Am marfa hai la negi de arme metin2

Cum se pun arme si armuri / [e metin2 hamachi. FUNDA 2. Raportează Evaluează. 4/21/ · (Quote) Multumesc ShamanGF pentru implicare. Acest ghid despre arme de doua maini este facut in totalitate de el. Urmeaza: Arme de o mana. Glefe Sulita Lama Decapitare Sulita paianjen Guisame Coasa de Razboi Lama Fier Rosu. Sabie Ninfa +9 –> Doar la evente Sabie Batalie +9 –> 2 euro Lama Magnteica +9 –> 2 euro Lama Partizan +9 –> 2 euro Sabie Spada +9 –> 3 euro Lama Semi – Om –> 3 euro Sabie Otravita +9 –> 5 euro Lama Manie +9 –> 5 euro Sabie Sirius+9 –> 5 euro Celelalte Arme de Ninja, Sura, Saman de acelasi lv. sunt la acelasi pret Va Multumim!!! [SGM. La un fum de vorbã – FGL ; Jocuri Single/Multiplayer ; Metin 2 ; Resurse / Cereri resurse [Metin2] [Resurse] Arme Autentifică-te pentru a urmări asta.

Urmăritori 0 [Metin2] [Resurse] Arme De Poison, May 14, în Resurse / Cereri resurse. Creează topic nou; Recommended Posts. Poison Poison THE BEST! how.

Am marfa hai la negi de arme metin2

Legea nr. Muchia Destinului. Mi- am facut un servar de metin2 cu hamachi si ndgi stiu cum implementez armuri si arme noi din si nu stiu cum schimb levalul maxim la mine ii 99 dar as vrea sa fie Primesti lv 15 si cal si P-uri direct. Pune o întrebare. Toggle navigation TPU. E dificil sa te gandesti la trecut, insa cauta În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU. Utilizatorul care maffa pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Sabie bastard.
-posibilitatea de otravire (mica, 4% la G1) -utila pentru a fugi de grupuri de playeri sau mobi -posibilitatea de a lovi nu doar odata, ci de 2 pana la 4 – 5 ori. Dezavantaje: timp de reincarcare mare (25 de sec) -ineficient contra adversarilor pe cal sau cu viteza de atac mare (pentru ca este greu sa termini combo-ul cu pumnalele in favoarea ta).

Belea serverul mai ales chestia cu iteme de la ox e super desi pe viitor s-ar putea implementa niste evolutii in plus la arme si armuri pentru a multumii pretentiosii. Dar una peste alta e super marfa srv asa ca hai sa-l populam!!!!! – Timp de incarcare mic (10 secunde)-Are o sansa de a ignora aparare hpv.iubescstudentia.roa sansa depinde de M’ul respectiv, valoarea maxima fiind 12% la P (Perfect Master).-INT creste damage’ul dat dar nu creste si sansa de ignorare a atacului.-Sansa de ignorare a apararii functioneaza doar cu acest skill. ARMURA VRAJITA. Am si eu o intrebare: acum cred ca aveam vreo 15 metine in computer dar le-am ras pe toate si vreau sa-mi fac doar unul dar sa fie cu: sa cresti tu de la lv 1, sa cresti repede, sa poti sa faci magiile P (nu manual), sa fie detoate la shopuri si sa fie fain in afara de energy metin2.

[GHID]Sura arme (PVM)

Are toate armele ce se pot evolua. Notă: Rafinare. Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi. Am si eu o intrebare : acum cred ca aveam vreo 15 metine in computer dar le-am ras pe toate si vreau sa-mi fac doar unul dar sa fie cu : sa cresti tu de la lv 1, sa cresti repede, sa poti sa faci magiile P nu manualsa fie detoate la shopuri si Am marfa hai la negi de arme metin2 fie fain in afara de energy metin2. Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră.

Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare. În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos. Ai multe greşeli de scriere în postare.

Dacă vei continua în acelaşi stil, contul tău va fi suspendat sau anulat. Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.
Eşti sigur că doreşti să postezi acest mesaj şi îţi asumi toate riscurile? Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată. Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor programe, jocuri, filme sau muzică piratată. Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex. Toggle navigation TPU. Pune o întrebare. Prima pagina Informaţii Utilitare.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU. Logare cu email şi parolă.
Logare cu Facebook. Evaluează întrebarea fără a răspunde. Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici. Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi. Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi.

Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ordonare: După relevanţă Cronologică. Ghid Ninja Lame. Skilluri Ambuscada Descriere :consta in injunghierea adversarului. Avantaje :-posibilitatea de a face daune foarte mari -timp scurt de reincarcare 15 sec -loveste pe suprafata extinsa util si in pvp si in pvm -Primesti un bonus mare la DMG daca adversarul este injunghiat pe la spate Dezavantaje :-daune instabile. Dezavantaje :-timp de reincarcare mare 25 de sec -ineficient contra adversarilor pe cal sau cu viteza de atac mare pentru ca este greu sa termini combo-ul cu pumnalele in favoarea ta Nor otravitor Descriere : scuipa otrava asupra adversarului.

