Ce este cuvantul negativ

Daca cuvantul e rostit intr-o doara sau fara forta gandului, el nu ajunge sa se implineasca dar tot poate produce rau daca este negativ. Orice cuvant negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de boomerang, amplificat si asupra noastra. ADEVĂRÁT adj., adv. 1. adj. aievea, autentic, cert, incontestabil, neîndoielnic, neîndoios, nescornit, netăgăduit, pozitiv, real, sigur, veridic, veritabil. (Un lucru ~.) 2. adv. (interogativ) cert, serios, sigur. 1/7/ · Electronul este o particulă subatomică fundamentală cu sarcină electrică negativă, care împreună cu nucleul atomic formează atomul. Când se desprinde un electron, acesta se va uni cu o moleculă vecină.

Așa se transformă într-un ion negativ, iar molecula rămasă singură devine ion pozitiv. Acesta este fenomenul ionizării. Daca cuvantul e rostit intr-o doara sau fara forta gandului, el nu ajunge sa se implineasca, dar tot poate produce rau daca este negativ. Orice cuvant negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de bumerang, amplificat si asupra noastra.

Ce este cuvantul negativ

Ce este cuvantul negativ
Atributul arată proveniența Cizme de împrumut. Cuvântul repetat de un million de ori devine obiect, spuneau yoghinii. Noi ne cream pe noi înşine şi devenim ceea ce credem. De aceea, trebuie ca mai intai sa alegem cuvintele si apoi sa le dam putere. Ce este cuvantul negativ ~. Majoritatea oamenilor îşi lasă sentimentele să clocotească, spun ce le vine la gură şi într-o bună zi, karma le sună la uşă şi le spune: haideţi că a sosit vremea să plătiţi. Care a suferit modificări, transformări pozitive ; care s-a înnoit, s-a împrospătat.

Subiectul este exprimat printr-un verb la supin E ușor de văzut. Regulă obligatorie, lege după care trebuie să se conducă cineva sau ceva. De veţi crede, toate sunt cu putinţă celui care crede Marcu 9, Un cuvânt negativ poate fi un blestem, iar adesea oamenii folosesc cuvântul la fel ca magicienii, blestemându-se inconştient unii pe alţii. Partea centrală a unui atom, care poartă electricitate pozitivă și Ce este cuvantul negativ care se concentrează aproape întreaga masă a atomului.
Ce este feedback-ul negativ? Feedback – ul negativ promovează starea unei rămășițe de sistem în echilibru, atunci când aceasta suferă modificări cauzate de o acțiune. Acest tip de feedback caută stabilitatea unui sistem. Dacă cuvântul e rostit într-o doară sau fără forţa gândului, el nu ajunge să se împlinească dar tot poate produce rau daca este negativ.

Orice cuvânt negativ adresat unui om reprezintă un atac energetic asupra lui, cu efect de boomerang, amplificat şi asupra noastră.

Ce sunt ionii? – Stiripentrucopii

ce este pozitiv - definiție | dexonline
Noi suntem singurele fiinte din univers care ne cauzam producem intamplarile si nimeni sau nimic nu poate fi raspunzator Ce este cuvantul negativ producerea lor decat noi insine. Mărime ~ă. Răsturnare, schimbare de sens; inversare. Carte ~ă. Cuvâtul vorbit sau scris este atât de puternic încât un simplu cuvâ nt poate schimba o viaţă sau poate estte vieţile a milioane de. A avea o mișcare involuntară spontană din cauza unei emoții pozitive puternice.

Un cuvant negativ poate fi un blestem, iar adesea oamenii folosesc cuvantul la fel ca magicienii, blestemandu-se inconstient unii pe altii. Cu ~ a numărat; b cu socoteală. Partea centrală a unui atom, care poartă electricitate pozitivă și în care se concentrează aproape întreaga masă Ce este cuvantul negativ atomului.

Noi putem influenta in mod subtil pe cei aflati in preajma noastra, prin energia pozitiva sau negativa pe care o emitem. Gandurile si sentimentele negative sunt asemenea unor arme puternice care pot cauza pagube considerabile. Daca uram pe cineva din adancul inimii si trimetem spre el ganduri negative putem contribui la distrugerea lui. Ei trimit ganduri pozitive spre cel bolnav si prin acestea se produce vindecarea. Orice cuvant are o frecventa vibratorie.
De aceea, e benefic ca omul sa utilizeze numai cuvinte de inalta vibratie.

