Apartamente de vanzare 2 camere mega mall

Vanzare apartament 2 camere Vatra Luminoasa | Mega Mall – apartament cu 2 camere de vanzare in Bucureşti, din judetul Bucureşti Ilfov, in zona Vatra Luminoasă, 39 mp, etaj 3/3, semidecomandat, confort 2. 38 apartamente 2 camere in zona MEGA MALL Bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet. Doar de la proprietari! Apartament 2 camere tip E Mega Mall Investeşte inteligent în viitorul tău şi cumpără-ţi o casă aşa cum ai visat! Situat în apropiere de Piaţa Delfinului, într-o zonă aflată în plină dezvoltare şi bine conectată la oraş, Città Residential Park este un ansamblu format din 4 blocuri cu de apartamente. Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje, construit in anul , in zona Chisinau- Mega Mall, ideal atat pentru propria resedinta cat si pentru investitie!Apartamentul dispune de o suprafat – hpv.iubescstudentia.ro

Apartamente de vanzare 2 camere mega mall

Apartamente de vanzare 2 camere mega mall
Apartament 3 camere Sos. Adaugă link către filmarea ta youtube sau vimeo. Trimite unui prieten. Vznzare prețuri Chisinau Vânzare: www. Apartamente de vanzare Bucuresti Ilfov Bucuresti Muncii. Rodnei ,Sector 3Bucuresti. Garsoniere de închiriat. Apartamente – Garsoniere de vanzare » 3 camere. Raportează o problemă. Izolații termice. Transferul datelor personale in strainatate Pentru a procesa solicitarea dvs.
4/16/ · Pantelimon, sector 2, Mega Mall, Kaufland. Vand aparatament cu 2 camere situat la 1 min de Mega Mall si Kaufland, zona Pantelimon, bloc cu 8 etaje iar apartamentul este situat la etajul 2 din 8. Pozele sunt reale si recent renovat.

Apartament 2 camere tip B Mega Mall Acum 2 săptămâni Pre Apartament 4 camere Casa de vanzare Apartamente 2 camere Apartament 3 camere Apartament 2 camere.

Apartament 2 camere Pantelimon, sector 2, Mega Mall – hpv.iubescstudentia.ro – z0eDeM

Mega Mall - 2 camere în Bucuresti - hpv.iubescstudentia.ro
Detaliile complete sunt disponibile aici. Strada Horei, Nr 34, sector 2 la AApartamente pasi de Foisorul de Foc. UniCredit – Creditul Verde Apartamente de vanzare 2 camere mega mall Casa. Localizare anunţ. FundeniNr. Apartament 2 camere tip E Mega Mall. NOTĂ: Notiţele adăugate pe anunţ sunt private. Vilacrosse, Restaurant Cafe Bistro – Bucuresti. Vei fi sunat pentru confirmare și te anunțăm pe email când va avea loc vizionarea online:

Localizare anunţ. Anunțurile utilizatorului Beatrice Tutanescu. Apartament 2 camere – Citta Residential Park – Delfinului Acum 16 ore Preţ Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter. Vinzi ușor, faci bani rapid! Adaugă Anunţ. Abonare la newsletter. Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici. Staţii autobuz. Statia Stadionul National, Liniile N, 40, Nicolae Grigorescu”, autobuze , , Statia Baia de Arama, Liniile N, 36, 40, Statia Facultatea de Pompieri, linia , N, Staţii troleibuz. Statia Soseaua Mihai Bravu, linia 68, Staţii metrou. Staţia Costin Georgian M1 Staţia Piaţa Muncii M1 Fosta statie de tramvai subterana.

Staţii tramvai. Staţii tren. Teren sportiv. Pieţe publice. Locul fostei fabrici de pâine „Titan”. Valoare locuinţă. Valoare locuinţă 5. Durată credit. Durată credit 1 AN. Sumă creditată. Detalii credit. Comision administrare: 0 RON. UniCredit – Creditul Verde pentru Casa. Sunt de acord cu termenii şi condiţiile imobiliare. Sunt de acord cu termenii şi condiţiile băncilor cărora le solicit informaţii: BCR UniCredit Avem nevoie de acordul tău pentru a putea procesa datele personale. Solicitarea ta de informaţii a fost trimisă cu succes!

