Baltata romanaesca pe nege

baltata romaneasca in categoria Agro si industrie; baltata românească in categoria Vaci; baltata romaneasca cu origine in categoria Vaci; baltata românească in categoria Animale domestice si pasari; baltata romaneasca cu origine in categoria Animale domestice si pasari; baltata românească in categoria Agro si industrie. Vand vaca baltata romaneasca, varsta 9 ani, 8 vitei. Gestanta in 9 luni, sorocul in apr. Aprox. 23 – 25 litri lapte / zi. Vaci baltata romaneasca, cop linie carne. Bicaz, Județul Neamţ.

Lei. Vand vaci baltata romaneasca 10 (zece) bucati, cop – linie de carne, gestante (una buc an. , una buc an , 8 buc anii ), 7 junici 5. Baltata romaneasca este poate cea mai cunoscuta si populara rasa de bovine din Romania, aceasta regasindu-se la circa % din efectivul total din tara noastra. Anual ofera o productie de lapte, in medie, de circa – de litri, acesta avand o grasime de 4%.

Baltata romanaesca pe nege

Baltata romanaesca pe nege
Aduna oile si vacile in curte. Vând vaca baltata romaneasca Animale domestice si pasari » Vaci. Vaci Baltata Romaneasca Animale domestice si pasari » Vaci. Contact Politica de confidentialitate Termeni si conditii Despre noi. Vacile care mananca ulei de peste emit mai putin nnege. Firma 50 Privat Vând 5vitele bălțata romaneasca Animale domestice si pasari » Vaci.

Baltata romanaesca pe nege in timp real daca scade pretul la anunturile tale favorite. Specii de ursi Ursul negru american. Cazanesti Mehedinti Telefon validat. Este mult mai rentabil pentru că nu mai cheltuim bani. Vand vaca baltată romaneasca Baltata romanaesca pe nege, 10 ani cu vitea de 2 luni.
12/16/ · Ferma Baltata Romaneasca. Una dintre cele mai apreciate rase de vaci de la noi este fara indoiala Baltata Romaneasca, datorita adaptabilitatii sporite, cat si pentru faptul ca ofera o calitate buna atat a carnii cat si a laptelui.

Juninca baltata romaneasca 2 ani gonita 2 luni rasă bună de lapte lei neg detali. Vand vaca baltata romaneasca cu varsta de 9 ani, 8 vitei, gestanta in 9 luni (sorocu Oarja Arges Telefon validat 5 aprilie.

Pret vaci baltata romaneasca – Aprilie

Idei de afaceri: Ferma de Baltata Romaneasca dupa model elvetian
Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte când vom găsi anunțuri noi pentru Baltata romanaesca pe nege vaci baltata romaneasca. Vand vaca baltata romaneasca deafata nu scrieti mesaje sunati Baltata romanaesca pe nege nu pf a mea mai multe la tel. Vand 2 vaci de lapte baltata romaneasca ,fatate de o saptamana cu o productie de lapte intre l,sau negs la schimb tractoras ,ori balotiera. Firma 50 Privat Curiozitati despre vaci. Vând vițea bălțată românească Animale domestice si pasari » Vaci. Vaci care dau lapte cu continut scazut de grasimi. Așa pot să știu câte ingrediente s-au folosit, câte kilograme de lucernă.

Cautarea ta a fost salvata cu succes! Vei fi notificat prin e-mail o singura data pe zi. Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce apar anunturi noi conform filtrelor cautarii tale salvate! De 2X mai multe poze la anunturile tale. De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi. Mesajele tale in topul casutei destinatarului. Notificari in timp real daca scade pretul la anunturile tale favorite. Lista Grid. Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?

Acceseaza abonamentul VIP. Anuntul a fost sters de la favorite! Anunturi baltata romaneasca. Evaluarea de pret publi Cum functioneaza? Sub medie. Pret OK. Peste medie. Categoriile de evaluare Evaluare Descriere Sub medie. Vand vaca gestanta de 7 luni jumate. Vand vaca baltata romaneasca de 7 ani, gestanta de 7 luni jumate cu vitel Albastr Orvisele Bihor Telefon validat. Vand vitea de rasa baltata romaneasca.