Fiecare cuvant atrage o energie asupra celui care il exprima si energia e in raport cu vibratia cuvantului. Sa evitam permanenta emiterea de ganduri de vibratie joasa ca: ganduri de ura, invidie si de razbunare. Cuvintele sunt cartile noastre de vizita in plan subtil. Cu cat cuvintele sunt mai alese si mai inalt vibrationale, cu atat cel care le utilizeaza e un spirit evoluat, o fiinta de inalta vibratie spirituala.
Cuvintele de vibratie joasa Cu cat vibratia cuvintelor e mai joasa cu atat fiinta care se manifesta astfel dovedeste ca e un spirit involuat, un om de vibratie joasa. O vibratie joasa inseamna o functionare la nivel coborit a celui care o are. Vibratia joasa se recunoaste dupa starea pe care ti-o da: de tensiune, de teama, de boala, de nemultumire, de nefericire. Omul devine astfel o victima sigura a energiilor de vibratie joasa pe care le emite.

Majoritatea oamenilor nu fac decat sa critice si sa blesteme pe cei care ii guverneaza. Sub influenta acestor ganduri negative si rau facatoare guvernantii sunt impinsi sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra intregului popor. Iata deci ce forta distructiva se poate realiza atunci cand oamenii gandesc negativ, in mod colectiv, la o anumita persoana.
Sa binecuvantam pe marii initiati si calugari care emit in permenenta vibratii mentale foarte pozitive prin care salveaza omenirea de la autodistrugere. Toate cuvintele pe care le rostim sau gandim creeaza realitatea noastra, se materializeaza. Gandurile sunt ca niste fiinte vii, caci ele poarta in univers informatia furnizata de noi insine. Ele reprezinta cea mai vie si subtila forta a omului.

Orice fraza e formata din cuvinte, constituind o grupare informational- energetica , asemenea unui organism viu care traduce in fapt informatia persoanei careia i-a fost adresata fraza.
Ea nu primeste mesajul asa cum il concepem noi, ci sub forma unei energii pe care o decodifica in felul sau propriu. Cuvantul rostit are o mare putere intrucat ii dam energie din corpul nostru ca sa-l facem sa lucreze. De aceea, trebuie ca mai intai sa alegem cuvintele si apoi sa le dam putere. Gandul poate fi forta dinamizatoare din spatele cuvantului rostit si astfel ii dam putere.
A te teme de cuvintele negative auzite la altii despre tine inseamna a le spori energiile si astfel influenta lor negativa asupra ta va creste. Daca cuvantul e rostit intr-o doara sau fara forta gandului, el nu ajunge sa se implineasca, dar tot poate produce rau daca este negativ.

Orice cuvant negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de bumerang, amplificat si asupra noastra.
Efectul gandurilor si cuvintelor noastre bune sau rele revin la noi cu siguranta cu care le-am emis in mod amplificat. Cand esti lovit cu vorba doare mai mult decat daca esti lovit cu mana sau cu piciorul. Cuvintele sunt energii cu modulatii aproape infinite, care produc efecte devastatoare in timp asupra corpului subtil al fiintelor umane. Astfel, ne atacam, ne facem rau si ne omoram unul pe altul in mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Multi oameni au obiceiul de a rosti blesteme pentru orice fleac, ei isi blesteama parintii, copii, vecinii, prietenii, de a apela la vrajitorie sau magie neagra.

Este un obicei foarte rau, fiindca vorbele creeaza conditii ca nenorocirile sa apara. Un cuvant este o racheta ce parcurge spatiul si care in trecerea ei declanseaza forte, agita entitati si provoaca efecte ireparabile. De aceea s-a spus: inainte de apusul soarelui impaca-te cu fratele tau. Acest lucru inseamna ca trebuie rapid sa reparam raul facut celorlalti. Cand ne gandim la cineva se creeaza un canal energetic intre noi si omul la care ne gandim. Energia cuvintelor rautacioase – cu incarcatura negativa – aruncate asupra unei persoane, precum si intensitatea cu care au fost rostite, au efecte devastatoare, in timp, asupra corpurilor subtile si ale aurei acelui om si lucreaza asa cum au fost adresate.

