda. De obicei, pentru utilizare, negatoscopul este fixat pe un suport special, iar imaginea este privită în poziție orizontală. Vizualizatorul cu raze X constă dintr-un instrument care reglează funcționarea dispozitivului, o lampă, un corp din oțel, fitinguri de fixare și sticlă acrilică.

Acest design al dispozitivului este universal și vă permite să îl utilizați atât pe o suprafață orizontală, cât și pe perete. Funcționarea dispozitivului se bazează pe lumina care trece prin sticlă și pe instantaneu, care este împrăștiată și „transmite” informațiile necesare.
Comoditatea de a analiza imaginea este asigurată de prezența perdelelor pentru diafragma suprafeței și de funcția de reglare a luminozității strălucirii. Cele mai moderne modele pot fi echipate cu un afișaj cu cristale lichide, care funcționează atât din baterii, cât și din rețea. În același timp, desigur, prețul pentru astfel de negatoscoape medicale este puțin mai mare. De regula, negatoscopul modern este dotat cu lămpi fluorescente.

Practic, nu distorsionează imaginea cu pâlpâire constantă, iar când dispozitivul este pornit, acestea se înfloresc mult mai repede.
În același timp, negatoscopul cu lămpi fluorescente are, de asemenea, avantajele sale – va servi mult mai mult și mai accesibil în preț. Ecranele dispozitivelor, proiectate pentru 3 și 4 radiografii, sunt împărțite în două zone separate, cu iluminare individuală a fiecăruia inclusiv cadru cu cadru. Lumina luminoasă difuză vă permite să explorați cele mai mici detalii din imagine și este produsă de lămpi fluorescente sau fluorescente, care diferă în nivelul luminozității strălucirii.
Înainte de a achiziționa un negatoscop, este necesar să studiem următoarele caracteristici și să determinăm scopul: Un negatoscop medical cu două cadre NM-2 cu o dimensiune de x mm este destinat vizualizării razelor X umede și uscate. Poate fi așezat atât pe perete cât și pe o suprafață orizontală.

Negatoscop medical – Stomatologie

Un negatoscop cum e mai bine?
Negatoscop medical NG-1 pentru vizualizarea radiografiilor este indispensabil intr-un cabinet stomatologic modern, fiind ideal pentru citirea oricarui tip de investigatie radiologica dentara — de la o simpla radiografie retroalveolara pana la o ortopantomograma, datorita suprafetei active generoasa. Dimensiunea totala a negatoscopului inluzand rama este de 36 x 24 cm, cu o suprafata de iluminare de 30 x 20 cm, suficient pentru plasarea unei radiografii panoramice. Distributia luminii se face in mod egal Ce este un negatoscop toata suprafata, fara pete, zone gri, sau zone mai slab sau mai puternic iluminate, asigurand mediul ideal pentru citirea si interpretarea unei radiografii.

Negatoscop medical NG-1 are posibilitatea montarii pe perete, in apropierea unitului dentar sau Ce este un negatoscop pe unit necesita un brat suplimentar, care nu este inclus in pachet. Rama negatoscopului este construita in asa fel incat sa sustina radiografia in pozitie, rezolvand astfel nevoia de sisteme suplimentare de Ce este un negatoscop. Adresa ta de email nu va fi publicată. Salvează-mi numele, emailul și situl web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez. Intra in cont. Turbina LED autogenerare lumina Urmatorul produs. Ghidaj optic lampa fotopolimerizare 12mm Negatoscop medical

Negatoscoape

Negatoscop medical: recenzie, caracteristici și recenzii

Vizualizatorul cu raze Ce este un negatoscop este un dispozitiv special care permite analiza radiografiilor, precum și pentru a compara o serie de imagini pentru a face un diagnostic corect pacientului sau pentru a monitoriza boala în timpul tratamentului. Negatoscopul medical vă permite să studiați atât imagini negative cât și uscate. Acest dispozitiv este utilizat în mod constant în diferite instituții medicale sau în timpul orelor de curs în sălile de clasă. De obicei, pentru utilizare, negatoscopul este fixat pe Ce este un negatoscop suport special, iar imaginea este privită în poziție orizontală.

Vizualizatorul Ce este un negatoscop raze X constă dintr-un instrument care reglează funcționarea dispozitivului, o lampă, un corp din oțel, fitinguri de fixare și sticlă acrilică. Acest design al dispozitivului este universal și vă permite să îl utilizați atât pe o suprafață orizontală, cât și pe perete. Funcționarea dispozitivului se bazează pe lumina care trece prin sticlă și pe instantaneu, care este împrăștiată și „transmite” informațiile necesare. Comoditatea de a analiza imaginea este asigurată de prezența perdelelor pentru diafragma suprafeței și de funcția de reglare a luminozității strălucirii.

Lasă un răspuns