777 teren vanzare galati neg 75

Toate terenurile intr-un singur loc de anunturi cu terenuri de vanzare in Galati direct de la Proprietari Verificati si agentii. Preţ EUR Teren zona bariera mp intravilan pret neg. Teren construcții Preţ EUR Galati teren central pretabil ansamblu rezidential mp Teren construcții Masini de vanzare, Telefoane, Haine, Tractoare, Garsoniere de inchiriat. Galati teren central pretabil ansamblu rezidential mp. Construibil • intravilan • m² Galati, GL, Piata Centrala. 9 apr.

Distribuie eur Teren, m² Teren mp Galati / Strada Combinatului. Construibil • intravilan • m² Galati, GL, Micro 8 apr. Teren intravilan construibil, curti constructii in suprafata de mp. Amplasat in sensul giratoriu la intrarea in Galati dinspre Tecuci. La intersectia a 3 strazi, E87 (Galati-Tecuci), Drumul de Centura spre Selgross/Auchan si drumul care duce la Barbosi. Vis a vis se afla Reprezentanta DACIA Nalba.

777 teren vanzare galati neg 75

777 teren vanzare galati neg 75
Spațiu destinat ofertelor promoționale. Oferta adaugata de proprietar. Flux de ştiri. Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies. Găsit: 18 martie. Teren in cartierul Arcasilor.

Salveaza-le in contul meu. Agentia imobiliara Imob Grup Expert fa Un e-mail de confirmare a fost trimis pe adresa ta. Teren pe Drumul de Centura. Pret cresc. Citeşte mai mult e si cu toate utilitatile disponibile. Citit ori Ultima 777 teren vanzare galati neg 75 Luni, 19 Aprilie
75 € / mp. Preview Detalii.

Teren intravilan in zona Drumul de Centura, in apropiere de Butan Gaz, utilitatile sunt in apropiere, Teren de vanzare Galati, Arcasilor, 60 euro / mp Oferta recomandata de Imob Grup Expert. 0. Galati, zona Centura. Vrei să achiziționezi un teren în Galati? Vezi aici ultimele anunțuri cu terenuri de vanzare din zona Micro 17 publicate de către particulari și agenții imobiliare. Toate terenurile de vanzare intr-un singur loc.7 de anunturi cu terenuri de vanzare in Micro 17, Galati direct de la Proprietari Verificati si agentii. Vând teren Smardan st mp, la iesirea spre Schela, cu posibilitate de parcelare cate mp, utilitati aproape, 10 Euro/mp neg.

Tel: () Vând teren, Galaţi, zonă centrală, st mp,d m, liber de construţii, apa pe teren, curent, gaze, canalizare la poartă, Euro neg/mp.

Vanzari terenuri in Galati din zona Micro 17

Vanzari terenuri in Galati din zona Centura
Recomandata de Imob Grup Expert. Stai la curent vxnzare cele mai noi oferte! By rating. Moscova a trimis acolo mii de soldaţi şi armament. Sorteaza dupa Harta.

Apartamente de vânzare. Garsoniere de vânzare. Terenuri de vânzare. Spații comerciale de vânzare. Spații industriale de vânzare. Birouri de vânzare. Terenuri investiții de vânzare. Proprietăți speciale de vânzare. Apartamente de închiriat.

Garsoniere de închiriat. Terenuri de închiriat. Spații comerciale de închiriat. Spații industriale de închiriat. Birouri de închiriat. Terenuri investiții de închiriat.
Proprietăți speciale de închiriat. Ansambluri rezidenţiale. Teren de vanzare intravilan zona centrala pret Detalii Teren de casa de vanzare prin intermediul agentiei imobiliare DANUBIUS din Galati situat in zona Baii Comunale, constructie demolabila inainte de , partial din caramida, 2 garaje, un gratar din caramida, un f0isor de lemn ce poate fi pastrat sau desfiintat. Caracteristici Suprafaţă teren: mp Front stradal: 12 m Nr. Tip teren: constructii Clasificare teren: intravilan Construcţie pe teren: Da Suprafaţă construită: mp. Localizare şi împrejurimi Localizare StreetView. Se afişează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km faţă de proprietate.