De fapt, orice cuvant sau gand bun sau rau poarta in el informatii ce duc la energiile pe care le formeaza. Astfel: acolo unde se duce atentia se duce si energia. Important e ca energia si informatiile trimise sa fie pozitive. Posibile solutii Pentru ca incepand din acest moment sa nu mai facem rau nici unei fiinte din univers, nici macar cu gandul, trebuie sa avem in vedere urmatoarele: Nu emiteti niciodata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui.
Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orice repros al tau reprezinta un program de distrugere a aceluia spre care il adresati. Efectul va fi mai mare daca persoana respectiva este intr-o stare de vulnerabilitate energetica.

La om si sufletul se deschide prin spate. Tot ce vei rosti in urma omului, totul se va implini.
De aceea, daca ati rostit in urma cuiva un blestem, veti continua in subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a intors spatele, inclusiv propriilor vostri copii. De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sau cu care ne intalnim sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru, prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare. Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari in campul lui energetic si intra in suferinta.

Cand omul se gandeste la cineva nu prea frumos, are loc conectarea de energii negative comune si chiar fara a-i dori raul poti sa il produci.
Una din legile universului e aceea de a nu face rau unei persoane nici macar cu gandul. Cand cineva gandeste ca se poate intampla ceva rau lui insusi sau altcuiva, el atrage toate nenorocirile asupra destinatarului si cu cat acestea sunt reprezentate in mod real, cu atat mai mare e raul pe care il provoaca. Nu raspundeti raului cu rau sau ocarei cu ocara, ci dimpotriva binecuvantati. Cand binecuvantam dam si primim in acelasi timp. Oferind pace si iubire, acestea se intorc la noi insutit. Nu se raspunde la ura si la rautate cu rautate, ci cu ganduri de iubire si lumina, chiar daca ne vine greu s-o facem.
De aceea mii de oameni se autodistrug in mod inconstient, deoarece se hranesc in permanenta cu fructele putrede ale gandirii negative.

Prin ura, rautate si furie nu vei rezolva niciodata nimic. Numai iubirea recompenseaza. Ura face mai multe ravagii semenilor nostri decat pe campul de lupta. Oamenii se ucid intre ei mai degraba cu vorba decat cu fapta. Antidotul urii este iubirea si iertarea. Frica, indoiala, orice gand negativ sunt nocive, toxice si autodistructive. Cand te simti vinovat in ganduri, vorbe sau fapte fata de cineva e important sa-ti ceri iertare in fapt sau macar in gand respectivului.
Fa-o pentru tine. Sa nu te preocupe reactia celuilalt. Oricand aveti ganduri “negre” despre o persoana, aduceti-va aminte sa comutati butonul si sa va rugati pentru sanatatea ei si sa-i trimiteti ganduri de lumina si iubire.

Un om nervos, care are tensiunea ridicata, explodeaza in torente de cuvinte, in lamentari, intr-o agresivitate necontrolata care ii va afecta pe cei apropiati sau mai indepartati care vor prelua inconstient energiile negative pe care acestale emana.
Atunci cand ne pierdem controlul, noi spunem si facem lucruri pe care nu am fi dorit sa le spunem si sa le facem. De aceea e atat de important sa devenim impecabili in gandire, in vorbire, adica sa gandim pozitiv si sa spunem numai cuvinte pozitive. Tot ce emitem in exterior se intoarce la noi. Ce semeni, aceea vei culege. Conform legii naturale a polaritatii, atunci cand cineva agreseaza alte persoane si le distruge, aceeasi agresiune se va intoarce impotriva agresorului inzecit. Cand cineva persista in a ataca, el nu-si da seama ca nu poate sa o faca fara sa atraga asupra sa aceeeasi soarta.
Tot ce trimitem in exterior ca gand, cuvant, fapta sau afectiune este returnat amplificat catre noi.

