Casa de asigurari deconteaza analiza hpv

Denumirea analizei de laborator. Tarif decontat de casa de asigurari de sanatate (lei) Microbiologie – Exudat faringian. Examen bacteriologic exudat faringian – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare bacteriana *1) 15, Fișiere atașate FISA SOLICITARE INVESTIGATII INALTA PERFORMANTA _ANEXA_pdf MODALITATI PLATA PARACLINIC _Anexa_pdf Anexa 17 Pachet servicii paraclinice si conditii de acordare pdf. Important! Dacă în perioada de valabilitate a biletului de trimitere pentru investigaţii medicale paraclinice (analize de laborator, mamografii, radiografii) un asigurat se internează în spital fără ca investigaţiile recomandate să fie efectuate în ambulatoriu anterior internării, biletul de trimitere îşi pierde valabilitatea, cu excepţia biletelor de trimitere pentru. 8/20/ · Intervenţiile care, dacă nu sunt efectuate la timp, pun în pericol viaţa pacientului sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănăhpv.iubescstudentia.roe acestea se numără operaţia de reconstrucţie a sânilor, bypass-ul gastric şi rinoplastia, informează Operaţia de reconstrucţie a sânilor în cazul pacientelor diagnosticate cu o formă de Gel Papillor mamar nu este considerată una estetică şi.

Casa de asigurari deconteaza analiza hpv

RMN cranio-cerebral nativ. Hormonul luteinizant LH. RMN regiuni coloana vertebrală cervicală, toracală,lombosacrata nativ şi cu substanţă de contrast. Oficialul MedLife nu a dorit să ne spună explicit procentul din costul final al cheltuielilor cu spitalizarea, care este decontat de Casa de asigurari deconteaza analiza hpv. Pacientii care nu prezinta cardul de sanatate sau adeverinta de inlocuire a cardului de anxliza nu vor beneficia de servicii medicale compensate, ci vor plati integral serviciile. RMN abdominal nativ. Solicita o programare. Astfel, pacienţii asiguraţi la Sănătate pot efectua la clinicile Medas investigaţiile decontezza cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist funcţie de investigaţieaflat în contract cu CASMB. Spital General Fundatia „Dr.

Examen fungic din secretii nazale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica.
Analize medicale de ex. HPV – Stiati ca analiza pentru Human papilloma virus (HPV)costa intre – RON? O mamografie la Ba. Servicii medicale prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. In Clinica medicala privata – Fundatia „Dr. Victor Babes” – Spital General se primesc bilete pentru servicii medicale in specialitati medicale, spitalizare continua si spitalizare de zi si servicii paraclinice, decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate – CNAS.

11/20/ · Serviciile medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, de care asiguraţii pot beneficia în cadrul reţelei private de sănătate Regina Maria, se referă la analize de laborator, imagistică, maternitate şi intervenţii chirurgicale, ne-au spus oficialii reţelei Regina Maria. Unele analize de laborator sunt integral decontate de către Casa de Asigurări pentru pacienţii. 8/24/ · Pana la sfarsitul lunii august poti beneficia de analize de laborator gratuite în toate policlinicile si punctele de recoltare din Bucuresti pe baza unei trimiteri de la medicul de.

Analize decontate de casa de asigurari

Complement seric C3. RMN abdominal nativ şi cu substanţă de contrast. Examene din secretii vaginale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica. Găsiţi aici şi aici listele cu analizele de laborator pe care le puteţi efectua gratuit în cadrul reţelei Regina Maria, dacă Caza asigurat. Web design by SoftImpera.

Radiografie de membre- Genunchi. Radiografie de membre- Glezna. Radiografie de membre- Mana. Radiografie de membre- Picior.

Radiografie de membre- Pumn. Radiografie de membre- Sold. Angiografie RMN trunchiuri supra-aortice. Colangio RMN. RMN hipofiză cu substanță de contrast. RMN abdominal nativ. RMN abdominal nativ şi cu substanţă de contrast. RMN cranio-cerebral nativ. RMN cranio-cerebral nativ şi cu substanta de contrast. RMN extrem. RMN gât nativ. RMN pelvin nativ. RMN pelvin nativ şi cu substanţă de contrast. RMN regiune cervicala nativ si cu substanta de contrast.

RMN regiuni coloana vertebrală cervicală, toracală,lombosacrata nativ şi cu substanţă de contrast. RMN regiuni coloana vertebrală cervicală, toracică, lombosacrata nativ. RMN san nativ si cu substanta de contrast. RMN sinusuri. RMN torace nativ. RMN torace nativ si cu substanta de contrast. RMN umăr nativ. RMN umăr nativ şi cu substanta de contrast. Uro RMN cu substanta de contrast. CT abdomen nativ.

CT abdomen nativ şi cu substanţă de contrast administrata intravenos. CT buco-maxilo-facial nativ. Laura Mălâia Medic specialist Chirurgie vasculara.
Marioara Casian Medic primar Gastroenterologie. Imagistica medicala, medici Dr. Costin Minoiu Medic specialist Radiologie – Imagistica medicala.

Radiologie – Imagistica medicala A. Investigatii conventionale 1. In atentia beneficiarilor de servicii CAS : Serviciile paraclinice analize de laborator, ecografii, imagistica medicala si serviciile de spitalizare continua si de zi sunt servicii programabile care se efectuaza in limitele fondurilor alocate, disponibile la momentul programarii. In atentia beneficiarilor de servicii CAS : Incepand din data de Programare Descarcare rezultate.
Informatii Noutati Info medical Posturi vacante Chestionare satisfactie Cercetare medicala Infrastructura cercetare Personal cercetare Proiecte cercetare Activitate stiintifica. Autorizatii Certificari. Evenimente medicale. Sectiunea Accesibilitate. Termeni si conditii utilizare website.

Protectia datelor personale. Spital General Fundatia „Dr. Hemoleucograma completa – hemoglobina, hematocrit, numaratoare eritrocite, numaratoare leucocite, numaratoare trombocite, formula leucocitara, indici eritrocitari. Examen bacteriologic exsudat faringian – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare bacteriana.
Examen fungic exsudat faringian – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica. Examen micologic materii fecale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica. Examene din secretii vaginale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare bacteriana. Examene din secretii vaginale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica.

Examene din secretii uretrale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare bacteriana.
Examene din secretii uretrale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica. Examen bacteriologic din secretii otice – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare bacteriana. Examen fungic din secretii otice – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare fungica. Examen bacteriologic din secretii nazale – Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare bacteriana.

Servicii medicale prin Casa de Asigurari de Sanatate – CAS

Lista investigatiilor paraclinice – analize de laborator. Denumirea analizei de laborator. Tarif decontat de casa de asigurari de sanatate lei. Numaratoare reticulocite. Anticorpi specifici anti Rh la gravida. Creatinkinaza CK. Parathormonul seric PTH. Hormonul foliculinostimulant FSH. Hormonul luteinizant LH. Complement seric C3. Complement seric C4. IgG seric. IgA seric. IgM seric.

IgE seric.

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București

Vezi detalii aici. Toggle navigation. Acasa Servicii Decontate. Servicii Decontate. B Vezi lista serviciilor decontate aici. Imagistica medicala Vezi detalii aici. Radiografie de membre- Antebrat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?