Contactează prin email. Numele tău : Telefonul tău: Email-ul tău : Trimite Mesaj. Vezi discuţia 1. Cere Detalii. Numărul de telefon: Sună. Ok, mai filtrez Salvez căutarea. Teren intravilan de vanzare in Rediu centru Comision 0 Terenul are o suprafata de mp cu o deschidere de 20 ml Fiind foarte aproape de centrul comunei acesta se afla in imediata apropiere a punctelor de interes politie primarie scoala magazine etc Terenul este ideal pentru constructia casei tale de vis Proprietatea este excelenta pentru cei care vor sa locuiasca inafara agitatiei orasului Terenul este generos drep si nu sunt probleme cu inundatiile Zona este linistita iar strada este asfaltata si luminata Eu impreuna cu echipa RE MAX Next Level te ghidam acasa Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare ma poti contacta telefonic sau pe adresa de mail stefan filip remax ro Pentru mai multe poze acceseaza site ul www remax ro Stefan Filip Consultant Imobiliar RE MAX Next Level.

Teren intravilan cu diverse posibilitati de lotizare Se afla in imediata apropiere a Parcului Crang din zona Garii de Nord dincolo de calea ferata Terenul se preteaza si pentru o investitie de tipul unui Centru de Agrement Pentru mai multe informatii sunati la nr de tel Mihai Bravu langa biblioteca V A Urechia in suprafata totala de mp cu o deschidere de 43m. Teren intravilan construibil curti constructii in suprafata de 9 mp Amplasat in sensul giratoriu la intrarea in Galati dinspre Tecuci La intersectia a 3 strazi E87 Galati Tecuci Drumul de Centura spre Selgross Auchan si drumul care duce la Barbosi Vis a vis se afla Reprezentanta DACIA Nalba Are doua fronturi stradale de m la Drumul de Centura si 68 m Vezi amplasarea si informatii suplimentare pe hartile postate Documente disponibile acte de proprietate carte funciara schita cadastrala certificat de urbanism Utilitati apa canal curent gaze internet si telefon la hotar Proprietate persoana juridica Pretul este pe mp fara taxe si TVA Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Se vinde teren intravilan in Tecuci zona linistita cartierul garii Front stradal 15 37 m la energie si gaz trebuie facuta doar o rebransare Restul utilitatilor sunt la poarta Terenul este liber nu este nimic de demolat deci nu sunt alte costuri se poate construi imediat Toate documentele sunt verificate se poate tranzactiona imediat Pretul este de 39 euro mp deci un pret categoric corect Pentru alte detalii sunati la numarul Vand teren extravilan 0 36 ha Terenul este situat langa gara CFR Cosmesti intre calea ferata si canalul de irigatii la m de trecerea de cale ferata catre Tecuci Terenul are acces la canalul de irigatii si conectare la teava fiind la m de statia de pompare Documentele sunt fara litigii Posed extras de carte funciara impozitul platit pe anul Anuntul a fost afisat si la Primaria Cosmesti conform cu reglementarile in domeniu.
Teren intravilan la limita satului Baltareti cu satul Furcenii vechi comuna Cosmesti visavis de fam Balea ha deschidere 11 m la strada impozit achitat pe Oferta de vanzare teren intravilan arabil in suprafata de mp cu o deschidere dubla terenul are o forma neregulata ingradit cu gard de plasa de buzau si centura de beton turnata poarta culisanta si usa la intrare put forat la adancime cu platforma betonata este scos si un certificat de urbanism si o autorizatie de constructie casa care intre timp au expirat Pretul de vanzare pleaca de la Euro este negociabil oferta este in exclusivitate la agentia Danubius din Galati.

Vand teren intravilan Vanatori mp drept liber de sarcini Utilitati apa curent electric gaze canalizare Deschidere la strada 29 5 m Avantajul acestui teren datorita deschiderii mari este ca poate fi parcelat obtinand 2 loturi a cate mp fiecare Pret usor negociabil Mai multe detalii la telefon. Loturi de teren cu suprafete de la mp pana la mp localizate in Sat Costi la iesirea spre Lacul Vanatori Parcelele de teren sunt ideale pentru constructii case zona avand o perspectiva in plina dezvoltare Accesul se face din DN 26 pe drum pietruit de 6 m latime prin satul vechi sau pe la Floricultura Juridic la zi documentatie cadastrala si intabulare libere de sarcini Preturi incepand cu 12 euro mp in functie de pozitionarea loturilor Comision ZERO pentru cumparator Pentru alte relatii si vizionari apelati 99 99 50 Silviu Daniel.

Vand teren mp in Iasi str Galata Mun Iasi cu casa batraneasca deschidere la strada 70 93ml si toate utilitatile racordate Pret euro Relatii la tel Raspund doar la telefon Cer si ofer seriozitate. Persoana fizica vand teren cu utilitati apa lumina conducta gaz la ml aflat in zona Sat Costi in arealul cu imobile aflate in constructie sau finalizate Suprafata se poate parcela. Centura vizavi de Arabesque in suprafata de mp cu o deschidere de 26 5m Proprietatea are toate utilitatile curent canalizare gaze. Teren comorofca suprafata m deschidere 20m latime 10m Apa canalizare si gaze in fata porti Posibilitate rate.