Noi atragem in permanenta evenimente compatibile cu gandurile care le emitem. Deci culegem roadele gandurilor noastre. Imaginati-va pentru cateva clipe cate noxe energetice si informationale atragem in corpul nostru prin gandurile de tristete, ura, manie, invidie, lacomie, frustrare despre noi sau despre altii. Cum sangele e expresia fizica a energiilor spirituale, el va fi primul atacat de vibratiile joase prin gandurile si cuvintele rostite. Noi suntem singurele fiinte din univers care ne cauzam producem intamplarile si nimeni sau nimic nu poate fi raspunzator de producerea lor decat noi insine.
Izbucnirile nervoase insotite de cuvinte necontrolate nu trec niciodata fara urme, nici pentru cel caruia ii sunt adresate, nici pentru cel care le adreseaza.

Nici un om de pe pamant nu se poate plange ca e agresat de cineva, fiecare se agreseaza de fapt singur prin ceea ce gandeste, spune si face asupra lui sau a celorlati. Noi suntem singurii responsabili pentru consecintele faptelor, gandurilor, sentimentelor si cuvintelor noastre. Orice cuvant, orice gand, orice fapta raman intiparite in arhiva constiintei cosmice si dupa ele vor fi judecate spiritele noastre dupa moarte.
Va spun voua ca pentru oirce cuvant desert pe care-l vor rosti oamenii, vor da socotala in ziua judecatii, caci din cuvintele tale vei fi gasit drept, si din cuvintele tale vei fi osandit. Matei 36, Lazarev, vol. Iarta-l, nu-i raspunde cu aceeași moneda, blestemandu-l, dimpotriva, tu fii blanda si vezi ce se intampla.
Apreciază Apreciază.

Si cum sa fac daca sotul meu ma blesteama, imi doreste numai rau, imi vorbeste urat, e lipsit de respect? Comentezi folosind contul tău WordPress. Comentezi folosind contul tău Google. Comentezi folosind contul tău Twitter. Comentezi folosind contul tău Facebook. Notifică-mă despre comentarii noi prin email.

Notifică-mă despre articole noi via email. Drumuri către tine – Un altfel de blog despre evoluţie spirituală şi dezvoltare personală. Meniu Sări la conţinut. Cuvantul este puterea prin care noi creem sau distrugem. Cuvantul este darul care vine direct de la Dumnezeu. Deci numai prin cuvant Dumnezeu a creat toate cele vazute si nevazute. Daca Dumnezeu a creat lumea dupa chipul si asemanarea Lui, inseamna ca omul a capatat puterea de a creea ca si Dumnezeu.
Ca fii ai Lui, noi avem acces la tot ce are Tatal, posedam totul si suntem liberi ca si Tatal sa ne servim de tot ce El se serveste. Pentru a atinge acest ideal e nevoie de o credinta fara margini. Din pacate omul nu a inteles acest adevar si a cazut in neputinta completa.

Daca forta gandului e creativa, atunci cu certitudine ea este cea cu ajutorul careia omul poate definitiv vindeca orice boala. Cu forta gandului omul poate sa creeze celule sanatoase in corp sau sa le distruga pe cele afectate.
Gandul este cel care atrage raul sau binele in existenta noastra. Putem trage concluzia ca gandul cuvantul este cel care a creat si creaza materia. Cuvantul e puterea pe care o avem de a ne exprima si de a comunica, de a gandi si de a crea evenimentele din viata noastra. Cuvantul e cea mai puternica unealta pe care o are omul. Cuvantul reprezinta manifestarea fiintei noastre spirituale, scanteia divina din interiorul nostru. Cuvantul nostru poate crea cel mai frumos vis si realitate, dar poate si sa distruga tot ce exista in jurul nostru.

De aceea, folosirea gresita a cuvantului creeaza iadul pe pamant. Orice putere creatoare folosita rau, nepotrivit, poate deveni putere distructiva. Cuvantul nostru este magie pura, iar folosirea lui gresita poate deveni magie neagra. Cuvatul vorbit sau scris este atat de puternic incat un simplu cuvant poate schimba o viata sau poate distruge vietile a milioane de oameni. Un cuvant negativ poate fi un blestem, iar adesea oamenii folosesc cuvantul la fel ca magicienii, blestemandu-se inconstient unii pe altii. Noi ii blestemam adeseori pe altii prin parerile care le exprimam. De exemplu, daca ne intalnim cu un prieten si ii spunem:ai o paloare pe fata care se intalneste numai la oamenii bolnavi de Gel Papillor. Daca el va asculta aceste cuvinte si va fi de accord cu ele se va putea imbolnavi de Gel Papillor.