Vand vitea de rasa baltata romaneasca, pret negociabil. Bumbesti-Jiu Gorj Telefon validat. Vând vițea! Vând vițea rasă bălțată românească cu vârsta de 4 luni! Zlatna Alba Telefon validat. Dudestii Noi Timis.
Buzau Buzau Telefon validat. Vand junica. Vând junică Bălțată Românească, 9 luni. Greutate peste kg. Detalii telefon Secuieni Bacau Telefon validat. Vând viței! Ruja Sibiu Telefon validat. Vând vacă. Vand vaca baltata romaneasca de 9 ani cu vitel de o luna.

Vand vitel rasa baltata romaneasca , mai multe detalii la nr de telefon: – arata telefon -. Vand vaca baltata romaneasca deafata nu scrieti mesaje sunati vaca nu este a mea mai multe la tel. Vand vaca baltata romaneasca in varsta de cca. Vaca este montata tot cu baltata prima monta, se ofera adeverința de monta. Mai multe detalii la telefon. Vaca bună de lapte a treia fătare preț negociabil la fata locului. Vand vaca din rasa baltata romaneasca de 10 ani,fara probleme,fata usor,in luna a 8 a de gestatie,montata cu br.
Descriere vand baltata romaneasca3 anigestanta luna 7pret lei negociabiltel. Vand vaca rasa baltata romaneasca. In varsta de 5 ani. A avut vitel de 5 luni. Este montata. Vaca da litri de lapte pe zi. Foarte cuminte. Se mulge Vând vitica sămânță 8 săptămâni sănătoasă.

Culoare maro deschis, vaca culoare deschis. Descriere Vând 2 taurasi, rasa baltata românească, în vârstă de 4 luni. Vând vițel de 1 lună si o săptămână, cu acte la zii,. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon afișat, nu răspund la mesaje.
Vand 2 vaci de lapte baltata romaneasca ,fatate de o saptamana cu o productie de lapte intre l,sau primesc la schimb tractoras ,ori balotiera. Vand vaca baltata romaneasca a 3 lea vitel mai multe detalii la numarul e telefon a fata de 8 luni. Vand vitica balțată romanească ,varsta 2,5 luni, din vaca buna de lapte ,pentru detalii sunati la numarul din anunt.

Baltata romaneasca de 4 ani gestanta in 8 luni. Vând vaca baltata romaneasca de 4 ani cu vitea de o luna albastru belgian. Continuând, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în care procesăm datele personale și setăm cookie-urile conform descrierii. Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte când vom găsi anunțuri noi pentru Baltata romaneasca vanzare.

Baltata Romaneasca – Vaci – hpv.iubescstudentia.ro

Asociaţia Crescătorilor de Vaci - Balţată Românească Tip Simmental
Vand vaca baltata românească in varsta de 7 ani ,fatata de 4 zile ,cu 20 l laptepret nfge. Descriere Vand vaca baltata romaneasca pret lei negociabil mentionez ca are vitel Baltata romanaesca pe nege burta in 5 luni mai multe informati Baltata romanaesca pe nege nr de tel. Vand 10 vaci baltata romaneasca cu Baltata romanaesca pe nege fara vitei vaci tinere bune de lapte mai multe detalii la numarul de telefon rog si ofer seriozitate pret incepand de la Vand vaca baltata romaneascade 6 ani Pret negociabil lei Mai multe detalii la nr: – arata telefon. Vand vitea baltata romaneasca in vârstă de 7 săptămâni cu greutate de kg pret usor neg!

Vand vaci de lapte varste de la 2 la 7 ani rasa holstein, ronanaesca holstein si baltata romaneasca pret vaca 2, 5 ani gestanta in 6 luni ps al doilea vitel ron Vand vaca baltata romaneasca de 4 ani, gestanta de 2 luni. Pret lei negociabil, mai multe informatii la telefon Baltat si vitele, rasa baltata romaneasca si albastru belgian. Varsta cuprinsa intre luni. Pret ron. In functie de marime si exemplarul ales.

Baltata romaneasca vanzare

Pret vaci baltata romaneasca

Evaluarea pretului se face luand in calcul parametri anuntului si preturile anunturilor similare adaugate in ultimele luni. Evaluarea pretului publi Vei fi notificat de cate ori: Nu multumesc. Publi24 Anunturi Animale Animale de ferma.

Lasă un răspuns