Agetia Imobiliara Mag Invest va propune spre achizitie un teren intravilan situat pe Drumul de Centura a Galatiului cu deschidere de 13 3ml catre strada asfaltata Drumul Viilor nr 1A Este situat la 5 minute de mers pana la General sau Micro 16 Tiglina3 Suprafata totala mp vezi fotografii pentru a stabili amplasamentul Utilitatile sunt la limita de proprietate Acte la zi Disponibilitate imediata Tarif achizitie 65 euro mp Negociabil la plata cash Se accepta schimb imobiliar apartament diferenta doar daca valoarea imobilului este raportat la valoarea reala a pietei Comision 2 Proprietarul nu doreste lotizarea.
Arcasilor cu o deschidere de 25 m pret de 32 euro mp Sunt disponibile loturile 13 Teren in suprafata de mp zona gara de calatori Galati liber fara constructii deschidere 29 ml euro mp negociabil Actele la zi fara litigii pretabil construcitii rezidentiale Detalii suplimentare la telefon Proprietate situata in Grivita jud Galati Tarlaua 25 4 parcela cu acces prin drum de servitute la DJ Proprietatea consta intr o platforma betonata in suprafata de 10 mp in cadrul unei baze de depozitare produse agricole Destinatia terenului este intravilan curti constructii Proprietatea se vinde prin licitatie publica in procedura de faliment.

Vand vatra de casa m patrati in satul Umbraresti Tg bujor cu o deschidere de 17 metri cu posibilitati de racordare la canalizare apa curenta si energie electrica terenul este liber fara constructie.
Terenuri de vanzare Apartamente de vânzare Apartamente de închiriat Case de vânzare Case de închiriat Terenuri de vanzare Ansambluri Rezidenţiale. Terenuri de vânzare în Galați 2. By rating. Teren extravilan arabil, Actualizat: 17 aprilie. Găsit: 26 martie Teren intravilan mp Rediu. Actualizat: 1 aprilie. Găsit: 1 aprilie. Teren intravilan Tecuci. Actualizat: ieri la Găsit: 25 martie. Teren pe strada Mihai Bravu. Actualizat: 31 martie. Găsit: 25 august Teren intravilan construibil 9 mp in Mun Galati.
Găsit: 11 februarie Locații din apropiere. Teren intravilan Tecuci Actualizat: 29 martie. Găsit: 18 martie.

Teren mp. Teren intravilan mp. Găsit: 21 februarie

Terenuri – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Terenuri de vanzare in Galati, Galati (localitate) - hpv.iubescstudentia.ro
Nu am gasit anunturi care sa treen criteriilor tale de cautare in localitatea aleasa de tine. Poate gasesti ceva interesant in anunturile de mai 777 teren vanzare galati neg 75. Altfel, iti recomandam sa faci o cautare mai generala sau chiar sa o salvezi, iar noi te vom anunta imediat ce apar anunturi care se potrivesc ga,ati tale. Locație Strada Cezar Boliac, Galati strada. Scorul de calitate Cele mai noi Data publicarii desc. Pret cresc.

Pret descresc. Suprafata utila desc.

Teren de vanzare intravilan zona centrala pret 100.000euro negociabil

Vanzari terenuri in Galati din zona Micro 17

Vânzări Vânzări în Galati Vânzări apartamente Vânzări case Vânzări spații birouri Vânzări spații comerciale Vânzări spații industriale Vânzări terenuri Închirieri Închirieri în Galati 777 teren vanzare galati neg 75 apartamente Închirieri case Închirieri spații birouri Închirieri spații comerciale Închirieri spații industriale Proiecte Proiecte imobiliare în Galati Toate proiectele Blocuri noi Cartiere de case Clădiri de birouri Spații magazine Proiecte industriale Info Acțiuni pe site Abonamente agenții Abonamente dezvoltatori Publicitate pe site Agenții imobiliare Contact Publică o ofertă Contul meu. Salveaza cautarea Vanzari terenuri in Galati din zona Micro 17 Tip teren: intravilan extravilan Preț min Mod afișare: Agentia imobiliara Imob Grup Expert fa Recomandata de Imob Grup Expert. Utilitatile sunt la limita de proprietate Oferte de vanzari terenuri în alte localități din județul Galati: Aveți un teren de vanzare în Galati? Publicați gratuit oferta dvs pentru a aparea aici. Oferte vizitate 777 teren vanzare galati neg 75 Eng favorite 0 Căutările mele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?