Aceasta e puterea cuvantului. Oamenii care au un nivel ridicat de spiritualitate sunt foarte rezistenti la blesteme, la undele mentale ale altora si la vrajitorii. Cel mai adesea folosim cuvantul pentru a ne imprastia emotiile noastre otravite, pentru a ne exprima furia, gelozia, invidia sau ura. Cuvantul e cel mai pretios si mai puternic dar pe care il are umanitatea, dar noi il folosim si impotriva noastra.
Dintre toate armele de distrugere pe care le-a inventat omul, cea mai teribila si mai puternica este cuvantul nepotrivit care poate sa distruga fara sa lase urme. Noi ne atacam in permanenta prin cuvinte si ne omoram unul pe altul in mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru.

Aceasta practica a devenit cea mai rea dintre toate formele de magie si a fost numita barfa.
Barfa, desi pare atat de inofensiva, ne altereaza si scurteaza viata, ne distruge fizic si spiritual, fiindca in permanenta ne ruineaza sufletul si trupul. Barfa e un act de magie neagra si este foarte rea, deoarece este otrava pura. Cu totii am invatat cum sa barfim acceptand barfa altora, socotind ca aceasta este o modalitate normala de comunicare. Barfa a devenit o forma curenta de comunicare in societatea umana. Barfa si gandurile urate pe care le genereaza reprezinta un frecvent traumatism aplicat omului la care neam gandit. De cele mai multe ori noi cream o otrava emotionala proprie prin folosirea unor cuvinte ca: sunt gras, imbatranesc, imi cade parul, sunt prost, nu voi fi niciodata perfect, nu voi reusi…etc.

Astfel, noi materializam aceste cuvinte in realitatea noastra sau mai bine zis impotriva noastra.
De aceea, important este sa intelegem ce este cuvantul si ce putere are el. Intreaga lume poate sa barfeasca in legatura cu noi, insa daca noi nu punem la suflet, nu dam crezare, vom deveni imuni la barfe. Daca cineva ne trimite in mod intentionat o emotie otravita, dar noi nu o luam la modul personal, ea nu ne va afecta. Cand omul nu accepta emotia otravita aceasta se intoarce asupra celui care a trimis-o si-l afecteaza direct. Gandul si cuvantul pun in miscare vibratiile ce se propaga in cecuri din ce in ce mai mari, pana ce imbratiseaza intregul univers, dupa care ele se intorc la noi tot atat de sigur ca atunci cand le-am emis. Gandul e o energie pura, care nu moare niciodata.

Sa ne ferim mintea de gandurile rele despre ceilalti si sa ne asumam intreaga responsabilitate asupra sentimentelor, gandurilor si cuvintelor noastre.
Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca spiritul gandirea influenteaza cu adevarat corpul nostru de la distanta, ca exista un sistem de comunicare inconstienta intre indivizi, ca este posibil sa influentam pe cineva in orice moment, fara ca acesta sa fie constient sau noi sa fim constienti, precum oricine ne poate influenta pe noi, fara stirea noastra. Omul ar trebui sa constientizeze faptul ca orice idée pozitiva care trece prin mintea sa e o exprimare directa si perfecta a lui Dumnezeu prin el. Cel care intretine ganduri rele isi cauzeaza rau atat siesi cat si integii lumi, el polueaza universul mental general.
Gandurile rele patrund in alte minti in care exista focare vibratorii asemanatoare si determina, prin rezonanta, ganduri similare.

Daca intr-un loc se aduna doua persoane care concetreaza gandirea lor asupra unei singure idei influenta pe care acestia o exercita va fi de patru ori mai mare decat in cazul unei singure persoane. La astfel de adunari gradul de influentare creste cu patratul numarului de oameni care urmaresc acelasi ideal. Atunci cand un numar foarte mare de oameni se concentreaza asupra unui acelasi scop, ca de exemplu un meci de fotbal, sarbatorirea Craciunului sau alte elemente similare ca anvergura, se creaza in intregul mediu inconjurator o forta cu efect similar luminii laser, acela de manifestare in acelasi faza. Astfel se explica in termeni stiintifici cum se poate influenta vremea.
In mod similar si gandurile rauvoitoare despre un om sunt suficiente pentru a influenta energetica pamantului. De modul in care vom simti si vom gandi depinde destinul intregii planete.