Scopul si temeiul prelucrarii Site-ul, in calitate de Operator, va transmite datele mai sus mentionate catre BCR, in calitatea de Operator, in baza solicitari dvs. Datele dvs. De asemenea, puteti cere ca datele dvs. Exercitarea drepturilor Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre BCR, precum si cu privire la exercitarea drepturilor de care beneficiati in acest context, ne puteti contacta oricand utilizand urmatoarele canale de comunicare: 1.
Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul solicitarii de informatii privind Creditul Verde pentru Casa, oferit de UniCredit Bank S. UniCredit Bank S. Expozitiei nr. Datele personale prelucrate: numele si prenumele dvs. Bancii in cadrul convorbirilor telefonice ce urmeaza a fi purtate cu reprezentantul acesteia ca urmare a acestei solicitari.
In ceea ce priveste inregistrarea vocii dvs. Scopurile si temeiurile prelucrarii. In baza solicitarii dvs.

Destinatarii datelor personale. Transferul datelor personale in strainatate Pentru a procesa solicitarea dvs. In cazul in care datele cu caracter personal vor fi transmise in afara UE, acest lucru se va realiza in conditiile existentei unor garantii adecvate, conform art. Perioada de stocare a datelor personale In cazul in care nu veti depune o solicitare privind acordarea produsului financiar, Banca va retine datele dvs. In cazul in care, desi veti depune o solicitare privind acordarea prodului financiar, nu veti incheia cu Banca un contract, Banca va stoca datele personale pe o perioada de 5 ani de la data solicitarii, care poate fi extinsa cu max.
Mentionam ca, potrivit art.

Responsabilul cu protectia datelor poate fi contactat la adresa de email [email protected] sau prin scrisoare trimisa la adresa UniCredit Bank S. Prelucrarile realizate nu implica proces decizional automat, inclusiv crearea de profiluri. In cazul in care Banca intentioneaza sa prelucreze ulterior datele cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost obtinute, Banca va va furniza , inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii suplimentare relevante, conform legii. Anunț publicat de. Cere detalii prin email Sau cere detalii prin email. Contactează prin email. Numele tău : Telefonul tău: Email-ul tău : Vezi telefon Vezi telefon. Vezi discuţia 1.
Cere Detalii. Numărul de telefon: Sună.

Beatrice Tutanescu. Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Contactează agentul nostru. An reabilitare. Unitate Suprafață. Bloc de apartamente. Tip apartament. Stare interior. Etaje cladire. Tip constructie. Stadiu construcție. În construcție. An constructie.
Apartament 2 camere tip E Mega Mall Investeşte inteligent în viitorul tău şi cumpără-ţi o casă aşa cum ai visat!

Situat în apropiere de Piaţa Delfinului, într-o zonă aflată în plină dezvoltare şi bine conectată la oraş, Città Residential Park este un ansamblu format din 4 blocuri cu de apartamente. Construit după cele mai înalte standarde de calitate şi de siguranţă, cu soluţii moderne pentru eficientizarea costurilor de întreţinere, Città oferă toate facilităţile de care ai nevoie: de la parcare privată şi parc securizat, până la spaţii comerciale şi locuri de joacă pentru copii.

Apartament 2 camere tip E Mega Mall, eur – hpv.iubescstudentia.ro

Apartament 2 CAMERE vanzare Bucuresti, Muncii RMX | RE/MAX Romania
Apartamente – Garsoniere de vanzare » 3 camere. Bucuresti, Sectorul 2 13 apr. Apartamente – Garsoniere de vanzare » 2 camere. Bucuresti, Sectorul 2 Azi Vinde rapid. Promoveaza-ti anuntul aici. Apartamente – Mmega de vanzare » 4 sau mai multe. Apartamente – Garsoniere de vanzare » 1 camera.

Bucuresti, Sectorul 3 Ieri Bucuresti, Sectorul 2 Ieri Bucuresti, Sectorul 2 16 apr.

Vanzare apartament 2 camere Chisinau-Mega Mall

Apartament 2 camere tip E Mega Mall

NOTĂ: Notiţele adăugate pe anunţ sunt private. Un anunţ cu notiţe este automat salvat şi la favorite şi îl vei regăsi şi în secţiunea cu anunţuri salvate din contul tău. Alege motivul pentru care doreşti ca acest anunţ să nu mai Apartamente de vanzare 2 camere mega mall afişat. Avem nevoie de acordul tău pentru a putea procesa datele personale. Va propunem spre Apartamente de vanzare 2 camere mega mall un apartament cu 2 camere in zona Vatra Luminoasa situat la etajul 3 intr-un bloc de 3 etaje construit in anul Apartamentul este semidecomandat si are o suprafata utila de 39 mp.

Ca si localizare, apartamentul este situat in zona Vatra Luminoasa, in apropiere de centrul comercial Mega Mall, Arena Nationala si Parcul National 23 august si are acces facil catre toate mijloacele de transport. Pret de vanzare Raport generat de analizeimobiliare. Multiplicatorul chiriei brute Prețul cerut la vânzare împărțit la chiria anuală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?