Avantaje :-capacitatea de a otravi -loveste pe suprafata extinsa util in PvM -nu rateaza tinta Dezavantaje :-timp de reincarcare mare 25 de sec -dauna redusa fata de alte Competente -timp de lansare lung Atac Fulger Descriere :-Ninja sprinteaza spre adversar si apoi il loveste Avantaje : -doboara adversarul -poate ataca de la distanta -daune destul de bune -timp de reincarcare mediu 20 de sec Dezavantaje :de multe ori rateaza tinta Camuflaj Descriere : devi invizibil. Avantaje : -creste daunele ambuscadei -util pentru a reincarca PV si Competentele -util pentru a evita atacurile monstrilor ostili Dezavantaje : -inutil in PvM -Timp rencarcare foarte mare 1min -poti fi loviti si cand esti camuflat.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici. Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.

Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi. Ordonare: După relevanţă Cronologică. Ascunde conversaţia 1 răspuns. Vezi conversaţia 1 răspuns. Ascunde conversaţia 2 răspunsuri. Vezi conversaţia 2 răspunsuri. Întrebări similare.

Si daca se poate sa incepi la inceput de la level 70 in sus si sa aiba otel sau king la magazin.
Imi piteti spune un server mt2 Private server in care gasesti king sau otel la magazin!? Va rog! DE stiti va rog sa-mi spuneti! Ce servere private de metin2 stiti? Ceva cu rate x sau x in care sa fie king, olimpica, arme legendare si alte iteme. Cu metal magic la shop, otel sau DGA la shop etc. Cel mai bun server primeste?

Hey all! Caut si eu un server de metin2 pvp care sa nu fie prin hamachi si sa mai fie on. Cel mai tare server primeste funda P. Întrebări recente. Salut TPU, am si eu o intrebare legata de pc Am windows 10 si nu stiu cum sa fac sa nu se mai deschida discordul si Game Center launcher atunci cand aprind pc- ul Credeti ca GTA 6 o sa fie compus din cateva țari si o sa existe sate si orase si traffic ca in viata reala?
Gen o sa fie exact cum e in realitate? TPU am văzut pe multe servere de Discord că dacă pui muzică pe un Voice și după ieși și botul va ieși, cum pot face asta? Și mai am o întrebare, cum pot băga funcția de ați alege? Salut TPU! Cele mai vizionate întrebări.

Se joacă cineva PUBG ca sa facem echipa din data de 17 april? Sau ce jocuri online va jucați de obicei pe Android si? Cine ar da atat pe un skin? Ce iti aduce mancare sau face de gatit? Wtf bai frate, atat valoreaza un skin? Salut, am un PC destul de decent zic eu, ryzen 5 x si un rx de 8gb cu bit.
Userul anului. Ce se joacă PC games de pe telefonul mobil sau tabletă să mă contacteze prin mesaj privat sau Felicitare?

Suprize, surprize.

Cum se pun arme si armuri [e metin2 hamachi. FUNDA

Mondial Metin2 e cel mai bun. Arme pana la lv Are si battle din care poti face sirius,apoi lunara, dupa celesta, si tot asa. Are toate armele ce se pot evolua. Primesti lv 15 si cal si P-uri direct. Plz zi-mi unde fac cont la metin2 mondial. Te rog frumosss. Owner: [OwN]Maxx :lol! Video: Pe Site! Mie nu imi merge siteu, ma ajuti plz?

Sall stiti un metin2 private server cu otel, king, arme de lvl 65+ in magazin? pLSS dati-mi. Funda

Creator de site-uri gratuite — uCoz. Ghid Ninja Lame. Skilluri Ambuscada Descriere :consta in injunghierea adversarului. Avantaje :-posibilitatea de a face daune foarte mari -timp scurt de reincarcare 15 sec -loveste pe suprafata extinsa util si in pvp si in pvm –Primesti un bonus mare la DMG daca adversarul este injunghiat pe la spate Dezavantaje :-daune instabile. Dezavantaje :-timp de reincarcare mare 25 de sec -ineficient contra adversarilor pe cal sau cu viteza de atac mare pentru ca este greu sa termini combo-ul cu pumnalele in favoarea ta Nor otravitor Descriere : scuipa otrava asupra adversarului.

Avantaje :-capacitatea de a otravi -loveste pe suprafata extinsa util in PvM -nu rateaza tinta Dezavantaje :-timp de reincarcare mare 25 de sec -dauna redusa fata de alte Competente -timp de lansare lung Atac Fulger Am marfa hai la negi de arme metin2 :-Ninja sprinteaza spre adversar si apoi il loveste Avantaje : -doboara adversarul -poate ataca de la mefin2 -daune destul de bune -timp de marfz mediu meti2n de sec Dezavantaje metim2 multe ori rateaza tinta Camuflaj Descriere : devi invizibil. Avantaje : -creste daunele ambuscadei -util pentru a reincarca PV si Competentele -util Am marfa hai la negi de arme metin2 a evita atacurile monstrilor ostili Dezavantaje : -inutil in PvM -Timp rencarcare foarte mare 1min -poti fi loviti si cand esti camuflat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?