Energetica negativa a omenirii unindu-se intr-un singur curent poate deveni un pericol fundamental pentru planeta noastra. Toate vibratiile mentale si emotionale de vibratie joasa emise de oameni fac o aura uriasa in jurul Terei, asemenea unui strat izolator, care afecteaza legaturile energetice vitale si continue cu Universul.
De aceea planeta noastra este bolnava datorita gandurilor si vorbelor negative emise de locuitorii ei. Acest halou negru in jurul planetei noastre ar putea fi anulat numai daca majoritatea oamenilor ar cauta in mod sistematic sa emita numai ganduri si emotii inalt vibratorii. Umanitatea trebuie sa purifice si sa asaneze locuinta sa planetara.
In caz contrar omul va fi judecat si pedepsit de natura.

De aceea noi trebuie ca din acest moment sa incercam sa iubim si sa iertam cat mai mult ca sa putem salva prabusirea acestei planete. Supararea indelungata pe un vecin poate crea o problema, dar aceeasi suparare indreptata catre un grup de oameni uniti dupa criteriul economic, social, national si religios patrunde mai adanc si se vindeca mai greu. Condamnarea frecventa a statului, a societatii, patrunde foarte adanc si poate genera cele mai grave boli in cateva generatii, chiar pana la pieirea neamului. Daca omul crede ca toata lumea e cruda si nedreapta, agresivitatea societatii in cazul dat va atinge cote maxime. Sa folosim intotdeauna cuvantul pentru a ne inalta pe noi si pe ceilalti si niciodata pentru a distruge.
Indiferent de conditia noastra sociala trebuie sa devenim constienti ca putem schimba totul in jurul nostru, in bine sau in rau, prin modificarea gandurilor si dorintelor noastre.

Majoritatea oamenilor nu fac decat sa critice si sa blesteme pe cei care ii guverneaza. Sub influenta acestor ganduri negative si rau facatoare guvernantii sunt impinsi sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra intregului popor. Iata deci ce forta distructiva se poate realiza atunci cand oamenii gandesc negativ in mod colectiv la o anumita persoana. Sa binecuvantam pe marii initiati si calugari ce traiesc in pesteri care emit in permenenta vibratii mentale foarte positive prin care salveaza omenirea de la autodistrugere.
Toate cuvintele pe care le rostim sau gandim creeaza realitatea noastra, se materializeaza. Gandurile sunt ca niste fiinte vii, caci ele poarta in univers informatia furnizata de noi insine. Ele reprezinta cea mai vie si subtila forta a omului. Orice creatie se face cu materialul subtil al gandului.

Deci noi ne cream realitatea in mod constient in orice moment. Gandul uman pozitiv e de origine divina si poarta in energia sa puterea luminii care contine toate puterile si inlatura tot ce contravine ei. A te teme de cuvintele negative auzite la altii despre tine inseamna a le spori energiile si astfel influenta lor negative asupra ta va creste.
Daca cuvantul e rostit intr-o doara sau fara forta gandului, el nu ajunge sa se implineasca dar tot poate produce rau daca este negativ. Orice cuvant negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de boomerang, amplificat si asupra noastra. Efectul gandurilor si cuvintelor noastre bune sau rele revin la noi cu siguranta cu care le-am emis in mod amplificat. Cand esti lovit cu vorba doare mai mult decat daca esti lovit cu mana sau cu piciorul.
Cuvintele sunt energii cu modulatii aproape infinite, care produc efecte devastatoare in timp asupra corpului subtil al fiintelor umane.

Astfel, ne atacam, ne facem rau si ne omoram unul pe altul in mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Multi oameni au obiceiul de a rosti blesteme pentru orice fleac, ei isi blesteama parintii, copii, vecinii, prietenii. Este un obicei foarte rau, fiindca vorbele creeaza conditii ca nenorocirile sa apara. Trebuie sa fiti foarte vigilenti si sa nu terminati vreodata conversatia folosind cuvinte negative despre indiferent orice subiect sau persoana, caci exista o lege universala care face ca aceste cuvinte sa continue sa lucreze negativ.
Chiar daca sunteti obligati sa criticati pe cineva nu sfarsiti prin a-i insira defectele. Terminati cu niste cuvinte pozitive, spunand: are totusi si cateva calitati, amintiti-le si apoi opriti-va.

Cand ne gandim la cineva se creeaza un canal energetic intre noi si omul la care ne gandim. Energia cuvintelor rautacioase — cu incarcatura negativa — aruncate asupra unei persoane, precum si intensitatea cu care au fost rostite, au efecte devastatoare, in timp, asupra corpurilor subtile si ale aurei acelui om si lucreaza asa cum au fost adresate.
De fapt orice cuvant sau gand bun sau rau poarta in el informatii ce duc la energiile pe care le formeaza. Astfel: acolo unde se duce atentia se duce si energia. Important e ca energia si informatiile trimise sa fie positive. Energiile si informatiile directionate catre o persoana patrund in aura corpului respectiv, datorita faptului ca: Nu emiteti niciodata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui. Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orice repros al dvs.

Efectul va fi mai mare daca persoana respectiva este intr-o stare de vulnerabilitate energetica. La om si sufletul se deschide prin spate.
Tot ce vei rosti in urma omului, totul se va implini. Vorba noastra e ca o piatra aruncata in apa, de la care pornesc in toate directiile zeci si sute de cercuri. Savarsind o fapta oarecare noi continuam sa o savarsim de sute de mii de ori in subconstient. Aceasta rezonanta atrage actiuni similare. De aceea, daca ati rostit in urma cuiva un blestem veti continua in subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a intors spatele, inclusiv propriilor dvs.
De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sau cu care ne intalnim sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru, prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare.

Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari in campul lui energetic si intra in suferinta.

Ce înseamnă negativ?

cuvantul - oazadelumina
Este cea mai puternică forţă din univers de care dispune omul. Cuvântul este puterea prin care noi esste sau distrugem. Cuvântul este darul care vine direct de la Dumnezeu. În evanghelia după I oan din biblie se spune referitor neyativ crearea universului: La început a fost cuvântul şi cuvântul era wste Dumnezeu şi Ce este cuvantul negativ era cuvântul. Deci numai prin cuvânt Dumnezeu a creat toate cele văzute şi nevăzute. Dacă Dumnezeu a creat lumea după chipul şi asemănarea Lui, înseamnă că omul a căpătat puterea de a creea ca şi Dumnezeu.

Ca fii ai Lui, noi avem acces la tot ce are Tatăl, posedăm totul şi suntem liberi ca şi Ce este cuvantul negativ să ne servim de tot ce El se serveşte. Pentru a atinge acest cuvnatul e nevoie de o credin Ce este cuvantul negativ fără margini. Noi avem puterea de a crea şi această putere este aşa de mare încât tot ceea ce credem se poate transforma pentru noi în realitate. Noi ne cream pe noi înşine şi devenim ceea ce credem. De veţi crede, toate sunt cu putinţă celui care crede Marcu 9,

Puterea cuvintelor

Ce înseamnă “negativ”?

Ce sunt ionii? Acesta a fost chimist, fizician și inventator. S-a născut în data de 22 septembrie în Regatul Marii Britanii și s-a stins din viață în data de 25 augustla 75 de ani. Acești atomi conțin, la rândul lor, electroni particule încărcate negativ si protoni particule încărcate pozitiv în număr egal. Dacă numărul electronilor nu mai este egal cu al protonilor, atomul devine ion. Există două tipuri de ioni: ioni negativi și ioni pozitivi. Ionul pozitiv are mai mulți protoni, iar cel negativ are mai mulți electroni. Cu alte cuvinte, ionii negativi sunt molecule care se găsesc în aer, în cantități diferite în funcție de mediu.

Cei mai mulți ioni negativi există în zonele de munte, în păduri Ce este cuvantul negativ în apropierea Ce este cuvantul negativ. Acest lucru este demonstrat de cercetători.

Lasă un răspuns